Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darene Al meu doarme cu body fara maneca,pantaloni lungi si bluza cu maneca lunga,invelit cu patura pana la subrat cu mainile afara.Nu si-a tras patura niciodata peste fata,se mai dezveleste dar rar ca i-o asez strategic pe sub picioare cand doarme pe o parte.E patura de copil mare nu de bebe.Noi dormim cu AC deschis toata noaptea pus pe 20 grade la care nu ajunge niciodata vara pentru ca nu se opreste compresorul (sau cum i-o zice) deloc toata noaptea. Poze Khalid www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand Elena,mamica de Khalid 21.12.2007 |
E super tare piciul tau . Si sta asa cumintel, invelit toata noaptea
Wow , eu minunea asta nu am mai pomenit-o de la 2 luni juma cand a invatat sa se intoarca pe burta
Acum numa in cap nu il gasesc , ca in rest l-am gasit dormind si in genuchi agatat cu mainile de pat .Toata noaptea se aude din pat numa boc, troc, poc ....
Asa ca varianta paturica pusa frumos pe langa corp ....la noi cade din start
Felicitari puiului cuminte.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Multumim fetelor ca v-ati uitat la pozele noastre si mi-ati si laudat odoru'
Referitor la carnita eu ii dau piept de curcan cam 2 cuburi de zahar - cum zicea LalaD. Ficatel inca nu i-am bagat.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
gabrittza spune:
daria nu doarme mai mult de 5 min in pozitia in care o pun eu in patut.se suceste,se rasuceste,se invarte....o caut prin patut noaptea si dau de maini,picioare in loc de cap
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni
darene spune:
Multumesc pentru raspunsuri,sunteti pe faza azi.
Khalid papa pui de mult timp asa in sila,cred ca ii puneam prea mult,o sa-i pun cat 2 cubulete de zahar.O sa schimb pieptul cu pulpa,intr-adevar e mai gustoasa.
Am inceput diversificarea de la 4 luni si jum,la inceput a fost entuziasmat,acum ma dispera.
De pe la 4 luni tot am incercat sa-i dau lapte praf cand mergeam prin oras sau seara,nu accepta de nici un fel.Mereu preparam si-l aruncam.Macar accepta sa bea apa,cu ceai nici nu am incercat,ca am citit de copii de 2 ani care invatati cu ceai nu beau apa deloc.
Al meu zice baba(tata in araba) si mama doar de 5 zile,a inceput brusc seara pe 23 august cu baba si a doua zi a exersat aproape non-stop,dupa mai rarut.Aseara in Careffour a exersat iar timp de vreo ora si jum.Tot asa,aproape brusc a inceput sa ridice fundul in sus,incearca sa o ia de-a busilea,cand suge acum stand culcat (ziua) se intaorce aproape pe burta si ridica fundul in sus,e asa comic!
S-a trezit puiutul,il aud conversand cu patura probabil.
Va pup.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
kalosalina spune:
citat din mesajul lui Lala_D Acum numa in cap nu il gasesc , ca in rest l-am gasit dormind si in genuchi agatat cu mainile de pat .Toata noaptea se aude din pat numa boc, troc, poc .... O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Hai ca m-ai facut sa rad Nici Daria nu mai are stare in patut, dar inca nu am gasit-o dormind in genunchi...S-ar putea sa o gasesc in curand dormind in picioare ca numai asa sta...azi dimineata m-am si suparat pe ea ca la 6 fara un sfert ea era in patut in picioare...am luat-o in pat cu mine si abia am reusit sa o mai adorm o ora pana sa ma trezesc pt servici
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
AngeliquedeS spune:
Kalosalina, daca te linisteste, al meu doarme numai in pampers, neacoperit, nenimic. de cand l-am nascut nu a suportat sa stea invelit cu nimic, am niste poze din prima lui luna de viata in care il inveleam cu 2 paturici (!!) sau cu un sal fff lung de-al meu din casmir si tare rau mai dormea. cand am inceput sa scoatem de pe noi, alta viata!
Darene, aceeasi cantitate de carnita o dau si eu. sa stii ca s-ar putea sa nu pape de la dinti, mie tare rau mi-a papat 2 sapt din cauza asta, dimin nu mai voia deloc frute si la pranz dc papa 100 de legume era mare minune...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
Alina iti dai seama ca initial probabil adormise in picioare dar s-a "scurs " pana in genuchi cand i s-au "taiat" macaroanele
Si Andrei dimineata deschide ochii, se ridica brusc in picioare, prospecteaza terenul, face un sondaj scurt gen e in pat si mama si tata , trage un chiot , vede ca nu miscam niciun degetel si sta sa se gandeasca ....mai dorm, ma joc sau tip pana ii scol pe astia 2 ????
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
gabrittza spune:
citat din mesajul lui Lala_D Alina iti dai seama ca initial probabil adormise in picioare dar s-a "scurs " pana in genuchi cand i s-au "taiat" macaroanele Si Andrei dimineata deschide ochii, se ridica brusc in picioare, prospecteaza terenul, face un sondaj scurt gen e in pat si mama si tata , trage un chiot , vede ca nu miscam niciun degetel si sta sa se gandeasca ....mai dorm, ma joc sau tip pana ii scol pe astia 2 ???? O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
esti mortala,pe cuvant!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni
virgo spune:
Monicaa , acum vad ca esti din Meerbusch , te caaaaaaaalc ! Trebuie neaparat sa ajung saptamana viitoare prin Germania la un Real sau Kaufland , ca in Olanda nu se gaseste nici Milumil , nici Hipp sau Humana ! ( Glumesc , nu ma autoinvit ... )
Clujencele , ce mai faceti voi ? Cred ca pana la urma tot ne incuscrim , dujmanu' e in tratative aprinse si cu Manpower Romania . Tot iese ceva pana la urma .
Ieri am vazut la televizor ca se maresc salariile si veniturile adiacente ale artistilor !!!! Daaaaaaa Doaaaaaamneeeeee !
Baiatul meu bea singur din cana : ii pun suculets sau chiar lapte si molfaie singurel la bibe . Bine , nu i-l las ore intregi ca cica nu e bine pentru dinti . Dar ce frumos apuca el cana si pune tetina in gura , in pozitia corecta ! E un duuuuulce !
Mami de Matei Cazimir
Lala_D spune:
Gabby cel mai mortal e man care este genul caruia ii trebuie timp sa se trezeasca : intai deschide un ochisor, mai baga capul sub perna, mai se intinde mai atipeste 3 minute etc .
E disperat cand ma vede pe mine si pe baieti ca am deschis ochii si sarim din pat . Pentru el suntem extraterestrii. Asa ca atunci cand l-a vazut si pe asta micu cum face incepuse sa filozofeze ca el se culca in debara poate asa nu il mai trezeste nimeni brusc
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze