Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
miruna22 spune:
bine ai venit flavia! da-ne datele tale ca sa fii trecuta in listuta
vacanta placuta floricik!
5+
iuca spune:
Mititica eu stiu ca IGG inseamna ca ai avut boala in trecut si acum ai imunitate la ea si IGM inseamna ca o ai in prezent. Deci daca ai avut-o in trecut eu zic ca e bine.
flavia bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.
Am mai citit si eu dupa o gugaleala ca e foarte bun uleiul de masline, in special cel extravirgin. Pot sa incep sa ma dau de acum, sau e prea devreme? Eu am 5 sapt si 1zi.
Fetelor voi va balonati?
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
emilia2008 spune:
elinov, poate ca insist pe acest subiect, spune-mi te rog daca este cazul, dar cum ai stiut ca este vorba despre o primo infectie, spuneai ca nu ai stiu de aceasta analiza, nu ai facut-o deloc atunci ?
miruna22 spune:
alina_27 si tu ai avut sarcina oprita in evolutie, sau avort spontan?

tu in mod sigur ii asculti inimioara luni...eu s-ar putea sa nu, daca e mai micut
5+
emilia2008 spune:
mititica, in cazul laboratorului unde ai facut analiza la cmv, 250 este limita normala ? si au am discutat cu doctorul meu, am igg pozitiv, si nu asa hai sa discutam si despre aceasta analiza, si nu mi-a spus nimic de aceasta depasire, de 4 ori limita normala, in schimb mi-a indicat ca la un interval de 4-6 saptamani sa-mi dozez igm-ul, sa urmarim daca se acutizeaza acesta infectie.
emilia2008 spune:
legat de balonare, este bine de evitat sa se intample, sarcina oricum favorizeaza balonarea, dae evitat alimentele care stii ca au acest efect asupra ta, acestea pot fi, apa carbogazoaza, fructele si legumele crude, lactatele in principal, unele cereale ......... daca se poate ca legumele si fructele crude sa nu se intalneasca in stomac, fructele consumate intre mese si nu imediat dupa ...
emilia2008 spune:
iuca, miruna felicitari pentru sarcina in primul rand
asa eram si eu acum 3 saptamani nu aveam mai nimic, un singur simtom, eram foarte adormita si aveam asa o durere in burtica, mamaaa ce bine imi era, acum la apoape 9 + greturile incep dimi cand ma trezesc si se termina la 13 -14 ............
bubulina1 spune:
Si eu am 2 sarcini oprite in evolutie, din pacate.
IGG la CMV inseamna intr-adevar imunitate, dar daca titrul e prea mare este cica periculos. Eu am avut acum 2 ani parca 1/160.
Eu nu ma balonez, dar dupa ce mananc ceva cu pofta, am uneori stari de greata.
Bubulina
Speranta moare ultima!
alina_27 spune:
Miruna - prima sarcina ( cea de la odiseea de nov-dec) a fost o sarcina obtinuta foarte greu dupa ani intregi de tratamente, monitorizari etc.......si din pacate, chiar daca am luat cel mai bun tratament de sustinere posibil sarcina s-a oprit in evolutie.......
. A fost groaznic si nu ma asteptam sa raman din nou asa, fara tratament , medici, interventii etc..........Dar se pare ca Dumnezeu are alte planuri.......![]()
Eu stiu ca balonarea este unul dintre principalele simptome ale sarcinii si ca, indiferent de ce mancam, tot ne balonam. Bineinteles ideea este sa nu contribuim si noi la starea asta cu tot felul de combinatii de alimente.........

Alina
6+