Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
bubulina1 spune:
Neata burtici! Bun venit noilor gravidute!
Marturisesc ca si eu mai beau cafea, beau chiar 2 cescute pe zi, una dimineata una dupa pranz. Eu am o permanenta senzatie sa moleseala de la sarcina si daca nu as bea, as adormi pe birou. Sper din suflet sa nu dauneze, cantitatea nu mi se pare mare.
iuca, din cate stiu sunt cateva ceaiuri care au ceva hormoni prin ele si sunt contraindicate. Ceaiul negru si cel verde se consuma in cantitate mica caci au cofeina. Cele de fructe nu cred ca pot sa creeze probleme, din alea beau si eu.
Bubulina
Speranta moare ultima!
iuca spune:
La mine starea de somnolenta a inceput cu o saptamana inainte de a face testul, atunci beam cate o ceasca de cafea pe zi. Asa ca somnolenta cred ca e mai mult de la bebe decat de la lipsa cafelei.
Va multumesc mult pentru raspunsuri, Timi incerc sa ma abtin de la cafea, nu mi se pare chiar asa de greu. Am baut sambata o cefeluta mica ptr ca am fost la o nunta.
Floric foarte interesant site-ul. Chiar sunt multe ceaiuri care nu sunt indicate.
bubulina mie ceaiul negru si cel verde nu imi plac, cel mai mult imi place cel de fructe de padure si de fructe exotice (e asa de aromat).
evilov M-ai facut si pe mine curioasa cu uleiul de masline, nu se absoarbe greu in piele?
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
Timi07 spune:
burtici cu greturi tocmai am citit pe un site britanic despre un remediu pt greturi. Se rade putina radacina de ghimbir intr-o cana si se toarna apa fiarta peste, se lasa 10 minute (nu scrie daca acoperit sau nu) apoi se bea. Sper sa va ajute.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
6+
elilov3 spune:
ziua buna burtici
ei bine referitor la citomegalovirus la prima sarcina am avut o primo infectie...cea a fost rau a fost faptul ca nu am stiut ca se face aceasta analiza...daca faceam observam ca sunt infectata si se renunta la sarcina...se stie efectul cmv asupra embrionului....
referitor la uleiul de masline il masez usor, efectiv direct din sticla pe burtica.....ramane burtica luciasa cca 5 min dupa care dispare...deci organismul il absoarbe....deci daca nu sunteti siloase din fire incercati...cat despre fiertul lui...se aplica numai pt bebelusi...![]()
bun venit noii gravidutze ssarcina usoara si sanatate ei si bb-ului 
ah si era sa uti Maria-k felicitari de noul user..asa mai merge, nu? 

sanatate si numai bine 
29+
Dimitrie
MITITICA82 spune:
elilov3 cam cat timp te masezi cu ulei?5-10 min?masezi cu mana?conteaza ce firma e uleiul?sper ca nu sunt prea stresanta cu intrebarile...
CMV IgG >250.0 ASA MI-A IESIT MIE ANALIZA la citomegalovirus, i-am aratat dr, si a zis ca abia cand depaseste de 4 ori limita normala afecteaza bb, SI MI-A ZIS SA REPET analiza dupa 14 zile, astazi am repetat-o si marti primesc rezultatul
ce parere aveti ar trebui sa ma sperie rezultatul?
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Timi07 spune:
Azi sunt foarte obosita,fara motiv.Poate din cauza ca duc dorul soarelui, vara asta a fost oribila...la fel ca si precedenta. In shimb fiica-mea are energie cat 7.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
6+
flavia_tm spune:
Buna fetelor,
sunt si eu gravidutza in 10 saptamani si vi-am urmarit cu interes discutiile inca de cand am aflat de eveniment
, dar nu m-am inscris pe forum pana acum...
Sper ca ma primiti si pe mine in randul vostru 
miruna22 spune:
multumesc tare mult de raspunsuri! sunteti niste dragute!

deci...am facut echografie abdominala la un medic radiolog-imagist...si saculetul era rotund, bine plasat....dar doamnei doctor i s-a parut cam micut! eu am avut ultimele menstre la 27 de zile...doar sa fi ovulat mai tarziu...cine stie?
astept cu incredere vizita la ginecolog de marti, cand voi avea 6s si 3z....sper din suflet sa fie bine bebe, chiar daca poate e mai mic...
maria_k, stiu ca am fost colege la alta odisee....dar nu mai tin minte, la tine ce s-a intamplat atunci??? te-am intrebat si pe alta pagina, dar erai in concediu! ti-ai facut analize dupa??? imi doresc atat de mult sa fie bine si la mine si incerc sa gandesc pozitiv, dar mi-e teama de faptul ca nu am facut analize atunci dupa chiuretaj! doamna doctor mi-a zis sa nu ma complic, ca sigur a fost accident genetic....acum vom vedea!
despre noi, ce sa va zic....tot fara simptome, inafara de sani care au devenit putin durerosi pe lateral si niscaiva ameteli
....in rest nimicutza....o fi de bine?
pup fetele

5+
floricik spune:
Buna fetele. Harnicute mai sunteti...ca nu reusesc sa tin pasul ![]()
Si eu ma mai dadeam cu ulei de masline...dar fix acum cand ar trebui sa ma dau am o leneee .
Azi plecam in vacanta in Grecia. Si obsesia mea este drumul ...mai ales ca plecam in seara asta si mergem noaptea
si fac urat daca nu-mi fac somnul
(de cand cu gravideala ).
Va pup pe toate si sper sa aud numai vesti bune la intoarcere. 
10+
alina_27 spune:
Miruna- felicitari pentru vestile bune de la eco si nu-ti face griji ca e micut saculetul. Probabil ai ovulat ceva mai tarziu si la varsta asta gestationala orice zi conteaza.......oricum, se pare ca sapt. viitoare o sa ii auzi si inimioara....![]()
Despre ecografii vreau sa va spun ca eu merg in fiecare saptamana sa il vad pe bebe ( sper ca nu e o problema), iar luni sper sa ii ascult si inimioara....Doamne Ajuta!
Din pacate si eu am fost colega de odisee cu Miruna si Maria K.....si la fel ca si voi si eu am primit aceeasi explicatie " accident genetic".
Sa speram ca de data asta o sa fie bine 
Fetelor, nu ma trece si pe mine nimeni in listuta? 

Alina
6+