Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 19
Aalina spune:
Alycia medicul care mi-a supravegheata prima sarcina si-a facut clinica particulara. Bine eu am tot ras cu el ca altfel nu raman insarcinata pana nu isi termina clinica pentru ca pe mine la spital nu ma mai prinde. Si uite ca mi-a iesit faza.
Prin Selgros si prin Auchan o sa merg iar apoi in Cluj oi mai vedea pe unde ajung.
Eu nu am dormit de la 3 azi noapte si am puscat si o raceala cumplita asa ca is numa buna de plimbari si mai ales entuziasmata ca de obicei de vizitat neamuri.
Macar ma consolez cu ideea ca trebuie cumparata toate si eu ma misc din ce in ce mai greu asa ca bine o fi.
27+ cu Fabian si Dorian
ange spune:
alicya,pai creanga este singurul care-l am in biblioteca
restul sunt carti romanesti dar de copii mici.
Robert sta mult afara,pe strada,cu copii joaca hokey si fotbal.este inebunit!
la Tv adoarme repede iar la calculator numai la jocuri de fotbal si hokey.
Am panicat degeaba.este ok.il vedeam un maniac al tv-ului si al calculatorului dar se pare ca-i este egal daca le are sau nu
aalina,felicitari pt sarcina.sa fiti sanatosi!
danamario,nuuuu.robert nu citeste nici macar in franceza.este inca la litere.dupa clasa a 2-a.asa am inceput cu Maia.De fapt atunci cand a ajuns sa citeasca cursiv in franca si engleza a trecut la carti romanesti.Singura.Nu am facut nici un abecedar cu ea.Direct povesti romanesti.
Dar vezi tu,ei stiu franceza si am impresia ca le este mult mai usor sa invete sa scrie si sa citeasca romaneste.Asa impresia am.
sa aveti un weekend fain.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Daiopri spune:
Eu nici macar nu il zapacesc cu romana. Ca si asa vb cum vorbeste si in engleza. Nu mai zic ca acuma vad de ce nu vroia sa faca lectii cu bunicul caci ii zicea in romana si el nu intelegea mai nimic:)
In engleza vrea sa faca lectii. Poate se mai drege si el in vizita in tara, dar oricum nu am mari sperante sa citeasca sau sa scrie in ro.
Eu tot in crestere, bucuroasa tare ca e wk. Si ne pregatim de serbarea de la gradi.
Am fost la dentist si s-a rezolvat repede si fara probleme. Acuma ma intreb de ce o fi vrut sa ii faca, era asa o cari e de micuta... eu ma uitasem initial la un alt dinte si credeam ca acolo este:))
Parpa, voi ati ramas la caldurica? Vai ce as mai merge si eu, cu tot cu burtoiul meu. Cred ca tura asta o sa fie si mai mare burta ca prima data. Plus ca si pisoiul pare la fel de "cuminte" ca si motanul:))
Aalina, vai de capul nostru. Citeam la fete cu problemele de somn la copii mici si ma gandeam, cum de oi fi uitat si am avut curaj sa o iau de la capat. Of, of:)))
Wk placut
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri ce serbare aveti la gradinita?
Noi nu avem nimic .
Eu sint asa bucuroasa ca duminica sint babysitter o sa stea la noi fetita unei prietene.Si Joshua e asa de incintat nu se mai putea culca de fericire.
Imi zicea "Ooo O sa am un brother duminica".
Joshua mai intelege in romaneste dar nu fac cu el lectii deloc in romana si nici povesti nu-i citesc in romana decit ce face simbata la scoala romaneasca.
Acuma ne chinuim sa invatam in romana Am plecat sa colindam pt serbare.
Un weekend placut.
Daiopri spune:
DanaMario la gradinita au serbare de Mos in fiecare an:))
Vacanta de primavara vad ca scrie ca e de pe 16-20 martie.
Am vazut ca iar vrei sa pleci:)) Bravo voua.
Am scapat si noi cu dentistul. M-am necajit degeaba ca ma uitam la alt dinte. Unde zicea ea, zau ca nu stiu de ce s-a agitat ca nu era nici cat un punct de ac. Partea buna e ca a putut sa ii faca asa fara sa se enerveze pacientul:)
Cu ridichea nu am vazut mari efecte si a inceput sa se vaite ca nu are gust bun.
In rest suntem bine, eu cresc si cresc. Mananc bataie mai mereu:))
La sv mi se lungesc urechile si ma gandesc cand sa ma dau ranita.
Sotu pleaca sapt viitoare de duminica pana luni si nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie fara el:((
Nu ne-am despartit niciodata de cand suntem aici mai mult de o seara cand am fost eu in delegatie.
Cam atat de la noi.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Aalina ai facut cumparaturile pentru bebe?
Dana_d ce mai faci e-ai mutat in casa noua?
Parpalak ce mai faceti?
Mergeti cu noi la Loblaw "Decorat Gingerbread house"
Eu am luat bilete azi pentru Dec 21.
Sau daca vreti sa mergeti la teatru de copii, noi o sa mergem.
Daiopri da si noi avem la fel vacanta de primavara.
Am vrea sa mergem deocamdata sint la faza de facut schimbat cerea de concediu ca se pare ca exact in saptamana aia sint prea scumpe biletele asa ca o sa mergem cred cu o saptamana mai devreme.
Aalina spune:
In sfarsit ne-am adunat pe acasa. Nu va zic cat de obositor a fost... Dar macar aproape am terminat cumparaturile .
Lui Dorian i-am gasit tabla exact cum mi-am dorit. Pe o fata poate scrie cu marker si pe cealalta cu creta. I-am mai luat un joc cu litere mari, mici si cifre, i-am facut setul de birou dorit cu forfecute, hartiute, biblioraft etc. Numa gauritor trebuie sa ii mai iau ca is dorea sa isi poata indosaria lucrarile. I-am luat o locomotiva micuta cu Thomas si o carte de construit masinile din filmul "Cars".
M-am bucurat sa ii gasesc niste cizmulite pentru la tara foarte frumusele rosii zici ca e motanul incaltat. Mai ramane numai ceva masinute sa ii mai luam.
La bb2 sunt super incantata ca am reusit sa ii iau hainute. Bine, am stat ca prosta si m-am hlizit la toate modelele gasite si nu imi venea sa cred cat de mici sunt cele de 0-3 luni. Oricum m-am topit. Am luat si un carucior destul de simplu si numai bine ne-am trezit cu 3 patuturi. Unul il am de la Dori si e de lemn, am mai luat unul de calatorie si mi-a dat si cumnata-mea unul. Am primit si un fel de leganas de pus bb si ametit de cap. Si tot ce am avut maruntisuri am luat:biberon, suzete, set parii, set forfecute, pampers, servetele, scutece, prosopele etc.
Am luat si cadouri si globulete si ce imi mai trebuia de craciun asa ca mai am de mers numai la farmacie sa iau ultimele chestii si gata. Is ready :)))
Daiopri bine ca sunteti ok. Si te rog frumos sa ma lasi sa visez inca si nu imi trezi amintirile legate de nesomn & co. Acum inca sunt sub influenta cumparaturilor si ma simt bine.
Ange multumesc. Ce bine ca aveti preocupari sportive. Eu tot am vrut sa il duc la inot da am amanat si altceva pe aici nu am ce. Asa ca la el sportul ramane la alergatul pe dealuri.
DanaMario si astia fac de obicei serbare de Craciun dar inca nu l-am auzit pe Dori cu poezii si cantece de sezon. Acum imi tot canta o melodie de-a lui Tudor Gheorghe "Stea stea logostea leagana fetita mea..." melodie pe care eu o ascultam anul trecut in perioada asta cand am pierdut sarcina si plangeam de rupeam. Dar el o canta asa frumos ...
Daca va vine sa credeti eu parca il iubesc din ce in ce mai mult pe Dorian. Parca cu cat constientizez ca or sa fie doi cu atat ma topesc mai mult dupa asta ce il am in dotare.
Era asa de incantat aseara cand a vazut hainutele lui bb 2 Si mereu imi pomeneste de el.
In rest eu sunt singura saptamana asta la lucru si nu va spun cat ma plictisesc .
Va pup
27+ cu Fabian si Dorian
DanaMario spune:
Wow Aalina ce frumos trebuie sa fie sa cumperi lucrusoare de bebelusi si ce bine ca ai terminat cumparaturile.
Eu azi am fost prin magazine sa caut ceva cadouri pentru invatatoarele de la gradinita si cresa dar tare nu-mi place.
Si nici lui Joshua nu stiu ce sa-i iau si el saracu in seara asta nu a mai vrut sa zica "Inger ingesasu meu" la culcare se ruga la Mos Craciun sa-l ierte daca a mai facut prostioare si sa-i aduca cit mai multe jucarii.
Aalina spune:
Dana pai ai rezolvat problema luandu-i cat mai multe jucarii Eu v-am spus cam ce i-am luat. Nu va spun ce incantat e de cizmulitele lui rosii ca azi dimineata se incaltase cu ele si venise la noi in pat.
La gradi eu luam flori si bomboane. La asta noua se practica stransul de bani la comun si le iau aia cate ceva. Macar nu imi mai storc neuronul eu.
Poate fac poze la hainutele de bb si pun. Si eu ma bucur ca am terminat de cumparat in mare, dar ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma apuc de curatenie. Si parca vad ca acum ma agit degeaba si oricum trebuie sa bag mare si in ianuarie cand o sa scot bradul. Doar ca atunci nu stiu cat de mult ma mai pot misca.
Nu am nici un chef de facut mancare si de primit musafiri. Vreau si eu sa ma fac musafir!!
Va pup
27+ cu Fabian si Dorian