Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FLORI - corect, acid folic trebuie sa luam toata sarcina, nu trebuie renuntzt la el cand intri in trim2.nici eu nu pricep de uni doctori nu recomanda vitamine si alti o fac, ba chiar cu tarie. ideea e ca medicul meu de exemplu recomanda sau nu in functie de pacienta(nu cunosc dupa ce criterii). daca incep sa-ti povestesc ce mananc si eu....dimineatza, lapte(cum zici si tu) ori o cana asa in loc de cafea, ori cu cereale, pe la 1 imi e foame iar, atunci mananc oua, sau ce mai gasesc prin frigider ramas de o seara inainte, dupa care pana la 6-7 tot mananc fructe. pe la 6 fac ceva de mancare serios....cu carne si garnitura...pana la adorm, adica la 10 searatot mai bag un iaurt sau nishte fructe...orice. ideea e ca imi e foame aproape la doua ore...nici nu imi vine sa cred, eu care de cand m-am nascut cineva trebuia sa ma alerge cu mancarea prin casa(la propriu). si dupa cum zici si tu, am perioada, acum mai nou ash manca orice pe baza de boabe, fasole boabe, linte, mazare. aseara am crezut ca mor daca nu mananc mamaliga, si am mancat chiar asa chioara.la fructe nu am pretentii.
uimitor e ca nu am pus decat un kg.

9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Emilia, cred ca gama de care spui tu este Mustela. Eu le folosesc si sunt super bune. Eu mi-am luat de toate: crema de bust (e f buna, nu ma mai dor sanii asa tare), crema hidratanda pt ca eu am pielea uscata, crema pt picioare (mi se umfla de fel si am circulatie proasta) si crema de vergeturi (am inceput sa o fol acuma de la 10 sapt). Eu sunt multumita de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

emilia - am mai auzit fete care iau si unu si altul. am auzit chiar si fete care iau pastile cu progesteron dar fac si injectii tot cu progesteron. habar nu am daca e bine, ideea e ca sigur nu esti unica.

referitor la creme, si eu tot Mustela folosesc, cea pt sani(intradevar mai calmeaza durerea un pic) si cea pt vergeturi(care merge si ca o crema de corp).

9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Bubu, din valori nu cred sa fie grav. Calciu, colesterol, proteine sunt cam cu un punct-2 sub lilita minima, apoi am multe de la sange care sunt cam aiurea, dar sper sa nu fie grav. De simtit eu ma simt bine, asa ca sper sa nu fie motive de ingrijorare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Pisik06, multumesc de ajutor, intre timp incepusem sa ma uit pe reviste sa-mi amintesc cum se numeste, urmeaza sa merg si eu in farmacie sa aprofundez gama

Mergi la inceput

legat pe produsele cosmetice eu am renuntat la gelurile de dus obisnuite, imi uscau pielea foarte tare, eu credeam ca este de la apa, in favoarea unuia cu ph 5,5 de la eucerin care este super, am scapat astfel si de pielea cu aspect uscat...

Mergi la inceput

aris26, am citit pe internet despre cazuri cand cele 2 duphaston si utrogestan se iau impreuna insa foarte putine in comparatie cu posturile care mentionau ca stiu sau au auzit ca se iau separat.............cand merg la urmatoarea eco oricum voi intreba daca nu e prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Va pup pe toate!
Ati fost tare harnicute,...ati tot scris....din pacate nu am mai avut timp sa intru, sper sa am timp sa citesc ce s-a mai scris.
LUNNI l-am vazut pe bebe mic, mic 33 mm,10+, ne-a facut cu manuta - era tare activ in burtica.Nu i-am puput auzi inimioara, doar am vazut-o, pentru ca medicul a zis ca-i usor periculos o eco cu sunet....nu ma pricep.
Eu ma simt ok, momentan, mi-a zis merdicul sa mananc din 2,5h in 2,5 h, pentru ca am glicemia cam mica.
Asteptam eco de 13 saptamani-si voi fi indrumata spre Maternitate Polizu.
Pe curan! si mamici cu bebe sanatosi!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!

mie dr. mi-a spus sa iau acid folic pana in sapt 11, iar vitamine (materna) pana la termen; acid folic iau din luna martie, cand am inceput sa fac analize si controale, sa fiu sigura ca totul e in regula :)
nu stiu de ce recomandarile doctorilor difera... la mine nu cred ca recomandarea de a lua acid f. pana in 11 sapt are vreo leg. cu analizele
in rest... ma simt rau in continuare (am greturi ingrozitoare, din clipa cand ma trezesc si pana adorm), ma hranesc prost (am avut zile intregi in care am mancat numai covrigei si cateva fructe, pe care le-am dat afara) si cred ca numai datorita vitaminelor sunt inca pe picioare
am facut deja 2 eco, una la 4 sapt si 5 zile si alta la 6 sapt si 5 zile; urmatoarea este programata pentru 12 saptamani si abia astept :)
analizele le-am facut (din nou) la Cantacuzino (dr. spunea ca pt primul trim de sarcina sunt valabile cele facute in aprilie, dar eu n-am putut sa stau asa, fara sa fiu sigura :)

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Referitor la cosmetice : pentru corp folosesc Johnson baby iar pentru fata eu avand tenul uscat folosesc gama Vichy

Apropos de mult discutatul vopsit pe par eu cred ca luna viitoare merg la coafor si gasesc eu o varianta sa-mi atinga cat mai putin radacina parului.... ca nu ma suport asa (gazela in 2 culori)

13+

Mergi la inceput