Cum ati lua decizia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am lucrat 4 ani sambete, duminici, Sarbatori - Paste, Craciun, Revelion... Mi se parea atat de frustrant, cand imi stiam toata familia ca sta acasa si se bucura de vacanta si cozonaci, sau cand ma sunau prietenii sa ma ia la padure vara si eu eram la servici.., uf!

Nu stiu ce sfat sa-ti dau, avand in vedere ca iti place ceea ce faci, dar iti urez succes si sa alegi cea mai buna varianta pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

si eu tot asa lucrez de 11 ani fara sarbatori, in media nu exista sarbatori in familie norocul meu a fost ca lucram cu sotul meu si astfel eram impreuna.am ramas in cic iar acum de mai bine de o luna am schimbat totul. am plecat in Anglia langa al meu sot(el e aici de ceva timp). imi este greu nu zic ca nu, chiar si aseara radeam cu el si ii spuneam ca ma intors in tara. dar ma gandesc la pitix-ul meu ca ii va fi mai bine.
iti doresc mult succes.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana22c spune:

/eu as spune sa renunti, cu siguranta poti gasi ceva mai bun, si la acelasi salar, poate chiar mai bun, totul e sa cauti. Colegii cu siguranta vor intelge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Eu zic ca ai luat decizia potrivita. Nu iti face probleme de colegi sau sefi. Poate colegii te vor invidia ca ai avut putere sa iei "taurul de coarne", dar sefii, mai ales daca erai intre oamenii lor de baza, probabil se vor gandi doar la ei, ca acum trebuie sa angajeze pe altcineva, sa il "scoleasca" din nou pentru a ajunge sa te poata inlocui cu adevarat. Sa nu iti para rau, sefii sunt egoisti, in general. Conteaza sa iti fie in primul rand tie bine, nu lor. Tu si ai tai pe primul plan. Eu vorbesc din experienta proprie, ii vad pe ai mei sefi cum reactioneaza la cate o cerere de demisie, asa ca ... Multa bafta sa te adaptezi la noul loc de munca.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

si eu am fost in aceeasi situatie si am avut de ales intr-un loc de munca in ture mai bine platit si un loc de munca de zi mai prost platit si desi acolo unde lucram in ture imi faceam profesia ,aveam satisfactie profesionala la un moment dat dupa multe nopti pierdute am clacat .Am considerat atunci ca sanatatea si familia mea sunt mai importante decat banii si satosfactiile profesionale si am ales locul prost platit .Initial nu a fost usor dar ulterior invatand bine sa lucrez in noul domeniu chiar am obtinut acea satisfactie profesionala si acolo .Problema a fost ca nu am fost apreciata de sefa directa (poate a fost frica de pierdere a scaunului)si am fost nevoita sa plec dar ...dumnezeu le-a aranjat pe toate si in final lucrez si la un program normal , imi fac din nou profesia poate chiar mai bine ca la inceput , cu mai mult timp liber si sunt si apreciata asa ca nu dispera ,cel de sus are grija de noi toti intr-un fel sau altul

Mergi la inceput