Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Si Andrei dimineata deschide ochii, se ridica brusc in picioare, prospecteaza terenul, face un sondaj scurt gen e in pat si mama si tata , trage un chiot , vede ca nu miscam niciun degetel si sta sa se gandeasca ....mai dorm, ma joc sau tip pana ii scol pe astia 2 ???? O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Si Adela la fel, mai putin fazele cu ridicatul in picioare si cu "mai dorm" .
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
virgo spune:
Vroiam sa spun fetelor care sunt ingrijorate de hiperactivitate : vrajeaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa ! Nu dati nimic copiiilor , Doamne fereste ! Sa-l vedeti pe al meu cum izbeste cu picioarele-n gratiile de la tarc , ma doare pe mine piciorul cat de tare da !
Mami de Matei Cazimir
gabrittza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Gabby cel mai mortal e man care este genul caruia ii trebuie timp sa se trezeasca : intai deschide un ochisor, mai baga capul sub perna, mai se intinde mai atipeste 3 minute etc . E disperat cand ma vede pe mine si pe baieti ca am deschis ochii si sarim din pat . Pentru el suntem extraterestrii. Asa ca atunci cand l-a vazut si pe asta micu cum face incepuse sa filozofeze ca el se culca in debara poate asa nu il mai trezeste nimeni brusc O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
cunoastem,cunoastem,la fel si la noi!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni
ramonab spune:
Neata mamicute si bebei.
Ma da ce spor aveti la scris, un pic va scap din ochi, si trebue sa recuperez cate 20 pagini.
Sa le iau asa: poze cu pupi mancator de sandalute, ca garnitura ce i-ai dat?, apoi poze mai recente a Veronicai (Godzila) cu copilasii ei , ma da is atata de frumosi amandoi...Au si cu cine semana vad eu. Si poze cu Andrei cataratorul de canapele si papatorul de perdele.
Vb de program de papa, ia si noi:
8-8.30 lapte praf (140-150 ml) rar mai baga si 180
11-11.30 fructe cu branza calcica, si/sau cereale/biscuiti, cateodata ii dau iaurt cu biscuiti sau cu fructe si cereale (un bol de 200 gr)
14.30-15 pireu de legume cu carne de pui/vita, sau ou. (acelasi bolde 200 gr)
18 lapte praf 150 ml sau mai rar ii dau iaurt cu un fruct sau cereale (inca nu i-am scos de tot masa de lapte de la 18 pt ca el nu mamanca suficient lapte)
21-21.30 cereale cu lapte praf (acu am 7 cereale, de la Milupa) Nu prea ii plac, da merge, le mananca pana la urma.
Cu somnu a inceput sa se smechereasca, ieri mi-a dormit toata ziua decat 2 ore impartit in 4 reprize.El care dormea 2 ore dupa fiecare masa.
Telecomande si telefoane ne plac si noua mama mama.
Ieri mi-a facut o tura din camera pana pe hol dupa o minge pe care o tot impingea, si dupa ce s-a plictisit de ea, mi-a luat sandalele la trantit.
Razvi meu doarme in body si cu pantalonasi.Fara geam deschis ca mi-e frig mie, nu de alta, oricum in casa nu e cald, avem 25 de grade, si nu am AC.(nu-mi place AC)Cand e mai cald il las doar in body si deschid geamul la cealalta camera.
Darene, eu carne ii pun o bucata, nu stiu cum sa zic, o masor la ochi, adica asa cam cat cred eu ca e suficient. De la pui se poate pune si pulpa.
Ficat inca nu i-am dat.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
ramonab spune:
Mihai Victor (Angelique), Kral (Adiagrozav),Lulua (Nour) SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI MARI
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
ramonab spune:
S-a trezit urlatel ma duc sa ii fac fructele,Revin mai tarziu, sa fiti cuminti.
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
aweya spune:
Ufff, scrisesem ditamai mesajul si mi-a disparut...
Nici copilul meu nu mai mananca bine de vreo saptamana, o fi de la dinti, ca tocmai ne-au dat si noua? In plus este fan morcov, alte legume nu prea il atrag si mi-e teama sa nu devina "morcoveata". Cum as putea sa-l pacalesc sa manance si altceva?
Vorbeati de tinuta de somn, el doarme doar intr-un body cu maneca scurta si nu sta invelit, cum simte ca-i pun ceva pe el incepe sa dea din picioare pana se dezveleste.
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
http://good-times.webshots.com/album/565600373XUpeps
Lala_D spune:
La multi ani Pupi !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gabrittza spune:
mai fetelor copilu meu doarme si acum!ce o fi cu ea?
o avea ceva?
ieri maraiala toata ziua,a dormit binisor azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori ,s-a trezit la 8.30 s-a jucat putin apoi s-a culcat.si doarme si acum.a ras in somn,a plans,a marait.ce o avea?
o fi cazul sa ma ingrijorez?
ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni
gabrittza spune:
febra nu are ca am pus mana pe ea acum.
ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni