Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
lisa79 spune:
eu sunt tot pe ora de Chicago,deci nu pot sa dorm la ora asta
18S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
crisspoliss spune:
am sunat eu la doctor sa intreb de carcei, dar mi-a zis ca tocmai azi a plecat doctorul meu in concediu--in Franta, si ca o sa ma sune cel care il inlocuieste...bineinteles ca nu m-a sunat nimeni...ce ti-e si cu oamenii astia.
ce mi-ar placea si mie sa vb "live" cu voi fetele, dar pana ajung eu la calc voi v-ati si dus la somnic.........
Criss
18+
crisspoliss spune:
si eu am rudele lui barbatu-mio la chicago...cica ar vrea sa ne mutam acolo.....poate o sa ne si intalnim odata...eu in septembrie trebuie sa merg acolo la ziua lui soacra-mea, dar nu stam decat un weekend. imi place chicago, dar nu si vremea..ca iarna e prea frig si vara prea cald si umed, e mai frumos in california, dar si scump rau.
Criss
18+
lisa79 spune:
asa e criss,e diferenta aia de ore care ne da peste cap.
chiar asa de tare te supara carceii?
18S+
lisa79 spune:
crede-ma cand iti spun ca chiago e foarte frumos. vremea seamana cu cea doin tara,cu exceptia umiditatii in timpul verii. am calatorit mult(nu am ajunj in California),dar pe unde am fost nu am ramas impresionata. NY nu e mare lucru,centrul lor e...urat, aici e curat si e ok,ai sa vezi ca o sa iti placa.
oricum, daca vrei cand vii putem sa ne intalnim
:)sa ne mandrim cu bbii
18S+
crisspoliss spune:
m-a suparat tare azi noapte unul nasol, dar e primul si m-am speriat, ca nu stiam ca femeile gravide le pot avea si pe astea...am tot citit pe net si acolo ziceau ca poate fi lipsa de ca, magneziu, fier, potasiu..asa ca bag bine banane si migdale si nuci si spanac si sper sa nu imi vina carcei foarte des...ca stii ce dor??? mai ales ca cica vin noaptea si te trezesc din somn
Criss
18+
crisspoliss spune:
Deal! am o multime de prieteni in chicago( nici unul roman insa) asa ca sigur vreau sa ne intalnim
tu in ce parte stai? ale mele rude sunt in buffalo grove si naperville
Criss
18+
lisa79 spune:
cred, e bine ca te-a prins acasa in pat,ca de erai plecata nu era bine!
eu stiam ca e bine sa bei lapte,acuma nus tiu. da tu mai iei prenatale?
eu le mai iau,ca ma ajuta cu mersul la wc si nu ma simt deloc rau de la ele.
18S+
lisa79 spune:
eu stau chiar in Chicago, in partea de nord,aproape de aeroport,adica fac 10-15 min pana la Ohare.
noi suntem o gramada pe aici si nu sa ma laud,dar sunt romani din aia ok, ca eu sunt satula pana peste cap de aia cu figuri in cap...stii tu![]()
18S+