Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

Dar prima oara tot asa s-a intamplat? Si nici atunci nu ti-au gasit explicatii?

Si prima oara a fost tot asa, dar se spune ca la un avort menstrual prima data nu se cauta explicatii. Acum dupa al doilea o sa fac investigatii sa vad ce si cum. Nu ma las, pentru ca imi doresc f mult. E visul meu cel mai mare.

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

neata gravidutelor....
cum va simtiti astazi?
eu am o foame cate o data de imi vine sa mananc si pietre.
voi ce simtome mai aveti?
va pup si va urez o zi buna

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Oana, am crezut ca ai inceput deja sa faci investigatii mai amanuntite. Trebuie sa treaca o perioada anume?
Gesy, eu sunt ok, sanii un pic mai tensionati si un pic mai mariti (zice sotu ) In unele zile mictiuni dese, in altele nu. Si de foame imi e si mie foame destul de des, dar incerc sa mananc fara calorii prea multe caci ma sperie gandul ca s-ar putea sa ajung la suta de kg
Ieri mi-am luat rezultatul de la beta HCG - 85 mU/I.Deci acum o saptamana atunci cand mi s-a prelevat sangele bebica avea 2 saptamani varsta reala, exact asa cum banuiam. Luni o sa anunt la servici. Sper sa nu am parte de surprize neplacute din partea colegilor. Marti ma duc la doctor, poate o sa aud si inimioara lu bebica.
Beca tu ce ai mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

Oana, am crezut ca ai inceput deja sa faci investigatii mai amanuntite. Trebuie sa treaca o perioada anume?

Anda, nu m-am apucat pentru ca multe analize se iau din col si din secretie, iar mie inca nu mi-a trecut sangerarea.

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Am inteles. Deci mai ai de asteptat vreo saptamana, nu?

Fetelor, am uitat sa va spun: sotul meu e mai gravid decat mine. I se face foame mai des, are pofte, are stari de oboseala/leneveala. Ai vostrii cum reactioneaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, imi pare tare rau...
Anda_magda, Gessy... noi suntem inca in concediu si de cateva zile imi este rau intr-una. Inca nu vomit, dar ma insoteste permanent starea de greata. Asa a fost si la Rebeca, la ea dupa o perioada de greata am inceput si cu voma si am tinut-o asa pana la 6,5 luni. Sper ca de data aceasta sa fie altfel...
In rest, nimic nou. Pe 14 am programarea la medic. Si mai multe vesti dupa.

Va pupam si noi!!! Si Oana, te rog sa nu renunti. Cred ca este tare greu si imi pare rau, inca o data.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Ieri am dat vestea cea mare la birou ! Din fericire totul a decurs bine, toata lumea a fost incantata :)
Din nefericire ieri am avut si prima criza de nervi, care s-a revarsat asupra sotului, dar a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am tras si eu cu ochiul pe al voi, pentru ca-mi doresc foarte tare sa ajung la voi la odisee.cam putine gravidutze inca, sper sa se faca gasca mare.va doresc sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos, 9 luni cele mai fericite din viata!

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Te mai asteptam mcrissa! Suntem putine intr-adevar, dar cu suflete mari si sperante si mai mari.

Mergi la inceput

Oana, cum te mai simti? Ai reusit sa incepi vreo analiza?

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput