Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 13
maryb spune:
oana, imi pare extrem de rau ca ti se intampla din nou 

te imbratisez si ma rog la Bunul Dumnezeu sa-ti dea din nou sansa de a ramane insarcinata si de a o duce pana la capat. 
maryb
31+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt 

doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
anda_magda spune:
Oana, m-ai speriat asa de tare cu ceea ce ai patit ca azi-noapte am visat ca ma apucase si pe mine hemoragia... Era asa de real visul si m-am speriat asa de tare ca m-am si trezit.
Sper ca Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci si de data aceasta peste momentele neplacute si sa iti dea speranta.
mai.iunie09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda Oana, m-ai speriat asa de tare cu ceea ce ai patit ca azi-noapte am visat ca ma apucase si pe mine hemoragia... Era asa de real visul si m-am speriat asa de tare ca m-am si trezit. Sper ca Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci si de data aceasta peste momentele neplacute si sa iti dea speranta. |
Oana sunt...
Anda nu trebuie sa te sperii...la mine este o problema ca e a doua oara, dar la tine va fi totul bine...sunt convinsa...
anda_magda spune:
Multumesc pentru incurajari, desi cred ca tu ai acum mai multa nevoie de ele. Cum iti mai este, fizic?
mai.iunie09 spune:
Anda, cu fizicul nu e o problema...se reface el(desi ma doare burta ingrozitor)...Mai greu e cu psihicul. Acolo voi avea mult de lucrat.
O voi lua incetisor...cu analize...si sper sa gasesc o buba care se poate rezolva...ar fi mai usor asa, decat sa nu gasesc nimic si sa nu am explicatii pentru ce a fost..
Pupici tie...
Oana
anda_magda spune:
Ia-ti un pic de concediu daca poti si pleaca impreuna cu sotul undeva unde sa te linistesti si sa incepi sa vezi lucrurile mai frumos, impreuna cu el.
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda Ia-ti un pic de concediu daca poti si pleaca impreuna cu sotul undeva unde sa te linistesti si sa incepi sa vezi lucrurile mai frumos, impreuna cu el. ![]() |
Iti raspund de pe userul meu pentru ca mesajele de pe userul comun nu imi sunt moderate, desi mi s-a spus ca se modereaza repede...in fine...
Nu imi pot lua concediu, nici eu nici sotul..dar nu asta ar fi problema pentru ca pe mine prezenta lui ma linisteste oriunde am fi,acasa sau in concediu. Adevarul e, ca fara optimisul lui nu treceam peste astea.
Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!