Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 20
Aalina spune:
Fetelor va doresc un mos bogat.
Eu cum ma pregatesc sa o fac pe mosul. Dori si-a spalat ghetutele si si le-a asezat frumos dupa care si-a pus absolut toti pantofii, papucii sandalele ce si-a mai gasit A numarat ca are 10 bucati caci in fiecare trebuie sa ii puna cate ceva.
Acum ma gandesc ca daca totusi i le pun deja si il pocneste peste noapte mersul la baie nu mai doarme. Dar si daca se trezeste inaintea mea si nu o venit mosu' iar e bai. De aia de Craciun ma trezesc eu de obicei pe la 5.
Inca o data sa va aduca mosul tot ce va doriti.
Va pup
28+ cu Fabian si Dorian
DanaMario spune:
Si Joshua si-a pus cismulitele sub brad (ca noi deja am facut bradul :)
Eu in seara asta i-am spus prima data de Mos Nicolae , era cam confuz nuprea intelegea el cum adica sint 2.
De fapt i-am spus mai mult ca miine merge la scoala romaneasca si sa nu fie pe dinafara.
Eu i-am cumparat DVD-uri si ciocolate frumos ambalate.
Eu uitasem de Mos Nicolae i-am cumparat repede ceva asa ca cred ca o sa mai vina si miine inca odata ca 3 ore cit sta el la scoala romaneasca am timp sa-i caut ceva frumos (tot zicea ceva de transformers si carti cu pinguini)
Aalina spune:
La ora 5 replica a fost "mami mie mos Nicolae mi-a adus fix ce vroiam". Macar atat daca tot m-a trezit cu noaptea in cap. Pana la urma a primit o caruta de masinute mici de concurs ca sa isi mareasca setul, cativa omuleti ca si de aia avem colectie si un set de personaje si masini din "batman".
Azi sper sa ne apucam sa organizam jucariile. Cele periculoase pt bb2 in prima faza avand parti detasabile mici o sa le depozitam la tara. Oricum nu mai am loc si ma gandesc sa i le mai si rotesc la Dori.
Aaa si a primit si bb2 o zdranganitoare asa ca nu degeaba s-a agitat si el de la 5 ca frate'su.
Pupici
28+ cu Fabian si Dorian
DanaMario spune:
Aalina daca ai timp si pui poze cu hainutele sa ne zici.
Eu azi am umblat prin magazine cu Joshua l-am lasat sa-si cumpere ce vrea el , si-a cumparat luminite de decorat casa
le-am pus prin casa si acuma chiar nu mai avem nevoie de aprins becul
Vroiam sa schimb decorarea bradutului (alta culoare) dar el n-a vrut decit tot albastre , decit ca si-a ales unele foarte mari.
L-am lasat sa-si faca de cap sa se bucure sa-si cumpere ce vrea el.
Acuma am casa plina de lumini brad, afara ninge frumos totu-i alb noi tocmai am facut muffin la cuptor doar cartabos ne lipseste si chiar e craciunul la mine.
Miine o sa stam prin casa o sa-i fac mamaliga sau ne ducem la biserica si o sa ne batem capu (eu cu tati) sa ne gindim ce sa-i luam de craciun.
Azi am umblat prin mazazine dar nu stiu n-am gasit nimic interesant
Aalina spune:
Ce bine suna ce povestesti tu acolo...
Dana hai ca m-ai mobilizat si am pus poze. Am terminat si curatenia asa ca mai ramane in zilele urmatoare sa impodobim casa si bradul. Si eu alegeam in fiecare an alte culori dar anul asta am zis sa punem de toate, ba chiar sa ne facem o traditie din a alege un glob pentru fiecare an care trece. O sa vad ce va iesi.
In general am luat cadourile pentru toti, ma am cateva dar si pe alea le cam stiu doar sa apuc sa ies. Dori isi tot modifica lista asa ca o sa ma stradui sa il ajut la scris cat de repede nu de alta da o sa ma vad cu cadouri luate si lista nebifata in ritmul asta.
Mai am vreo 2 saptamani de mers la lucru si ma misc din ce in ce mai greu.
Daiopri tu cum te mai prezinti?
Celelalte fete ati intrat deja in pregatiri??
Va pup.
28+ cu Fabian si Dorian
parpalak spune:
Dragele lu' mama: pina reusesc sa ma mobilizez sa pun pozele din vacanta sus in corcodus, are mama doua cadouri pentru voi:
1. pentru mamici: http://www.tcclinic.com/digital-imaging.php (iese mai bine daca poza e din fatza, eu am incercat cu una care era usor din profil si n-a iesit prea bine..)
2. pentru piticoti: http://www.despereauxadventure.com/ (e reclama la un film care e pe vine la noi, sub forma de joc de aventuri personalizat pe jucator cu numele si virsta, pe scurt, soricelul salveaza printesa :) - e bun si de invatat sau exersat engleza)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Daiopri spune:
Aalina, eu tot nu am luat nimic, si nici nu vreau sa investesc prea mult. Trebuie sa ma organizez nitel sa vad prin lucrurile motanului ce am si dupa aia poate mai iau cate ceva.
De Craciun, zau ca nu stiu ce sa gatesc/pregatesc ca nu am chef de nimic, si vin la sv si pe 24, si mi se pare aiurea sa ma apuc sa gatesc din wk incepand. Asa ca de sarbatorile astea cred ca o sa fie mai subtire. Ca abia astept sa stau mai mult lungita, ca mi s-a urat de stat pe scaun, dupa 8 ore la sv.
DanaMario, la noi a fost la mare cerere lego batman. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate casa dupa ce le primeste pe toate.
Tati al nostru e plecat de duminica pana vineri si sper sa ma descurc cu toate cele. Mai prost e ca tb sa mergem si la inot is numai chef de asta nu am.
Dupa ce l-am lasat pe tati motanul s-a pus pe plans, si noroc ca i-am zis ca ii aduce tati ceva cand vine si s-a mai linistit.
Ieri a fost serbarea de Craciun la gradi si tare bucuros a fost motanul ca a primit ce ceruse. A vrut un lego batman si in drum spre casa in masina pupa jocul de parca nu mai vazuse jucarii vreodata :) Nu mai zic ca pe asta ar fi trebuit sa il dea o prietena ca ea il luase, dar el a zis ca asta trebuie sa fie de la gradi asa ca am facut schimbb de cadouri.
Cu mos Neculai nu prea stie el ce si cum, dar i-am pus cadou si azi dimineata vroia sa mai verifice sa vada daca nu a venit si azi.
Cred ca o sa facem si noi pomul sapt viitoare in wk, ca pe aici se incepe asa de repede si tot intreaba ca el de ce nu are…
Parpa da poze din vacanta unde?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Aalina ce-mi place sa ma uit la imbracaminte de bebelusi.
Foarte, foarte frumoase!!!
S-a tot uitat si Joshua la poze si acuma ma tot zapacesce ca vrea si Joshua bebelus ca sa-i dea pupici.
Azi Joshua a reusit sa intertine si el o discutie pe messanger in romana cu verisori din tara cu foarte multe greseli dar se intelegeau.
Si eu abia astept vacantaca-s libera dupa 20 Dec O sa umblu teleleu cu Joshua ca curat nu prea am chef sa fac.
Aalina spune:
Parpalak noi tot asteptam pozele sa stii. Si impresiile de vacanta. Multamim de cadouri. Adica io, ca la Dori inca nu i-am aratat site-ul caci in ultimele zile tot tarziu am ajuns.
Daiopri si eu am luat strictul necesar sa stii. Dar mi-a facut placere. Mai am una alta dar atat de repede obosesc ca abia ma tarai prin magazine.
De Craciun o sa fac sarmale, salata boeuf, piftie (isi face sotul meu ca io nici nu stiu nici nu mananc) si supa dulce ca in Ardeal. De Revelion pana acum am in meniu ciorba de burta si tortul. E primul an in care ma rog sa nu am musafiri. Decat daca sunt dispusi sa isi spele vasele
Eu la serviciu nu mai am mult de lucru dar nu mai am rabdare sa stau 8 ore. Mai am 9 zile si gata...concediu. In ianuarie mai vad eu daca vin sau nu.
Daiopri cum va descurcati fara tati??
DanaMario si daca vrea Joshua nimic nimic?
Noi ne pregatim de serbare unde copilul e ostas roman. ASa ca de doua zile umblam dupa scut , armura spada coif si idei de costum Sa va mai zic cat sunt de entuziasmata????
In rest suntem bine. Ma cam doare spatele da rabd.
Va pup
28+ cu Fabian si Dorian
Roxana_G spune:
Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.
Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-
La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.
Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1
Va multumim si va dorim sarbatori fericite!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/