Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

mimo a mai baut dimineatza pe dormite 200 ml! e grav?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Scuze, am adormit...n-am mai adormit la pranz din copilarie...teo a avut grija si cand s-a trezit vladut s-a jucat cu el...acum plecam la IKEA sa luam tarc si premergator si scaun

E bine mai cat a mancat fata, atat mananca si Vladut...ba uneori dupa piure nu mai bea nici aia 50 de ml...e drept mananca bine fructe , vreo 200 de grame...dar amira a papat f bine pt cat de delicata e ea de felul ei !Merita pupata

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

In primul rand va dau de baut: .
Motivul este ca acum 4 ani eram asa si asa

Si pe urma va zic ca sunt trista ca am sarbatorit ziua doar la dentist...
Al meu sot cica e prea obosit si il doare prea tare capul ca sa iesim diseara la un restaurant. Plus ca a trebuit sa-l intreb eu ce zi e azi, ca sa-mi spuna un "La Multi Ani" macar...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

La multi ani, sa fiti fericiti si sa va iubiti si sa va mai iubiti si tot asa!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Multumesc pt raspunsuri despre ciudatenia din gura lui Sasha.
Tuchi, nu avem nici unu negi/papilom
Monix, daca avea si inainte, sigur nu era asa mare, ca azi i-am vazut varful in timp ce il hraneam, bine ca stateam jos!
Ei, nu este grav, dar arata urat, si pt ceva trebuie sa imi fac si eu griji, nu?
Si mi-am amintit ce ziceai de baia Ilincai. Pe mine o mama de 2 copii m-a avertizat ca la multi copii vine un moment cand sunt mici de nu mai vor sa faca baie nicicum. Cea care imi povestea mi-a zis ca avea asa scandal monstruos ca ii era si mila de el (si de ea!), bine ca era baietel si l-a ras in cap si il freca bine in fiecare seara cu un prosop ud! -asta catevea luni, pana si-a revenit.

Kya, La Multi Ani fericiti impreuna!
Kya, ma framanta intrebarea, cum se vede daca s-au cariat dintii sub plombe? Eu mi-am facut dantura gigea in sarcina, dar mi-ati bagat morcovul putin.

Liana, am bagat la cap ce ai zis cu laptele de capra ca mere doar dupa 9-12 luni. Nici cel de vaca nu se da inainte parca oricum. Voi mai studia.

Bubu, sper ca azi esti mai bine ca ieri si ca l-ai scos dator pe randunoiul tau dator grupa mare!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

cami,si noi tot 400 g am luat luna asta...nu-i bai.Are destule kg Lucutzul.cucuiul lui sa treaca.
Moamaa,kya,ce de plombe pe tine!Si 6 deodata??Bine ca s-a rezolvat cu unghia.
LMA CU FERICIRE!SA AVETI O CASNICIE FERICITA TOATA VIATA!Se pare ca eram in focuri in acelasi timp...in cateva zile aniversam si noi,tot 4 ani!Cat priveste soatza,e specific..nici al meu nu tine minte...
Bubu,felicitari pt bubuloi!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Mey,eu am dormit cu Tea de gat de la 6 la 7 si ceva,apoi papa si a adormit la loc..
Pe la amiaza m-am apucat sa-mi repar rochia pt nunta de duminica (adik,in urma curatatoriei chimice-ca m-am luat fuga dupa soacramea sa duc rochia patata de lapte la botez la curatatorie,in loc s-o bag eu frumos in lighean-mare branza-si mi-a stricat-o la piept urat de tot)..si m-am chinuit o gramada si tot se vedea nasol.si m-am enervat ca nu am facut asta mai demult,incat sa mai ramana timp sa ajung cu ea la croitorie si sa fie gata repede.Si cand sa fug cu ea la croitorie,ca de nu ajungeam azi,nu mai avea cand sa mi-o faca,hop si soacramea ca pleaca la plimbare..Ce m-am mai enervat..si pregateste-o pe Tea si fugi la croitorie..si norocul meu ca am sensibilizat-o pe croitoreasa ca eram cu copil mic dupa mine si imi face rochia repede..Si nici nu m-am plimbat din croitorie in croitorie.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

FETELOR, MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI, sunteti niste dulci!!!

Luati de aici, si mai fac

Am avut o zi destul de nasoala, dar a trecut, si am mai imbatranit un an.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am tot ezitat sa spun pe forum, dar acum sunt prea incarcata.
La vaccinul de 4 luni, am facut si un consult, doctorita a auzit un suflu la inimioara, dar atunci a zis ca poate fi si fiziologic, si sa mai asteptam.Am mai asteptat, am mers iar,a zis la fel, nu m-am bazat si am zis ca merg mai departe.
Ieri am fost la Tg-mures la un pediatru renumit, si a auzit si el suflul, mi-a facut trimitere la Cardiologie, unde tre sa sun eu sa programez pentru examen mai amanuntit.
Azi am sunat, avea primul loc pe 28 oct, cumva , prin cineva am reusit sa o programez pe 1 sept, adica pe luni, am niste emotii enorme.
Am un nod in gat care nu mai trece, si astept un raspuns.

Poate stiti si voi cazuri care s-au rezolvat de la sine, nu stiu, mi-e tare frica.

Va pup!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A, am uitat sa spun, ca Iris nu are nici un simptom, nici o problema care sa ma ingrijoreze, adica ceva care sa se vada, de aia ma si sperie asta.

Azi am introdus piept de pui, l-am facut piure cu cartof, dovlecel si putin unt, cred ca de cand suntem la diversificare a mancat cel mai bine.

Ma duc la somn, sunt tare suparata!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

mimo,ce-am mai ras de piscina ta!!Cum s-a spart,mai?
Sovi,ce nasol cu ciotul..poate o disparea..
Lyvysper sa fie ok Iris.Tinem pumnii..
Apropo,fetelor,de la o vreme,am observat la Tea cateodata, cand sta cuminte,ca in timp ce respira,i se misca tare-tare abdomenul,de la buric in sus,miscari ritmice.Ma cam sperie.A auzit/vazut cineva asa ceva?

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviuta, nu mai fi suparat. Si eu am patit-o cu Vlad cu suflul sistolic anul trecut. Mai sa fie, si pana atunci la fiecare control era bine si deodata suflu si daca nu l-a ascultat o gramada, de ma speriasem rau de tot. Si m-am programat la CMU la dr. Coman, cica e f. bun cardiolog pt. copii si lucreaza si la Fundeni. Buun, dar programarea la el era abia peste o luna, ca era full. Si am stat cu nodul in gat pana am fost la el si i-a facut eco si e totul perfect si mi-a spus ca e absolut normal sa se auda si suflu. Acum nu are nimic...o fi fost atunci poate in urma unei raceli, nu stiu...

N-am apucat decat sa ma epilez...ma duc sa-mi curat unghiile, sa le fac, sa ma pensez...ma apuca miezul noptii...hainutele nu le-am calcat...cadourile nu le-am impachetat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput