Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Acum am vazut si eu poze cu Daria,a crescut mult si este o frumoasa.
Sunteti bine nu?
Poate mai intri pe mess la o vorba scurta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Da, suntem bine, multumim!
Sigur, mai vb pe mess!
Am vazut si eu poze cu Maria - e o frumusete! Mi se pare ca seamana perfect cu tine.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina multumim mult.
Te astept pe mess ca eu sunt de la 8 la 14 la birou si pot sa vorbesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Apropos de depresie, se pare ca m-a invadat si pe mine de vreo saptamana. Sunt fff suparata ca trebuie sa vin la servici in loc sa stau cu Dari meu acasa... (desi ma obisnuisem la un moment dat)

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Of, fetelor, promit sa nu mai las asa ceva sa se intample! LalaD dar nu-i e frigut imbracat doar in body si cu geamul deschis? Eu ii tot verific nasucul si daca e rece eu stiu ca-i e frig. Nu-i asa? Ii mai pun pe ea o pelincuta, dar acu' parca mi-e frica si de ea. Azi am bagat-o in sac (am subtire pt vara, dar cand era canicula transpira saraca toata).
Miha74 cat ai dat pe prevenal? L-am comandat si eu la dr mea de familie si mi-a spus ca-i ~3 mil/doza.
Noapte buna, dragutelor

Si Andrei doarme doar in body cu maneca scurta, dar la noi in casa sunt 28-29 de grade noaptea. Acum depinde cate grade ai in casa.Oricum daca ai sub 25 mai bine o bagi in sac, ca ei nu stiu sa stea inveliti.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Offf, Moni si Gabby si noi avem sambata nunta fff apropiata, la prietena mea de suflet, pot spune sora mea si suntem intr-o pasa atat de proasta cu banii, daca ma credeti ca am programare la coafor dar nu stiu cu ce bani o sa ma duc

Cat despre sot, Moni, hai sa zicem ca ii acordam circumstante atenuantel la asa o teapa nu mi-ar mai fi ars nici de ziua mea nici de nimic... m-as fi dus si eu la peste... Pup fata sa ii treaca supararea

Si la noi in casa e fff cald, dormim cat mai dezbracati

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

[quote][i
Laura , voi ma omorati cu dintzisorii...incep sa intru la idei , ca Sara are 8 luni si-o saptamana si nu se intrevede nimic. Oare o conta ca am nascut-o cu aproape 1 luna inainte de termen ? Sau poate fi lipsa de calciu ? Eu nu-i mai dau vigantol , n-are voie ...lapte si iaurt mananca destul si incerc s-o tin cat pot de mult la soare...bine , unsa din plin cu Mustela SPF 50.

Gatta stai linistita, e perfect normal sa le iasa dinti oricand pana la 1 an. Lui Marc i-a iesit primul dinte la aproape 10 luni si stiu copii carora le-a iesit primul dinte spre 1 an. Cat despre Andrei la 7 luni jumate nu se vede inca nimic.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Offf, Moni si Gabby si noi avem sambata nunta fff apropiata, la prietena mea de suflet, pot spune sora mea si suntem intr-o pasa atat de proasta cu banii, daca ma credeti ca am programare la coafor dar nu stiu cu ce bani o sa ma duc

Cat despre sot, Moni, hai sa zicem ca ii acordam circumstante atenuantel la asa o teapa nu mi-ar mai fi ars nici de ziua mea nici de nimic... m-as fi dus si eu la peste... Pup fata sa ii treaca supararea

Si la noi in casa e fff cald, dormim cat mai dezbracati

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

angi si eu la fel!
nici bani de nunta nu am facut rost!dar de coafor?
ma vopsesc azi acasa,imi ia mama vopsea!sper sa ne dea soacramea bani ca altfel......ma arunc in olt!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

BAAAAAHHHHH!!!!
IO INEBUNESC DACA NU SE TERMINA ODATA CU SANTIERUL DE LA MINE DIN SCARA!!!!!
IAR SPARG ASTIA ZIDURI. SI STEFAN ABIA A ADORMIT!!!!
FAC CU NERVIIIII!!!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Of vai de voi...nu poti sa-l tii afara mai multe ore, sa doarma micutzul in liniste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!MIHA si LORENA va multumesc pentru incurajari.Ma ajuta mult sa stiu ca si pentru alti copii adaptarea la gradinita nu s-a desfasurat ca la carte.Eu aici am niste "prieteni" ai caror copii sunt perfecti:nu se imbolnavesc niciodata,sunt foarte cuminti,s-au adaptat din prima zi(asta dupa spusele parintilor lor).Ajunsesem sa cred ca Vanessa e un copil cu probleme care vrea sa stea numai cu cei pe care ii cunoaste foarte bine.Ma si invinovateam pentru ca mi se parea ca am fost exagerat de protectoare cu ea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

eh stiti ceva, v-ati cam intins cu scrisul, dupa ce ca aveam enspe mii de capitole pierdute cat am fost in concediu, mai gasesc trei noi in doua zile. luati o pauza si acum iar nu am timp sa citesc ,ufffffff. dar si cand m-oi apuca sa scriu ...eheheeee

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput