Azi dimineata, cand m-am uitat pe la concursul cu sunetul ciudat am avut surpriza sa ma vad pe lista celor care au fost selectionati si nu au raspuns.
Eu chiar nu am vazut niciun trifoias si chiar mi-as dori sa raspund, STIU raspunsul
De-a lungul timpului am mai raspuns, asa ca stiu cam ce ar trebui sa apara, dar sigur-sigur nu a aparut...
Ce as putea face sa nu se mai intample sa ratez?
Sistemul functioneaza astfel:
- in fiecare ora se genereaza automat mai multe coduri pe numele unuia din membrii activi ai forumului
- cand membrul incarca urmatoarea pagina, ii apare trifoiasul
Daca intamplator membrul inchide browserul fara sa mai incarce o pagina, codul ramane nefolosit.
S-ar putea sa fie si un BUG undeva asa ca ma uit din nou pe cod...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Prea bine nu am priceput, dar am inteles ca....se poate intampla (adica, in orice moment as inchide e posibil ca tocmai urmatoarea pagina sa fi fost cu trifoias....Pisica neagra...).
Multumesc pentru raspuns.
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti ... e posibil ca tocmai urmatoarea pagina sa fi fost cu trifoias....Pisica neagra...). Multumesc pentru raspuns. |
O bere!? Pentru un barbat care scrie pe acest forum?! Oricand. Am toata admiratia pentru barbatii care prefera sa "se plimbe" pe acest forum in loc sa caute unul despre fotbal (ca sa nu mai vorbim de site-urile erotice)....Adica nu e nevoie sa castig potul. Am tot timpul bere in casa (asta fiindca eu nu beau...), cand vrei trebuie sa ma anunti doar s-o pun in frigider.