Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 22
mvb spune:
Lisa sa ne spui si noua ce ti-ai cumparat....si mult succes la cumparaturi. Cred ca si eu ar trebui sa ies la shopping, dar prefer sa mai aman.....mi-ar trebui o pereche de blugi mai grosi pt sezonul mai racoros, pantaloni cu aplicatie speciala in talie pt gravidute
Fetelor, ia cineva CALCIU + D3? Mie doctora mi-a dat sa iau,pt ca m-am plans ca nu prea mananc lactate,intrucat fac de la ele diaree
Nu e cam devreme pt tabletele de CA?
BB al meu face un spectacol in dimineata asta...il simt in toate partile.....la ecograf dr. mi-a spus ca e extraordinar de mobil.....statea contorsionat ca un acrobat.....statea cu capul intre picioare si se tinea cu manutele de picioare......sotul meu zicea ca se trage de la Olimpiada, ca stateam lipita de TV cand erau probele la gimnastica![]()
ASTAZI FACEM 21 SAPTAMANI
21+ si DENIS CRISTIAN
mvb spune:
La noi a plouat toata noaptea si am sentimentul ca se va schimba si vremea......deja e mult mai rece si soarele nu mai are nici o putere!...pai de luni vine toamna.....si uite asa am trecut cu bine cu burticile prin doua anotimpuri( primavara si vara)......mai e un pic si apar si primii fulgi!![]()
eu detest anotimpul asta.....ma ia cu frig cand ma gandesc la toamna......incep virozele, ploile si iar trebuie sa trec la ciorapi grosi
21+ si voinicul DENIS CRISTIAN 
Porumbita spune:
crisspolis eu am citit ca sunt destul de frecvente in sarcina carceii... si mie mi se pun uneori la picior noaptea....
szmonic o sa vad si eu pe net chilotii astia cu suport... astia cum ii iei ca numar?
cu kg desi is doar trei la 18 sapt mie mi se pare ca tot corpul imi e schimbat, nu doar burta si sanii crescuti...
cami_antonia spune:
mvb felicitari pt cele 21 de saptamani....si da vine toamna...mie personal nu prea imi place caci sunt foarte rea de frig....si mi-e cam groaza de racirea vremii....
lisa spor la cumparaturi....si eu trebuie sa merg.....dar astept sa vina targul de la mamaia unde aduc haine din toata tara si poate imi iau atunci mai multe chestiuni.....abia astept sa ma plimb prin multele hoteluri cu multe hainute frumusele....
fetele va urez o zi placuta.....voi mai scrie si eu priontre picaturi caci azi e ziua mea de smotru....si de calcat.....si am o groaza de facut.....va pupic...
16+
Camelia
Alina1976 spune:
Buna fetelor!!!
Va scriu din Bruxells :-)
Aici este frig, 18 grade am prins de cateva zile....dar am fost pregatita cu hainte mai groase.
Am incercat sa va citesc asa un pic...evident ca nu am putut cuprinde tot..
MVB, super faza cu schimbatul sexului! Sa-ti traiasca putza :-)
Iris, FELICITARI pt bebe sanatos. Eu zic ca e tot fetitza! :-) ce zici de asta?
Eu sunt happy pt ca am avut curaj sa ma sui pe cantar la hotel. Si am remarcat ca am luat 3kg in primele 5 luni de sarcina, ceea ce este foarte OK. Ieri am sarbatorit intrarea in LUNA A-6-A!!!!!!!!!!
Alina
22+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
mvb spune:
Cami Antonia e super targul ala de textile pe care il aveti la Mamaia.....parca se tinea si la Neptun, nu?
Noi avem ocazia, daca suntem pe faza
, sa mergem la targul de textile de la Iasi.....e tot asa de mare, poate un pic mai mic......si eu cat eram studenta abia asteptam targurile de textile......gasesti multe lucruri la preturi extra!
Ei da, te invidiez!![]()
21+ si voinicul DENIS CRISTIAN 
Porumbita spune:
io sunt cam stresata; aseara am stat in pat culcata incercand sa il simt pe bebe si mi s-a super intarit burta si parca strangea ceva pe interior... dureaza putin, da e naspa cum se simte...
s-a intamplat de 2 ori in dec de juma de ora cand am stat eu cuminte sa il simt pe bb (de fapt eu il simteam da se chinuia si sotul, el nu a avut succes);
azi dimineata m-am cam suparat (nu stiu, cred ca si eu sunt mai sensibila in fine); dar de la 11 am asa un fel de durere surda deasupra pubisului... nu e ceva de sa nu suporti si poate in cdt normale nici nu as baga in seama doar ca acum cu sarcina parca totul mi se pare ca tr verficat... paranoia din capul meu...
am sunat-o pe doctora, ea zice ca ar putea fi contractii usoare si timp de o sa sapt sa iau no spa de 3 ori pe zi si dc luni tot asa simt sa ma duc sa fac o ecografie...
voi ce ziceti? asa se simt contractiile?
in alta ordine de idei bebe a fost ff activ azi ... adica l-am simtit de mai multe ori cand m-am am stat intinsa cu mana pe burta (simt de parca bae pulsul acolo) si de vreo doua trei ori si cand eram pe scaun (senzatia e de parca se plimba ceva inuntru, dureaza f putin ca ma intreb dc nu imi joaca imaginatia feste ....
stiu ca imi doream f tare sa il simt pe bb da acum ma intreb dc la 18 sapt si 2 zile asa de agitat tr sa fie...
sunt cam panicata...
doctora zicea ca usoare contractii pot aparea si de la o eventuala scurtare a colului si mai ca imi vine sa ma duc la prima clinica unde se poate face ecografie...
sotu zice ca sa stau cuminte si sa iau nospa si dc mi se pare si luni in neregula sa ma duc atunci....
nu stiu, paranoia asta e boala grea...
cami_antonia spune:
mvb e super targul nostru din mamaia....vine in septembrie....in decembrie....in februarie si in mai.....adica tocmai cat trebuie sa ne cumparam de toate fara a mai navali prin magazinele pline de turcisme.....macar asa stii ca sunt romanesti.....si daca ati sti ce lucruri frumoase se fac la noi in tara.....as vrea sa ma uit si la sectiunea bebe...nu stiu daca voi cumpara ceva neaparat....pentru ca cel din februarie ar fi ideal pt cumparaturi de bebe.....dar cine stie....
era candva si la neptun dar au vazut ca nu prea au vanzare si de aceea le-au indesit pe cele din mamaia.....
am fugit iar la treaba...va pup
16+
Camelia
cami_antonia spune:
fetelor da nu ne deschide si noua nimeni un alt capitol????
m-ati lasat singurica azi????
am plecat la calcat.....hmmm......poate mai apare cineva intre timp....
16+
Camelia
lisa79 spune:
am cumparat asa: 1 preche blugi,cam deschis si cam subtiri,dar astia i-am gasit marimea si oungimea mea,1 salopeta de catifea neagra(frumoasa foc)
,1 set de la central bluza in+pantalon(reducere),1 trenning combinat,adica bluzarosie 36 si panalonul negru 38,bluza de 38...era imensa
...bine ca a fost de-acord vanzatoarea si mi=a dat asa. si am primit gratis 2 caciulite pt noi-nascuti.
in plus,am mai cumparat de la naturland ceaiuri pt colici(ca la noi in state nu este) si ceai pt constipatie pt gravide,plus 1 cutie crema pt vergeturi cica foarte buna. am sa vad!
gata!
sunt asa de fericita si mandra de hainute!
18S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!