Bazar pentru SONIA
Raspunsuri - Pagina 23
arcadia spune:
Nu ar fi mai bine sa se stearga pozele la produsele adjudecate? Ca sa nu se creeze confuzie pentru vizitatorii albumului
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
kay spune:
am adaugat 9 produse incapand de aici :
http://good-times.webshots.com/photo/2685689700102116445wBhfVg
2 tricouri benetton mar. 74
1 tricou 1 an
1 hanorac H&M mar. 74
1 bluza H&M mar. 68
1 costumas mar. 74
1 pereche ghetute piele intoarsa imblanite 11 cm
1 rochie Gap 6-12 luni
1 bluzita Cherokee 2ani
ca sa stit cam ce am pus.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kid spune:
arcadia Fetele au hotarat sa nu se mai scoata pozele din album, ci sa scrie de catre cine au fost castigate la licitatie.
kay Vrei sa fac lista cu toate produsele care mai sunt in licitatie si sa o pun in primul post? Sa fie mai usor de accesat?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
ancadragoman spune:
Kay ,masura 74 ptr ce varsta este?
licitez:
215-5 ron
206-5 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
kay spune:
anca, 74 e cica pt 1 an. daca bebe are 74 cm, atunci poarta marimea 74. daca are 80cm, poarta marimea 80. si tot asa.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
kid, cred ca e ok sa se scrie cine a castigat sub poza. pt ca asa tii evidenta mai usor, se poate rezolva mai repede in cazul in care exista ceva plangeri etc. asa stii cine a luat si ce, cum arata in poza etc.
anca, de ce ai omuletul mov la mesaj? esti suparata? daca da, uite un si o de la noi !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
alinus_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LiliaToma
Hop, ca ma bag si eu ca musca in lapte. Dar cred ca daca vorbim strict de respectat regulile bazarului, atunci tu esti cea care a pierdut, pentru ca la produsul ala asa de licitat, 71, scrie ca : licitatia se incheie pe 15.09.2008 ora 22.04, or tu ai venit sa licitezi seara la 22.18. Din toata chestia asta cred ca Kid a fost pur si simplu draguta, si te-a lasat sa licitezi in ideea ca nu suntem disperate daca cineva ne ia un produs, ci chiar ne bucuram ca a oferit mai mult pe Sonia... Desi, putea sa iti zica ca licitatia s-a incheiat la ora specificata anterior si atunci ar fi respectat regula, da. No, iaka am zis-o. Acu ma duc sa vad pentru ce v-ati batut. Lilia si Amelia(26.09.2004) Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH) |
Dreptate avem toate 3 in aceasta disputa, ce m-a deranjat pe mine a fost faptul ca, insasi Kid s-a ocupat in acea perioada de bazar, or noi am fi avut nevoie de o a3a persoana care sa decida ce reguli si exceptii se aplica.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
kay spune:
kid, scuze, acum am inteles. cred ca de la nasul asta infundat nici nu prea mai ajunge info la creier... da, ar fi ok, asa s-ar vedea mai repede ce si cum... daca vrei, te ajut, sau fac eu, ca si-asa n-am somn inca nu m-am obisnuit cu schimbarea de fus orar... zi-mi cum sa fac. ti le pun aici si le introduci tu, sau imi dai mie acces la prima pagina? cum zici tu.
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ancadragoman spune:
Kay omuletul a aparut din greseala
Mersi de informatie
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
212-20ron
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA