ce card de credit ?
Am nevoie sa-mi fac un card de credit pentru plati on line. Am unul de debit, dar nu peste tot este acceptat. M-am lovit de asta cand am vrut sa inchiriez o masina...si am nevoie de card de credit.
Intrebarea mea este unde este cel mai avantajos sa il fac ? M-am uitat putin pe la niste banci, dar toate se refera la cardul de credit care iti ofera credit,iar pe mine nu ma inetereseaza sa mi fac credit la ei. Vreau un simplu card sa mi pun eu bani pe el.
Ce banci recoamndati, care sa nu aiba comiisioane mari si sa nu-mi ceara o mie de acte...repet , nu am nevoie de bani de la ei. Oare se poate asta?
Raspunsuri
ramonzca79 spune:
daca nu ai nevoie de bani atunci asta nu e card de credit ci de debit...
daca ai nevoie de card de credit incearca la Credit Europe Bank - cardul avantaj...este cel mai tare de pe piata la ora actuala.....
daca vrei card de debit...pe care sa-ti tii economiile(banii propri) incearca-l pe cel de la Millennium bank...e valabil 3 ani...international..internet banking...etc...acte nu ai nevoie decat buletin!! nu te costa nimic sa-l faci...ai doar taxa anuala de administrare de 15 ron...comision de retragere numerar de la Bancomat Millennium de 0,2 de la alte bancomate 0,5, comision conversie valutara este zero si ce e important este ca poti vizualiza soldul la orice alt bancomat al oricarei alte banci din lume...nu numai Millennium....
POZE...POZULICI
37+... Erik
anda141 spune:
Multumesc mult de raspuns. Insa..multe tranzactii pe net nu se fac decat cu card de credit, nu accepta card de debit. Asta este problema, nu stiu de ce ... card de debit am, dar nu il pot folosi peste tot.
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda141 Multumesc mult de raspuns. Insa..multe tranzactii pe net nu se fac decat cu card de credit, nu accepta card de debit. Asta este problema, nu stiu de ce ... card de debit am, dar nu il pot folosi peste tot. |
atunci fa-ti unul de credit..nu e musai sa te atingi de limita de credit data de banca...dar iti dai seama ca ...' card de credit cu limita zero nu se poate...dar poti pune si banii tai pe card si crede-ma ca nu e diferenta mare la comisioane atunci cand folosesti...poti intra si pe
w w w. vreaucard.ro si gasesti detalii...
ma mir ca exista tranzactii care nu se pot finaliza decat cu card de credit...cel de la Millennium este constituit sub sigla VISA si este acceptat peste tot din cate stiu dar...
Bafta!!! si daca mai ai intrebari...nu ezita...
POZE...POZULICI
37+... Erik
bubi spune:
e cumva confuzia legata de card-ul embosat? Nu exista sa nu poti face plata cu un card de debit embosat.
anda141 spune:
Uite de ex. pe site-ul la Tarom , mare scris cu rosu pe prima pagina " Puteti plati online numai cu carte de credit. Cartile de debit nu sunt acceptate."
Si numai la ei, ptr. a inchiria o masina in Madrid am nevoie de card de credit. Asta de fapt este problema mea acum.
De ce nu accepta debit, chiar nu pot sa inteleg. Problema e ca eu am deja un credit pentru casa la o banca si sa imi fac acum alt credit nici nu mi se accepta, ptr. ca am incercat odata sa-mi fac tot pentru plati online. De-aia mi-am facut de debit.
De-aia intrebam, poate exista totusi vreo posibilitate mai usoara, fara adeverinte salariu, fara complicatii.
ramonzca79 spune:
citat din mesajul lui anda141 Uite de ex. pe site-ul la Tarom , mare scris cu rosu pe prima pagina " Puteti plati online numai cu carte de credit. Cartile de debit nu sunt acceptate." Si numai la ei, ptr. a inchiria o masina in Madrid am nevoie de card de credit. Asta de fapt este problema mea acum. De ce nu accepta debit, chiar nu pot sa inteleg. Problema e ca eu am deja un credit pentru casa la o banca si sa imi fac acum alt credit nici nu mi se accepta, ptr. ca am incercat odata sa-mi fac tot pentru plati online. De-aia mi-am facut de debit. De-aia intrebam, poate exista totusi vreo posibilitate mai usoara, fara adeverinte salariu, fara complicatii. |
aham...nu cred...nu cred ca exista vreo banca care sa-ti faca card de credit fara adeverinta de salariu..in fond in fct de salariu ti se accepta o limita de credit...dar daca e vb numai de tarom ...contacteaza-i si cere-le nr de cont...platesti la caserie...
POZE...POZULICI
37+... Erik
bubi spune:
foarte ciudat, poate ne explica cineva motivul...eu nu pot sa-l patrund. Eu sunt mare platitoare on-line si recunosc ca nu m-am lovit de aceasta situatie. Vad insa ca exista....
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui bubi foarte ciudat, poate ne explica cineva motivul...eu nu pot sa-l patrund. Eu sunt mare platitoare on-line si recunosc ca nu m-am lovit de aceasta situatie. Vad insa ca exista.... www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi" target="_blank">Mara mea |
Pai probabil asta e raspunsul: oricine poate avea card de debit, insa nu oricine poate avea card de credit. Pentru cardul de credit trebuie sa prezinti bancii niste documente (adeverinta de venit, etc).
Am patit si eu magaria asta mai demult, nu conteaza cati bani ai pe cardul de debit, poti sa ai zeci de mii de euro...pe ei ii intereseaza sa platesti/garantezi plata cu cardul de credit si nu de debit.
Monica, fa-ti un card de credit cu limita cat mai mica, atat cat iti permite banca si creditul tau (poate sa fie si 10 RON).