Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Lisa ce de hainute dragute ti-ai luat.......grozav....sa le porti cu placere!Iar cele 2 caciulite cred ca sunt cireasa de pe tort...am inceput si eu sa ma dau cu crema pe burta...am o crema de la Chicco neparfumata....

21+ si voinicul DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cele 2 caciulite nu sunt nu stiu ce la pret,sunt caiulite simple si frumoase si de bumbac..dar pe mine m-a facut fericita faptul ca a fost o draguta vanzatoarea!
multumesc de urari,si voi la randul vostru sa fiti fericite si sa va bucurati de fiecare zi!

18S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa felicitari pt cumparaturi reduceri si cadoul primit.....si eu ma dau deja pe burtica si pe sani cu o crema antivergeturi de la LINEANCE.....sper sa fie buna....

16+

Camelia

Mergi la inceput

eu am inceput de m ult sa ma dau cu crema pe burtica,din aia cocao butter,cica e buna. e bine ca pielea sa fie foarte hidratata sa nu apara vergeturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

am intrat si eu o secunda ca azi ne-am pus internet si acasa...
Miere, ce de cumparaturi faci, poate te angajez sa vii si la mine, ca m-e o lene de umblat prin magazine de numa....
Lisa, cred ca o sa cer si eu de la amma sa imi trimita ceaiuri din alea, nu stiu de ce nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau cand am fost acolo, si doar am intrat la plafar, dar nu am luat decat ceai de cretisoara( cica e bun ptr dupa ce nasti).
Porumbita, la chilotii aia suport au o hartie cu care iti calculeaza marimea in functie de greutate si inaltime( alea dinainte de sarcina).
Si m-a sunat si pe mine doctorul aseara, mi-a zis sa mananc 2 banane pe zi ca de la lipsa de potasiu se fac carceii, sa beau mult lapte si apa in general, si sa ma masez si sa-mi intind muschii inainte sa merg la somn( adica stai culcata pe spate in pat cu picioarele intinse si iti tragi varfurile inspre tine, si le tii asa 20 de secunde)
Si in alta ordine de idei, azi mi-a picat un dinte, asa dintr-o data, s-a rupt de nici coroana nu cred ca poate sa-i puna, eventual o punte din aia...asa ca iar bag lapte la greu, si ma plang ca sunt shtirba si luni astia nu au deschis, ca e sarbatoare, asa ca astept pe mai incolo sa merg la dentist...nasol rau
va pup

Criss 18+

Mergi la inceput

Fetele din state, voi stiti vreun link de pe care se pot vedea ceva programe de tv romanesti online?

Criss 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Fetele din state, voi stiti vreun link de pe care se pot vedea ceva programe de tv romanesti online?

Criss 18+

www.cooltv.net, asta mergea intr-o vreme,pt sport si altele:www.myp2p.eu
imi pare rau pt necazul cu dintii,o sa treaca,ai sa vezi,baga lapte.nici mie nu imi place,dar asta e!
daca vrei sa iti iau eu ceai,te rog sa imi zici,ca e usor tare,deci nu e nici probl.
ma pun la somn,ca maine la NUNTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Criss 18+

Aici poti vedea aproape toate canalele romanesti, si nu numai....
http://cablu.tv/
Unele dintre ele merg mai greu, dar majoritatea erau ok cand le-am verificat eu.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.
Lisa, distractie buna la nunta, eu am fugit inapoi in america inainte de nunta lui varu-mio, ca vroia sa si-o faca tocmai la Turda, si nu aveam nici un chef de plimbari.
Am citit acum intr-o carte despre sarcina si medicina naturista ca cea maibuna absorbtie de Ca se face prin laptele de capra, si ca sunt foarte recomandate sucurile de fructe proaspat stoarse( vreau sa-mi iau aparat din ala)..cel mai recomandat e sucul de sfecla rosie combinat cu mere-ptr aport mare de potasiu si calciu. Voi va faceti? Miere, stiu ca tu esti cu cumparaturile, poti sa-l adaugi si pe asta pe lista ca sigur prinde bine si pe mai incolo, la papa lui bebe.

Criss 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Va pup
Vad ca este f. mare liniste azi pe aici...
Eu am avut in asa hal pofta de spanac incat am chemat-o pe mama tocmai de la Craiova sa vina sa-mi gateasca, ciorbica, spanac, mancarica de masline, salata de vinete si dovlecei pane...miam.....ce bun (eu nu stiu sa gatesc), dar tr. sa invat ca na, vine bebe si la o perioda relativ scurta de timp cere bebe papa si indiferent de bona ca stie si face nu ai cum sa-l lasi asa...

Eu sunt cu injectiute seara nu mai iau o perioada tb. si le inlocuiesc fac no-spa si scobutil asa ca vreau eu fara sa-mi consult medicul dar na...nu mai sunt asa contactii ca incepusera sa fie chiar dureroase acum sper si-mi doresc sa fie bine.

Va pup si ne mai auzim

20+BogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput