pregatire pt cresa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Nu poti sa dai un termen exact pentru acomodare. Depinde in primul rand de copil, unii se acomodeaza mai usor, altii mai greu.
Apoi depinde de mediu, de anturaj. Daca gaseste ceva sa ii placa la cresa, se va acomoda mai usor.
Dar in final se acomodeaza toti. Si pe undeva eu cred ca de fapt noi, mamele suferim mai mult decat ei. Pentru ca ne e greu sa-i vedem ca plang. Si ne e greu sa-i parasim atunci cand plang.
Nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Stefan al meu face pe 14 luna asta 1 an si 4 luni. De acum mi-as cauta si eu ceva job, asa ca m-am gandit ca de prin octombrie sa il duc la cresa. Vreau sa va intreb si eu cum ati procedat cu copiii inainte de a-i duce. Adica Stefan al meu adoarme doar cu mine sau cu mama, si de cele mai multe ori cu mana la sfarc. Si-a facut obiceiul asta de cand sugea, am crezut ca in momentul in care il voi intarca se va opri, dar el nu....el asa se linisteste, nu cu prosopel, nu cu jucarie de plus... lui cand i se face somn trebuie sa bage mana la tzitzi...la cine apuca, nu conteaza, barbat, femeie...ia sarcul in mana si il tot rasuceste....cum sa il dezobisnuiesc eu de asa ceva? Ca la cresa sigur nu se va oferi educatoarea sa ii dea sanul la pipait
Am incercat sa il pun in patut si sa il las acolo singur...am si stat langa el, alteori m iesit de tot din camera...plange si tipa de parca am pus foc pe el...plange pana se ineaca....si atunci normal ca fug la el...acum de fiecare data cand vrea sa duca mana la san nu il las, ii spun ca nu e voie...dar tot are tendinta..si prin somn ma apuca de san...caci dupa dce adoarme il pun in patut, dar de obicei se trezeste peste noapte si plange, si il iau si il pun la mine in pat.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi_p13

salut! fetita mea de un an si 10 luni va incepe de luni 1 sept sa mearga la cresa si nu stiu sigur ce lucruri ii sunt necesare acolo va rog mult sa-mi spuneti ce ati pregatit pt pitici vostri inainte sa mearga la cresa. S i cat timp le-a trebuit pana sa se acomodeze? Sunt foarte stresata si nu stiu cum sa o mai pregatesc ca sa fie totul destul de bine

Lavi , oate mai esti pe receptie , unde se primesc copii sub un an ? La ce cresa ?

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviarro spune:

Stie cineva o cresa particulara in zona Bucurestii Noi?

Mergi la inceput