Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

Azi am ramas sa lucrez de acasa, ca sunt moarta de oboseala de la naveta. Mai stau si eu cu fi-mea. Noroc ca am un sef intelegator si ma mai lasa. Ma duc in parc cu ea, e un loc de joaca cu terasa lnga. Eu stau la terasa si lucrez, iar ea se joaca in parc. Mai am treaba sa ma duc la politie sa imi iau numerele de inmatriculare.

Mav, foarte bine ai negociat cu sefa ta. Te inteleg perfect! Eu mai am pana raman acasa. Nu am probleme cu seful sau colegii, dar tot e greu. Ma tot bate gandul sa raman acasa doi ani si din primavara sa incerc sa imi deschid o afacere. Daca nu merge, ma pot intoarce oricand la serviciu.

Vad ca vorbiti despre . Eu la ambele sarcini am fost foarte ...activa si cu un libidou pe care in mod normal nu il am. Am niste vise de-a dreptul perverse, cateodata mi-e rusine de bb din burtica. Oricum, sa stiti ca este foarte bine pentru ei in timpul si dupa aia. Se elibereaza acel hormon al fericirii, care are impact pozitiv asupra lor. Asa ca, dati-i bice (dupa preferinte, si la propriu)

Fetele, ce spuneti sa punem pe prima pagina o listuta cu kg luate in sarcina si sa o actualizam lunar/bilunar?

Mirtha, cati km faci naveta? Sincer, eu am crezut ca stai acasa, la cat de activa esti pe forum. Eu cand stateam acasa eram foarte activa, dar acum am timp, desi mi-as dori.

Narcisa, tu stai bine cu cumpraturile. Eu chiar nimic n-am luat...

Otilia, asa am zis si eu, o sa imi iua CO inloc de prenatal si concediu de maternitate il iau dupa nastere. Macar sa imi iau banutii. Si o sa am nevoie in perioada aia. La noi CO se plateste dublu, abia astept.

Fetele, la voi la serviciu se da prima la nastere?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata fetelor! la mine la job nu se da nimic la nastere dar lucrez la institutie de stat, in schimb pimeste sotul, oricum mai mult de unul din familie nu au dreptul, parca asa stiu ...

28+ si mamica
AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanamami_16 spune:

buna fetelor

am mai scris si eu pe aici acum cateva luni...iar dupa o lunga depresie m-am hotarat sa intru iar pe forum si sa va cer ajutorul.
acum cateva luni eram o viitoare mamica fericita, insarcinata in 9s cand deodata...firul subtire dintre mine si bb s-a rupt. trebuia sa nasc in decembrie.
am suferit cumplit, aveam ureaplasma.

am urmat un tratament cu antibiotice 1 luna de zile (si eu si sotul) dupa care am hotarat sa facem o pauza mica in care sa nu ne mai gandim la conceperea unui alt copil.
la sfarsitul lunii iulie am avut un "accident" dar am hotarart sa iau pastila de a2-a zi(postinor2) pentru ca inca nu venisera rezultatele la ureaplasma (sa stim daca ar fi bine sa raman iar insacinata sau sa mai astept). imediat dupa ce am luat pastila minunata m-a sunat si dr. "rezultatele sunt bune. pune-te pe treaba". dupa 5 zile a venit si menstra care a tinut 7 zile (1-7 aug). de 3 saptamani "muncesc" cu sotul meu la conceperea unei noi vieti si ne rugam sa mai apara o buburuza mica in viata noastra...dar...nimic. am facut 10 teste de sarcina pana acum. 4 au iesit slab pozitive si 6 au iesit clar negative.veti crede ca sunt nebuna, dar chiar astept cu fff mare nerabdare acest copil. am facut si 2 betaHCG (ultimul chiar ieri) si amandoua au iesit 0. dr mea generalist a zis ca poate as avea o anexita sau vreun chist. m-am speriat ingrozitor si am fugit direct la medlife pt eco intravaginala. totul era in ordine.
stiind ca sunt sanatoasa si ca de fiecare data am ramas insarcinata (primul a fost avort la cerere acum 2 ani, al2lea l-am pierdut) chiar de la primul contact neprotejat ma intreb cu disperare de ce tocmai acum cand sunt pregatita din toate punctele de vedere nu mai apare sarcina.

sa mai precizez ca de 3 saptamani "muncim" cu drag si spor din 3 in 3 zile?

poate ca multe veti ignora mesajul meu, dar daca exista cineva care ar putea sa-mi ofere un raspuns as fi profund recunoscatoare.

mi-e teama ca poate fi vina postinorului de nu mai raman insarcinata...nu stiu...nu mai stiu ce sa cred.

va rog ajutati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

BraveGirl , Criss felicitari pentru eco ! Ma bucura rezultatele bune cu care ati venit.

Anes banuiesc ca e totul ok si dar ai venit tirziu de la eco si asta-i motivul pentru care esti asa tacuta.

Dea multumesc . Sper sa nu dureze mai mult de o saptamana acomodarea.

Madutza sunt la servici incepind de luni - 25.08.2008. Banuiesc ca s-a vazut in ultima perioada. Naveta este 100 km dus-intors (sa nu creez confuzii : 50 km distanta dintre localitatile intre care care fac naveta). In general plec la 7,30 din casa si ajung acasa cam in in intervalul 19,30-19,45(degeaba plec la ora 18 - 18,30 de la servici daca traficul e infect). Cit priveste balanta activ/inactiv , cum am mai spus asa imi este felul- fara stare sau mai activa si destul de organizata , ceea ce ma ajuta sa am oarece interventii pe forum.

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

BraveGirl, Criss felicitari pt rezultatele de la analize. BraveGirl ma bucur ca e totul bine cu bebelina ta.
Diana, concediu placut!!
Carmendu, nici eu nu reuseam ieri sa-mi actualizez semnatura dar m-au ajutat BraveGirl si futuremother. eu parola n-am scimbat-o pt ca o aveam din 8 caractere. pt. a-ti schimba semnatura te duci la "optiuni profil" apesi pe + si de acolo e simplu. succes!!
Babyzapi, asa iubita, te gandesti numai la prostioare. deja ma gandesc ce-o sa iasa la reintoarcerea sotului. nu mai dai doua zile pe la noi, pe forum.
Dea, ce fantezii ai. cu mulatru zici? hai ca-mi faci pofta.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ioanamami 16, nu deznadajdui. poate n-ai ramas pt ca te stresezi prea mult acum ca nu mai apare bebe. o sa ramai cat de curand daca totul e ok si munciti cu spor. eu munceam din 2 in 2 zile. acum, depinde cum ai fost sfatuita. succes!!!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

ioanamami- imi pare rau pt pierderea ta. Dar nu dispera acum, sigur va veni si minunea in viata voastra. Poate din cauza postinorului ai avut ciclu anovulatoriu. multe fete incearca luni bune sa ramana insarcinate. Ai putina rabdare. Relaxeaza-te, nu sta numai cu gandul la bebe.Iti urez succes si te asteptam sa treci si pe la noi sa ne dai vestea cea buna!

==========
Corina 26+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ioanamami elimina stresul, e foarte nociv pentru rezultate pozitive. restul pare sa fie prea in regula ca sa nu se prinda un bb

28+ si mamica
AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare malinas
In lege nu scrie din a cata saptamana poti sa iti iei. Scrie ca doar ai 126 zile si le iei cum doresti,astfel incat sa lasi dupa nastere acel minim de 42 zile.
De scrisoare medicala nu stiam daca este obligatoriu sau nu. O sa mai ma interesez pe acest subiect.

Curios malinsa, ca eu mananc ciocolata, un bounty la doua zile, deci poftesc ceva dulce.. dar f ciudat de ce mi-a iesit tensiunea mica....

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 23+
AMR 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mamiseli, in lege nu scrie ca poti lua exact incepand cu 28 saptamani.... iti calculezi, astfel incat sa iti ramana nr de zile indicat de lege....
Deci... cele 126 zile.. le imparti cum doresti...si nu spune exact ca fix la 28 saptamani..... Stie doctora ce stie... nu sunt prima gravidutza... caruia ii spune aceste lucruri... O sa vad... mai ma documentez....

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 23+
AMR 17 saptamani

Mergi la inceput