Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
sursula spune:
DIDI+DIANA 
va multumesc.Asa am sa fac.Mi se rupe inima cand ii vad ochisorul curgand atat de tare...
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
Gabriela82 spune:
Vio
si de la mine ptr incurajare.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
AndreeaOr spune:
Ioi ioi ce-as iesi si eu afara cu buburuza mea, numa ca la Oradea e vant tare. soacra-mea ne cheama la ei - dara ma cam streseaza si n-am chef desi avem curte. asa ca iesim un pic poate pe balcon.
Mai stati linistite ca va merge surplusul jos, dupa ce trec interdictiile si se pot face exercitii. Sa nu urlati la mine, dar eu as vrea sa mai pun ceva asa ca astept de la voi, ce nu va trebuie dati-mi mie (dar nu prea mult ca nu mai incap in haine apoi
.eu am inceput de la 50/51 am ajuns la 65, acum am 54dar mi se pare ca sunt asa de slaba, deci nu mai vreau sa slabesc.oricum gravidutza nu am fost mare - vecinii nici nu au observat pana in luna a 7 incolo. si cand au vazut copilasul ca il aducem acasa m-au intrebat daca e prematur.
FELICITARII NOILOR BEBEI - VIATA FRUMOASA, SI FARA DURERI DE BURTICI.
Violeta, au dreptate fetele asa o sa iti doresti un moment de respiro - sa apuci sa faci macar un dus, ca atunci cand doarme el nu ai vrea decat sa dormi si tu. Am reusit dupa 3 saptamani sa ma scot si eu la liman - epilat, pensat, unghii etc.
Andreea, mami de
Antonio Matei
violeta29 spune:
GABRIELA, ANDREEA, 
Eu constientizez ca au dreptate, dar incertitudinea asta ma omoara!Off, sa nasc odata ca innebunesc de tot si va innebunesc si pe voi!Daca as sti ca totul o sa decurga de la sine, as fi mai linistita, dar gandul ca e posibil sa ajung la cezariana ma sperie rau de tot!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Gabriela82 spune:
am pus cateva poze de la botez si baita la pepenasi.
referitor la predarea stafetei, am putea sa trimitem un msj de pe userul iul-aug2008 care sa cuprinda mesajele tuturor celor care vor sa transmita un gand mai departe cu semnatura fiecareia si inca un msj cu poezia si semnaturile fetelor care au contribuit. asta doar daca are cineva care intra de pe userul asta timp ptr asa ceva. e doar o sugestie! la fel de bine am putea fiecare sa ne trimitem gandurile separat.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
mariana_1976 spune:
Sunt in fuga, am citit aproape tot si ma gindesc mereu la Camy...
Diarux, ceea ce are la ombilic aici se numeste ciupercuta si se trateaza cu un stick cu nitrat de argint asa cum a zis Diana Mirela. Cu unul dintre bebelusii mei a trebuit sa ma duc la 2-3 zile sa il trateze cu nitrat de argint timp de aproape 10 zile.Astia nu ne lasa pina nu ii dispare de tot...
Tot cu un "creionas" asemanator se trateaza si negii...fiindca AgNo3 are proprietati corozive si "cauterizeaza".
Ileanna, demult as dori sa iti spun ca atunci cind te citesc mi se pare ca noi gindim asemanator in unele privinte...
La intrebarea ta cu colicii daca pot fi si ziua, aici eu cind am avut primul copil credeam cu sfintenie tot ce imi dadeau sa citesc nordicii astia...Dupa "literatura" lor, daca nu plinge zilnic cel putin 3 ore in sir si nu face chestia asta la ore fixe insotita de inrosirea fetzei, in special noaptea, nu sunt colici...Pe atunci nu aveam Internet si credeam...
dar totusi ma gindeam logic ca totusi un motiv sa plinga are bebelusul si altul care sa fie evident, nu gaseam. Si pina la urma urmei eu nu am prea auzit decit rar de tot de bebei care sa plinga 3 ore si sa nu se opreasca deloc indiferent de ce le-am face sa-i linistim...![]()
Violeta29, m-am uitat pe niste sondaje facute aici si reiese ca cele mai multe nasteri declansate de la sine se produc intre saptamina 40 si 41, apoi in 39. Mie la primul copil mi-a "intirziat" aproape 1 saptamina...
-----------------------------------------------------------
Ce sa zic, poezioarele sunt super si imi plac si listele.
Mie imi apare mai clar in fata ochilor lista Madei, poate fiindca la listuta Danei maroul de la numele mamicilor se vede diferit pe monitorul meu, dar amindoua sunt frumoase si ordonate.
Imi pare rau ca nu am timp mai mult la dispozitie sa fac si eu o propunere de listuta pt. scutece sau sa compun si eu doua-trei rinduri pentru mamicile de la sept-oct...
Defapt sunt si foarte marcata de transformarea in ingeras a lui Darius si citesc mereu la Sufletul credintei si doresc sa scriu, insa simt ca nu gasesc niciodata cuvintele potrivite...fiindca acelea nu exista...
Poate si fiindca am citit de ingerasul de la septembrie-octombrie, zilele acestea ma simt in stare mai mult sa citesc decit sa scriu...
Caprioara spune:
Locca, aparusi
!Noi iesim seara pe la 7, da vorbim si vedem cum facem, ok?
Diana Mirela, merci mult. Uite un pup sa nu mai fi trista
. Foarte frumoase marturiile.
Camy, am si pentru tine un
. Asculta ce iti zic fetele, ca sa se linisteasca sufletelul lui Darius...
Vio, iote o agitata de incurajare, in caz ca nu mai intru pana nasti
, ca-s cu botezul si nu stiu daca pana luni mai dau pe aici. Iti urez nastere usoara.
Rali, bine ai revenit
.
Ruxandra, deci ai continuat poezica mea
, sau am inteles eu gresit? Vreau si io sa vad ce ai scris, se poate? Ma simt asa "rotunda" ca ti-a placut ce am scris
, de numa! Si onorata, daca continui poezica, bineinteles.
Mada si Didi, distractie placuta la botez maine
!
Floarea soarelui am vazut aseara la Piata Victoriei cu 5 ron firul, asa ca deseara dau o fuga sa iau, daca nu aflu de alta sursa mai ieftina. Important este ca o rezolv, nu raman fara
.
Pup toate fetili cu drag si fug, ca am multe pe ordinea de zi, tinand cont ca avem maine botezul.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
AndreeaOr spune:
Uite ca inca doarme puiutul si eu in lc sa dorm ca is obo rau de tot stau pe net. asta e inecr sa conving contabila ca am dreptate sa cer salariul mediu pe unitate pentru ca am nascut...sper sa reusesc
Ma speriati legat de displazie de sold. si mie mi-a facut trimitere (adica la iesirea din spital scrie direct pe biletul de iesire ca tre sa fac radiografie sau eco) O sa prefer eco ca nu il afecteaz cu nimic (bineinteles ca se plateste nu e gradtuita). Eu am inteles insa ca se face recomandarea asta la toata lumea, preventiv.
Violeta, si eu mi-am dorit mult sa nasc natural dar din pacate a ajuns la cezariana, (am stat vreo 4 ore cu dureri la 2/3 min. in total vreo 7 ore). Dar o sa vezi ca va fi bine. Iti recomand doar sa te asiguri dinainte ca daca e cazul sa ajungi aici iti face anestezie totala si nu doar locala, rahi anestezie in coloana. Eu am tras mult apoi cu durerile de spate si cap, inca iau tratament.Asa ca TAKE CARE, odihnestete acum si o sa fie bine o sa vezi.
Andreea mami de
Antonio Matei
ankalaura spune:
DANANGIE - mie imi place cum arata pagina de inceput. Nu mai stiu cine intreba... Eu imi mentin parerea sa nu mai trecem in lista persoanele care CHIAR NU AU MAI DAT NICI UN SEMN! Pentru ce sa avem un kilometru de lista daca la ID-urile respective nimeni nu citeste, nu intra...
Din cele doua variante, as vota la prima, parca e mai "stransa"...
Daca raman caracterele lui Mada, le-as prefera bolduite pe toate, parca e prea subtirica altfel litera...
Anca mami de Eliza si Erika
diarux spune:
MARIANA am inteles, ms mult si
. of ca nu mai scap si de treaba astaa cu buricu'. mai am un stres in plus.
CAPRI ai PM.
GABRIELA normal am mancat si eu si uite ca fii -miu da din picioare la greu la unele feluri de mancare. asa ca... acum de ex rontzai un mar si ma rog sa nu ii faca rau. da chiar, oare cat timp ii ia mancarii sa se transforme in laptic? (scuze de formulare...da ati prins ideea...sper)
Bai povestea nasterii e kilometrica. oare sa o pun pe bucati?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase