Puisori de mai 2003(3)
Precedentul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115039&whichpage=1
Listutza noastra
15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
28 aprilie - Dana d si bb Ana Ilinca
1 mai - Daiopri si bb Cristian
1 mai - Alycia si bb Mircea – Cristian
1 mai - meme si bb Anca
2 mai - Lumi si bb Denisa Cristina
4 mai - Rainbow si bb Remus
4 mai - Aalina si bb Dorian
6 mai - Lumy si bb Francesca
6 mai - ana-maria si bb Rares
7 mai - Alinaluchian si bb Ioana
7 mai - andra si bb Alexandru Vasile
8 mai - monjum06 si bb Gabi
11 mai - Criss75 si bebe Marius Alexandru
13 mai - pisi_ella si bb Emma-Andreea
13 mai - ange si bb Robert Mihail
14 mai - Zen si bb Alexanda Cezara
14 mai - mona74 si bb Emma Louise
15 mai - DanaMario si bb Joshua
15 mai - Byl si bb Ana
16 mai - bebelusa28 si bb Corina
16 mai - radones si bb Andrei
18 mai - danv si bb Ioana
18 mai - Rramona si bb Alexia
20 mai - parpalak si bb Paul
20 mai - Andremar si bb Nicholas
21 mai - Adita si bb Elena
24 mai - Alda si bb Daria
24 mai - Ina si Radu si bb Radu
25 mai - matusica aquariusrpro si bb Luca Andrei
26 mai - Ione si bb Maria Diana si Elena Stefania
27 mai - oLo si bb Anais Clara - KiKi
29 mai - emma24 si bb Jason Dennis
30 mai - carrie si bb Theodora Alexia
31 mai - Korinna si bb Stefan
13+
Raspunsuri
Aalina spune:
Fetelor aveti tone de poze. V-am lasat toate peisajele. Mi-a luat o vesnicie asa ca nu am mai facut selectie. Cand am timp va povestesc si impresii.
http://community.webshots.com/user/aalinador
13+
alycia spune:
alina, nu gasesc pozele..la adresa lasata vad doar doua albume..cu bebe si cu vara 2008...
DanaMario spune:
Aalina da se vad pozele acum
O incintare ce frumos e pe la noi !! si pare fericit Dori.
M-am uitat doar fuga de la servici o sa ma mai uit odata de acasa.
dana d spune:
Buna mamici!
Am intrat si eu o fuga sa va salut in noul capitol si sa va dau dimensiunile plodului din dotare ca ma facurati curioasa si am rezemat-o de tocul usii sa vad unde ne incadram. Noi ca fetitele, mai firave: 114 cm inaltime si 20-21 kg. Prea firava nu e ca ma uit la ea si la altele de varsta ei si e destul de inaltutza in gashca si nu chiar slabanoaga, eu sunt multumita.
In schimb e cea mai iubareatza si lipiciasa fiinta pe care am cunoscut-o pana la venerabila mea varsta si tare ma bucur ca e chiar la mine in ograda ca nu-mi strica si mie niste imbratisari sufocante, declaratii exagerat de siropoase si priviri divinizatoare.
Noi incepem maine gradinita, ar fi trebuit sa o incepem azi dar am aterizat de la tara abia dimineata si nu puteam s-o duc la gradi direct.
Poimaine pleaca ai mei in Canada si ramanem singuri, intr-un fel e bine ca se reduce aglomeratia, in alt fel e rau ca nu mai avem libertate sa umblam dupa mobila si accesorii si va trebui sa luam remorcile dupa noi ceea ce ne va ingreuna mult activitatea.
In curand am putea sa ne mutam dar nu ne mutam pana nu se intorc ai mei ca avem si florile, si broasca in grija si scoala Alexei e chiar acolo. Doar cu Ilinca o sa fie mai greu dupa 15 cand o s-o ducem la gradinita cea noua pt a lua startul o data cu toti colegii.
Ma intorc la balantza mea si abia astept sa o termin ca sa ma uit la pozele voastre de vacantza.
Pupiloi!!!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
korinna spune:
Buna fetelor!
Eu nu am intrat de o vesnecie pe DC.Acum vara sunt f f ocupata cu nuntile.In fiecare sambata sau chiar si duminicile am nunti peste nunti.Am avut de organizat chiar una si loa Bucuresti la Mogosoaia.E multa munca dar fac ce-mi place.
De Stefan pot sa va spun ca are 28 kg...si inalt nu stiu..am sa-l pun si eu la usa sa vad.
Abea astept sa inceapa caminul sa scap de grija lui pe timp de zi.Noi am fost de 2 ori la mare...ne-a, zbantuit in mare...a inotat si el....
In rest mai nimik!
Va urez toate cele bune!
alycia spune:
faine poze Aalina, am recunoscut locuri dragi mie..printre care Sibiu, Cluj...am o intrebare pozele 1157,1170, 1221..unde sunt facute?
Aalina spune:
Eu m-am apucat de facut curatenie si am un chef... de sters geamuri etc de numa.
Alycia toate pozele alea si cele din jurul lor sunt facute la ultima pensiune la care am stat in Borsa. Mie mi-a placut foarte mult. De aceea am si facut atatea poze. Am sperat sa facem acolo sarbatorile de iarna dar din pacate era inchiriata deja.
14+