Gravidutze si Mamici de Cluj-88

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

azi am fost din noi la proiectant cred k in 2999 o sa ne termine si noua proiectul lal casa, atat il lalaliesc si il lungesc, fac cum le place lor nu cum vrei tu, asa is de nervoasa , maine a zis sa mergem sa vedem ce modificari a facut , nu mai am rabdare la ei

dragos acuma s-a trezit sta [pe olita si apoi la masa, k ma inebuneste cu papa, din 5 in 5 minute papa papa papap , inteleg k e bine k papa dar el ii exagerat ns daca ma credeti, cine il vede zice k nu ii dau sa manance.

daca plecam afara si atunci termina de papapt deja in park imi cere papa si nu satura cu un biscuite, banana sau ceva de genu k vrea papa gatita si sa fie tot timpul altceva , asa e obisnuit

poate ne vedem in park pt fetele din manastur

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, ce mare e Diana! si e o scumpa. sper sa veniti si voi miine sa va vedem live.

Elena, si al meu mi-ar minca si urechile, insa se calmeaza si cu citva pufuleti sau cu un biscuite. acuma mi-a terminat de molfait unul...nu-ti imaginezi cum ii arata scaunul de masa, babetica, hainele, gresia...tot un biscuite am prin casa...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ufff imi pare rau ca nu voi putea sa vin maine, mai ales ca e si fff aproape de mine...dar trebuiesa merg azi la Oradea si voi sta acolo cateva zile, data viitoare vin sigur!

Multumesc de primire!

Diana - sunt bine, doar obosita de nu mai pot, in rest..OK.
Meli -

Am dat-o pe Ana la gradi de stat...nu ma intrebati de ce, am un dintre impotriva gradinitelor particulare...de cand copilul unei prietene a fost muscat de fatza ffff rau la Happy Kids, de cand am vizitat Jegul de la Kinderland, etc...asa ca Ana va merge la Gradinita Universitatii BB pe Iuliu Maniu. Sper sa ne fie bine si sa se adapteze usor, ingerul lu' mami

ca tre sa fac bagajul...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, te cred ca iti e f greu sa o lasi pe pitica acolo..uff..vezi, cd am ramas gravide nu ne-am gandit mai departe..parca greul de-acum incepe..:(:(

cred ca ajung si eu maine, la havana.iese sotul cu piti..bine..nu ca as simti eu nevoia sa stau fara el..mai ales ca ne sunt zilele numarate impreuna..dar altfel tre sa il plimb etc..plus ca e ora lui de aer.

maine vine mama(de la Braila) sa stea cu piti cat sunt eu la bucuresti.apoi prin oct mai sta si soacra si sper sa renuntam la cresa, cel putin pt anul acesta.
asa ca Ioana, iaca un loc liber de la noi.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multumim ELENA
ANDREEA bine ca totul e ok si nu i nimic grav
ANCA M bine ai venit printre noi
NATALIA sper sa nu ratezi urmatoarea intalnire
DIANA o sa fie din ce in ce mai bine pt puiutz ,e super ca se adapteaza asa usor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

diana - vad ca incepeti sa va acomodati! tu cu ideea iar bebelina voastra cu cresa! e un pas important inainte! curaj mami!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ printesa inimilor noastre
"maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra" ~ mami-septembrie-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am pus poze noi daca vreti sa ne vedeti!!!!
http://community.webshots.com/album/563736637oRtfky?start=84

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Offff...sunt suparata..pe mine m-a tuns prea scurt...acum e lins dar nu stiu cand va arata cand va fi cret...si l-a inscarit prea mult...
Si mi-a aparut iar alegia pe care o fac odata la cativa ani,si ma tine luni de zile...si apar pete rosii pe tot corpul si mi se umfla ochii si buzele...offffffffffffsi nimeni nu-mi gaseste nimic...ma duc sa ma impusc...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramonella-lasa ca ne vedem maine si iti inneci amarul in niste cartofi pai, sau poate papanasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ramoo draga nu fi suparata k iti va creste rapd parul si vei fi la fel in curand, iar legat de alergie imi pare rau sa aud dar sper sa iti treaca rapid

alex draga , ns unde vine restaurantul asta , maine nu putem merge impreuna??? da=mi un apel si te sun daca pozti ,

nopate buna

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput