Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Corina felicitari si ma bucur mult ca buburuza ta este bine. Si asa ca e bine te-ai si gandit ca ar trebui sa ii gasesti si petitori.
Eu vreau ca Mara sa le suceasca cap[etele la toti si la cum zice se fac pariurile va fi frimusica foc. Noua ne place sa zicem ca va fi cu tenul mai masliniu si parul negru ca tasu cu parul ondulat ca amdoi si ochii albastri ca mine si inaltuta ca are de unde
Na si acum sa va tineti baietii bine ca or sa tot fuga de pe acasa si ce or sa mai miormaie pe sub geamurile mele , vai de bietele mele urechi, da niu bai ca ma doua

Ia ziceti voi daca sunt eu defecta sau pe dinafara. Vad ca aproape toate ati luat ce aveti nevoie. Eu nu am luat nimic alt ceva infara de u nset cu caoiulita manusi si botosei care mia placut mult de tot si nu am rezistat sa il iau.
Am zis ca eu voi face cumparaturile la sfarsitul lui septembrie, inceputul lu octombrie, este tarziu
nu vreau nici sa iau patut si de toate si sa le dosesc prin casa ca omu negru nu ma lasa sa le montez. Parca si vad ca le montez sa doarma motanii in ele

plec si eu la somnuc ca imi curg ochii pe tastatura si sincer nici nu cred ca mai sunt coerenta in ce zoc asa ca ma retrag pana nu e prea tarziu

Narcis George bobocel in asteptarea surioarei

Narcisa 26+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor sau noapte buna ca e destul de tarziu
Si rezultatele mele de la eco de azi sunt bune in grafic cum zice dr. toate masuratorile , nu le-am retinut eu pe toate dar LF=5,7 CM ; DBP=6,5 CM ;Placenta anterioara grad maturitate 1 ,LA= normal cantitativ ,de col nu mi-a zis nimic dar ma gandesc ca e ok altfel imi spunea iar ca si greutate in jur de 1 kg .
Cu nr. de saptamani nu mi-e prea in clar mi-a zis de 26/27 ca as avea iar medicul radiolog (la alt eco ) 27/28 ...na acum oi vedea eu oricum tot in noiembrie tre sa nasc.
Ca si tratament a zis sa intrerup Elevitul 10 zile in care sa iau numai Calciu cu vit. D3 apoi sa contiunui iar 20 zile cu elevit (nu mai stiu daca impreuna cu calciul )...si numai ce am venit de la cabinet
Am vazut ca ati avut teme interesante in seara asta de dezbatut ...ce sa zic si eu tot ca Babyzapi ca e mai comod pt. amandoi dar pe intrarea principala Dea (nu sunt sigura la ce te-ai gandit tu )...vaai ce prostii pot scrie si eu se vede ca sunt binedispusa de la eco .
Bravegirl felicitari si tie pt. bebe sanatos si in
grafic
Somn usor fetelor dragi , mai citesc si eu un pic si ma bag in pat la somnic nu la prostii

Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna seara fetelor
eu am intrat in schimbul 3. asa sunt eu mai nocturna. cine mi se alatura? dea, andy, amalia, cineva? uneori mai intra si diana, da' acu' e la mare.
otilia - am vazut lucrusoarele postate de tine. sunt frumoase si utile. sper ca si ce am luat eu sa aiba utilitate. cu siguranta, blugii si vestuta sunt doar de vizita si de poza!
si tu ai mare curaj sa trimiti sotul sa cumpere pt bebe. la al doilea sigur stie ce sa cumpere. daca imi trimt sotul e in stare sa cumpere tot magazinul, pt ca de fapt nu ar stii ce sa ia!
diana- drum bun si vreme buna la mare.
eli - convietuire pasnica cu soacra.
depresii nu am , dar parca am devenit mai agresiva. calmul de la inceputul sarcinii a cam disparut.
andreiutza- tricoul cu metalica l-a cumparat sotul meu de la concertul metallica din bucuresti de acum o luna. eu as vrea unul cu madonna. canta la viena in septembrie. mama ce m-as duce la concert!
dea - ce frumoasa ar fi viata daca asa putea sa nu mai epilez si sa renunt definitiv la sutien!ti-o pun pe soacra-mea la pachet si ii fac card la spa. are visa de sua pe 10 ani. sigur o primesc aia! tu ocupi tu de ea, da?
andy - am promis ieri ca pun pose si m-am tinut de cuvant.
le asteptam si pe ale tale cat de curand.
babyzapi, dea - mi-e asa rusine de subiectul dezbatut dar la una mica!
eu miorlai ca o pisica in calduri (apropos, cine miorlaie, pisica sau motanul?) de la inceputul sarcinii, dar am interzis.
barbata-miu a schimbat digi cu boom tv si e tare dezamagit ca nu mai are spice platinum!
corina - ai vazut ca s-a resorbit chistul!!! optimismul tau a ajutat, cu siguranta.
amalia, sorvint-

27+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

nu mai pot sa intru la profil personal sa-mi schimb nr saptamanilor.
ma pune sa completez un chestiona, l-am completat dar vrea sa-mi schimb si parola. si asta nu vreau.
voi ce ati facut? v-ati schimbat parola, ati facut-o de 8 cifre?

27+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Carmen: Eu sunt pe aici, dar ma pregatesc sa merg la cumparaturi ca bate vantul prin frigider. Nu am intrat inca la profil personal (de-abia marti voi intra, cand schimb saptamana)...dar ma gandesc ca te vor ajuta fetele maine, ca parca ziceau cateva ca au reusit. Zicea Otilia ca mai intra, dar cred ca a adormit si ea....

Andy 24+

Mergi la inceput

spor la cumparaturi.

27+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ati fugit? Pai nu-i corect.
Babyzapi, sa spui daca sughiti, ca eu cred ca fetele au la ora aceasta fantezii cu tine in halat . Oricum ai fost bestiala cu "stramtorarea" dupa nefolosinta indelungata. Eu cred ca am experimentat si 3 luni fara sot, spun cu mana pe inima ce tare bine-i la reintalnire.
Problema este cum zicea si Dea ca nu-i ajunge o data si ma va alerga cocosul prin casa, mi-e ca ma apuca nascutul de atata program artistic. Chiar aseara ma gandeam eu, oare nu ar fi mai indicat sa-i iau bilet de avion cand sunt prin saptaman 32, macar sa aibe bb 7 luni.
Iar fetele cu interdictii, dupa saptamana 37 nu ratati momentul ca nu se stie cand mai puteti dupa.

Vad ca faceti pariuri, pai eu cred ca Mav naste prima, acum depinde si ce zodie vrea.
Narcisa, ptiu ce-ti lauzi fata, sa dea domnul sa iasa cum iti doresti. Si noi cu Ana ne-am facut planuri si a luat de la fiecare ce vroiam, ba mai mult are si parul putin ondulat si nu prea stim de unde. Acum am un feeling ca seamana bb foarte bine cu sora, sunt foarte relaxata si nu imi mai fac scenarii despre cum va arata. Concediu placut in continuare!
Multiumim de vestile despre Simona!
Diana, vacanta placuta si tie, sa fii cuminte la mare!
Elilov, Ginye, nu mai fiti stresate de soacra. Cea mai buna solutie este sa schimbati continentul sau tara, sa vedeti ce dor i se face de nora, stiu eu ce vorbesc.
Madutza, recunosc m-ai luat, si tu vrei statuie ca eu nu merit, asta seara m-am dus la servici pentru ca doua aore am stat de vorba cu sotul pe mess despre ce hainute a luat, ce sa mai ia si asa mai departe. Pai daca nu ti-ai luat concediul pe anul acesta sigur trebuie sa-l iei inainte de nastere.
Dea, si zici ca vrei mulatru , stii tu ce stii nebunatica mica. Vrei sa inveti fata la prostii. Daca vrei proba de semnatura, dupa ce modifici la profil apesi pe vizualizeaza semnatura si aceea este o proba practic.
Criss, Corina, ma bucur ca aveti vesti bune!
Carmendu, pai si de ce nu te duci mami la Viena, poftele de gravida trebuiesc satisfacute . Cat despre cumparaturi nu am avut de ales, am consumat destul timp cautand aici, aseara pe La Redoute, am zis gata imi bag picioarele. Si apoi asa este cinstit, la Ana am cumparat eu aproape totul singura, acum este si randul lui sa aleaga. Si l-am instruit bine, oricum stiam ca zic 2 seturi si vine cu 4-5, dar sunt multumita de ce a luat.
Andy, ma crezi neserioasa. Numai ca ati scris mult si a durat sa raspund.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticutelor!
Mnarcisa esti intr-o zona super! Sa profiti de racoare si de peisaje Multumim pentru informatiile legate de Simona. Pupati-o dulce si din partea mea cand mai vorbiti cu ea si muuuulta sanatate! Abia o astept sa revina aici printre noi!

Eu am avut iar insomnii azi noapte! M-am dus la nani pe la 22:30, iar la 24 eram deja cu ochii mari..am mai motzait pana la 4 dupa care gata...m-am perpelit aiurea pana la 6:30 cand a sunat ceasul. Of, ce noapte lunga mi s-a parut, mai bine intram pe aici si le mai tinem de urat la fetele care intra schimbul 2
Ma retrag la servici...va las covrigi calzi, suc si laptic...sa fiti cuminti! Ne reauzim diseara!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 30+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Criss valeu, acum m-am prins ce-am zis..cand vorbeam de usa din spate ma refeream la pozitie nu la sex in alte parti decat putzulica...nu servesc decat o gaurica baby...felicitari pentru rez bune de la eco!!!!!
Corina ce bine ca bebelina ta e bine ..yeaaaaaaaaaaaaahhhhhh...ai vazut ce face atitudinea pozitiva?
Mirtha tinem pumnii sa dureze perioada de acomodare cat mai putin baby....
Oti iti impruumut si ti mulatrul draga mea...
Beeeeeeeeeiii.buna dimineatza la voi, cu cornuri, cafele si alte bunatati....io ma duc sa bag cornu' meu in perna ca sunt franta!
Happy Friday.....yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Wndyctygirl ai dreaptate cu "neata" ala. Pe voi va pup si va urez somnic usor si vise placute!
BraveGirl tocmai pe tine te uitasem, unde eram si atat de fericita de rezultatele bune de la eco!!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si bebelinei in continuare si sa duci sarcina la termen fara probleme!
Acum chiar ca fug

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput