Bazar pentru SONIA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alinus Sa-mi spui, te rog, daca mai licitezi pt 71.
Felicitari pentru licitatiile castigate. Sa-mi trimiti PM cu adresa unde vrei sa iti trimit botoseii. Pentru celelalte produse castigate, te rog sa iei legatura cu doxinu si arcadia pe PM.
Multumesc!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am primit parola si user pt. a pune si eu niste produse..dar cand tre sa selectez albumul..nu apare bazar..nu stiu de ce..ma ajuta cineva?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

alinus Sa-mi spui, te rog, daca mai licitezi pt 71.
Felicitari pentru licitatiile castigate. Sa-mi trimiti PM cu adresa unde vrei sa iti trimit botoseii. Pentru celelalte produse castigate, te rog sa iei legatura cu doxinu si arcadia pe PM.
Multumesc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Eu nu inteleg, se respecta sau nu regulile acestui bazar? Inteleg ca s-a mai facut deja exceptie de la timp si s-a licitat pana la sfarsitul zilei, dar de exceptie la exceptie nu am auzit.

In plus, am licitat amandoua pt aceleasi produse, unele s-au adjudecat deja, insa vad ca 71 e inca in licitatie, desi nu e corect, conform regulilor, eu il castigasem.

Stiu care e scopul acestui bazar, sa se stranga cat mai multi banuti pt Sosonica, insa e totusi un bazar cu reguli si nu un magazin virtual.
No ofence kid

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

am primit parola si user pt. a pune si eu niste produse..dar cand tre sa selectez albumul..nu apare bazar..nu stiu de ce..ma ajuta cineva?

Avem 10 luni!!

vezi ca este pe acolo ceva cu Public...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

anca, multumesc.

Avem 10 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Noi am primit bluzita de la ella,ne place dar mai trebuie s amai crestem sa o purtam.
Arcadia mi-a zis ca trimite azi lucrusoarele,iar addinel......nici un semn de viata inca.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25 Eu nu inteleg, se respecta sau nu regulile acestui bazar? Inteleg ca s-a mai facut deja exceptie de la timp si s-a licitat pana la sfarsitul zilei, dar de exceptie la exceptie nu am auzit.

In plus, am licitat amandoua pt aceleasi produse, unele s-au adjudecat deja, insa vad ca 71 e inca in licitatie, desi nu e corect, conform regulilor, eu il castigasem.

Stiu care e scopul acestui bazar, sa se stranga cat mai multi banuti pt Sosonica, insa e totusi un bazar cu reguli si nu un magazin virtual.
No ofence kid

Hop, ca ma bag si eu ca musca in lapte. Dar cred ca daca vorbim strict de respectat regulile bazarului, atunci tu esti cea care a pierdut, pentru ca la produsul ala asa de licitat, 71, scrie ca : licitatia se incheie pe 15.09.2008 ora 22.04, or tu ai venit sa licitezi seara la 22.18. Din toata chestia asta cred ca Kid a fost pur si simplu draguta, si te-a lasat sa licitezi in ideea ca nu suntem disperate daca cineva ne ia un produs, ci chiar ne bucuram ca a oferit mai mult pe Sonia... Desi, putea sa iti zica ca licitatia s-a incheiat la ora specificata anterior si atunci ar fi respectat regula, da.
No, iaka am zis-o. Acu ma duc sa vad pentru ce v-ati batut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Licitez pentru 205 http://good-times.webshots.com/photo/2064315520102116445CdyXly -15ron

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mai adaug si eu cateva produse, a facut Sonia curatenie in dulapuri si iaca au iesit la iveala

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alinus Celelalte produse le-am trecut la "adjudecate" pentru ca nu a mai licitat nimeni pt ele. Pt pozitia 71 am licitat amandoua si l-am lasat inca la licitatie pt ca m-am gandit ca il va castiga cea care ofera mai mult. Te rog sa imi spui daca vrei sa mai licitezi pt costumasul de la pozitia 71. Multumesc.

kriss79 Trebuie selecat albumul "My public shoebox". Am vazut ca te-ai descurcat, voi pune informatia si in primul post. Multumim mult pentru hainute!

Lilia Multumesc!

Mergi la inceput