Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

mai este cineva care nu a pus nimic? eu sunt inca la -5 kg fata de inceput, dar ma bucur ca macar nu mai scad...de vreo 3 sapt am ramas constanta...

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Io sunt la minus normal.Nu mai sunt la minus 8 unde am stat vreo 2 saptamani dar la minus 5 am ramas.Oricum si asa sunt supraponderala.Azi am dormit nene ...nu mai stiu ce sa fac cu comnul asta.Noi am fost la o nunta wend trecut tocmai la P Neamt si eu tot zic ca inca recuperez noaptea pierduta , oboseala drumului etc dar nu mai scap de oboseala.AAAA si azi la 19 sapt si 2 zile tanarul a miscat :) colegele mele pediatre mi-au spus ca o sa stiu din prima cand e bebele care misca si cand sunt gaze sau pareri si asa a fost , azi a miscat tanarul mostenitor.Pe mine ma ajuta asta , fiindca io cu moralul am stat si stau prost in sarcina asta...nu mai sunt aceiasi persoana energica, ma simt oarecum bolnava, vesnic obosita , vesnic ingretosata.Slava cerului ca nu mai e asa de rau cum a fost....dar nici bine nu pot spune ca ma simt , INCA.Eu tot mai sper sa apara acel minunat trimestru 2(el calendaristic a aparut demuuuuult)in care sa ma simt asa cum se zice EXCELENT.Va sarut pe toate.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

burtici

eu azi am tinut post...caci este zi mare de post....asa ca in week-end imi voi gati de dulce numai bunataturi....

jasmi draga mea eu m-as bucura sa fiu ca tine sa nu ma fi ingrasat deloc....eu deja am luat 4 kg....am mai zis cred....si e destul de mult....dar voi vedea cum ma voi abtine...

16+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu am pus 2 kg...da nu se veed ca sunt inalta! merg si eu duminica la nunta unei bune prietena,care nu stie ca am venit deci va avea o surpriza.o sa da dau detalii!
un sf de sapt placut!

18S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Vai fetelor, asa putin ati pus? Eu am pus deja 6 kg si nu mi se pare mult
Adevarul e ca le-am pus in ultima luna pe toate, si nu mananc mult, desi mi-e foame non stop. O foame bolnavicioasa de as manca si pietre numai sa dispara senzatia

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

nici eu nu am pus in plus, dar mi-a zis doctorul ca daca mananc inseamna ca e totul ok, o sa recuperam mai incolo.
Am si eu o intrebare. Azi noapte mi s-a pus un carcel in picior, asa, pe la 5 dimineata, de am crezut ca urlu de durere...stiti ceva ce ar putea insemna? sa fie lipsa de ceva potasiu? inca nu l-am sunat pe doctor, ca la noi e devreme. Mi s-a intarit muschiul de la gamba si m-a tinut asa cateva secunde bune, ca inca ma mai doare locul.
Crisss18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Am sunat o prietena care avea in trecut o scoala de masaj, si a zis ca la crampe se recomanda masajul prenatal, , deci Flowerbee e ok masajul, numai sa fie specializat, nu asa aiurea, si nu pe burta. Os a sun doctorul sa-l intreb ce sa iau la carceii astia, si va zic si voua.
Si despre centuri prenatale, in romania nu am vazut asa ceva, insa o farmacie avea niste chiloti-suport cu 70 ron special ptr gravide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

eu am inteles ca chilotii cu suport sunt mai comozi decat centura.
Eu mi-am luat o pereche de chiloti cu suport inalt- genul care trece peste buric/peste burtica(pana sub sani) - pretul a fost 16 euro. I-am si probat cum am ajuns acasa, si arat ca o balenutza din desenele animate

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Criss carceii pot fi cauza unei lipse de Ca sau Mg, sunt si eu curioasa sa vad ce-ti spune doctorul.Am inteles ca sunt destul de frecventi in sarcina.

Nici eu nu ma laud ca am pus kile in plus 3 sau 4 in toata perioada asta si cred ca totul s-a depus pe burta ca in rest eu nu vad nimic schimbat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Criss carceii pot fi cauza unei lipse de Ca sau Mg, sunt si eu curioasa sa vad ce-ti spune doctorul.Am inteles ca sunt destul de frecventi in sarcina.

Nici eu nu ma laud ca am pus kile in plus 3 sau 4 in toata perioada asta si cred ca totul s-a depus pe burta ca in rest eu nu vad nimic schimbat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+ Doamne ai grija de bebelina mea.

eu pe burta si pe tzitzi!

Mergi la inceput

burtici pe unde sunteti,nu ma lasati singura ca eu fac SCANDALLLL!!!

Mergi la inceput