Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vesti de pe frontul mutarii:
dupa ce ca am toate nimicurile inimaginabile si inutile, tot mai am nevoie de o groaza de chestii! mor!
aaaaaaaa, si ma omoara datul de telefoane si anuntatul de schimbare de adresa!ore in telefon, fara sa fac nimic, ore!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Vreau sa va urez si eu un nou an scolar plin de realizari si succese!!!
NOi am inceput ieri French immersion, prima impresie e pozitiva:) Khristin la voi cum a fost?

M-am intristat tare cand am citit de accident, Olga, multa sanatate iti doresc si recuperare rapida. Bine ca bebe nu a patit nimic!

Sunt restanta la toate capitolele, vreau sa zic si un bun venit noilor fete si sarcini usoare Mona si Andy08!

Ana, Simonna

Mihaela (mi-ro) mai e putin pana il vezi pe pui, te cred ce nerabdatoare esti. Sa ne spui ce face bebe cand te vede.
Nelia, bine ti-au venit calatorii, zic si eu ca fetele, astept impresii cu si despre Agata:)

Dana, multa santate cu genunchiul, si nu trebuie sa-ti faci nici o problema cu pozele si asa eu nici nu apuc sa scriu prea des, poate ma mai ambitionez si eu, desi timp ioc :(

Nu mai stiu ce vroiam sa zic si am scris si asa haotic, dar cam asa e mintea mea acum nu mai stiu la ce sa ma impart.

va pup si sanatate multa tuturor!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Try, am uitat sa-ti zic ca sora-mea a obtinut subsidy pana la urma, daca te mai intereseaza ceva detalii o intreb. Dar oricum din 1560 cat plateau pe gradi acum mai platesc doar 560 timp de 1 an cand se recalculeaza.

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Au inceput si copiii mei scoala azi..impresii bune ptr inceput. La Edi: sunt 20 fete in clasa (frumoase o gramada) si doar 7 baieti. La Denisa:"mami nu se vorbeste deloc in clasa". Cam astea au fost impresiile. Nu au aer conditionat in scoala si au murit de cald azi si in pauza majoritatea fumeaza.

Born to shop, forced to work.

in ce clasa sunt copiii tai? eu fumez de felul meu, dar se vede ca am imbatranit - m-am cam revoltat ca se fumeaza in scoli
al meu cel mare a inceput ieri clasa a 7-a; nu prea mi-a zis mai nimic, decat tras de limba; azi dimineata citea regulile din agenda sa vada daca se poate duce cu ds-ul la scoala...

Mergi la inceput

inceput scoala si noi, clasa a 8-a. Scoala noua, e primul an cand au clasa a 8-a. Nu au voie cu electronice (mp3, ds, mobile, etc), dar nici nu am avut cerinte de genul asta. Cat despre fumat, waw! ii rup tot ce misca daca il prind...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bun venit fetelor noi!

Am venit si noi din concediu, am petrecut o saptamana superba la Wasaga Beach impreuna cu tanelu si familiile. Am stat intr-un complex minunat de cottages pe care l-au recomandat ei. Diminetile la plaja (nr.1 - super!), dupa mesele la piscina din complex, copiii s-au distrat de minune si noi pe langa ei, am ajuns si pe la Blue Mountain, si la Eugenia Falls, ne-am dat si cu telegondola, ne-am plimbat prin padure, seara am mancat marshmallows si carnati la foc... si inca nu inteleg de ce nu suntem tot acolo!!! Bine a mai fost! tanelu, multumim pentru propunere si pentru minunata companie!

lorelaim suntem bizi, bizi , mai ales ca a inceput scoala.
Am avut emotii mari cu Roxana ca e la scoala noua (din nou!), dar se pare ca prima zi a fost foarte buna, mi-a spus incantata ca are cateva prietene noi si "stii, mama, cred ca o sa-mi placa foarte mult la scoala noua!". Asa ca m-am relaxat.
Aseara ii citeam si eu agenda si mai ales incercam sa ma dumiresc cum se foloseste, ca anul asta au un model foarte complicat, cu o suta de mii de informatii... plus ca a venit acasa si cu un milion de hartii de semnat, si sunt convinsa ca inca mai urmeaza.

maru, va doresc sa va simtiti minunat in casa noua si sa va asezati cu toatele in cel mai scurt timp! Felicitari pentru condusul camionului!
Da, si pe noi ne-a ajutat sotul Laureijr cand ne-am mutat, a trudit o zi intreaga la curatat peretii cu sotul meu si s-a simtit nemaipomenit ajutorul!

Pucku, tu intrebai parca de album pentru poze? Eu am pozele pe picasa si imi place.
A fost tare draguta Steph cu iubitul ei si podul

Olga, sper sa iti revii cat de repede! Ma bucur ca bebe mic e bine, tin pumnii sa te refaci si tu si sa reusesti sa uiti!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele,

Vreau sa va urez si eu un nou an scolar plin de realizari si multe succese!
Olga-sanatate multa,refacere rapida si se poate face fizioterapie in sarcina,supravegheata bineinteles.
Maru-spor la despachetat si cumparaturi-bafta la interviu vineri!
Dana si Ktrinel-multa sanatate!
AM incept si noi ieri cu Emma Montessori si ii place, e ok,sper sa o tina tot asa.Nu ii tace gura deloc fii-mei,sper sa reusesc sa tzin pasul cu ea si cu franceza si cu Alex,care e tare neastimparat,nu am vazut asa diferentza intre fete si baietzi -noroc ca incepe si el pe 15 sept.gradinitza.
Voi la ce activitatzi mai datzi un copil de 2,9 ani,cu exceptia dansului, ca la patinaj,ski si muzica nu o primieste decat de la 3aniiar innot vreau sa ii duc pe amindoi din martie.
Numai bine tuturor.

Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Donia, asa si Victor are teme numai ptr noi, parintii.
Fise de semnat.

Un an nou cat mai bun la toti scolareii si nervi tari ptr parinti.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Maru: Noi doua suntem in focurile renovarii/mutarii/ cumparaturilor acum. Voi trebuie sa si renovati?

Fetelor, unde gasesc un instalator (vreau sa schimbam vana, WC...)? Dar un nene pt. pus gresia/faianta? Care sunt preturile si cum se taxeaza? La mp, la ora? Aveti idee? Stiti pe cineva care lucreaza bine?

Ica: Ce bine de tine ca o sa ai condo nou!

Andy 25+

Mergi la inceput

Andy, noi suntem mai comozi din fire ( ca sa nu zic lenesi) asa ca am cumparat un townhouse relativ nou, de vreo 4 ani. In afar de sters pereti si steamuit carpetul nu prea am avut ce face
spor la treaba!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput