Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Pupici la burtici! ![]() Fetele va stresez si eu cu o intrebare..deh is mai mica in sarcina si am niste pitici ma creier... Care dintre voi ati fost la eco la 4sapt+6zile si nu ati vazut nimik? Eu am fost azi si nu s-a vazut nik. S-a intrevazut la un mom un punct negru, dar dr nu a reushit sa il mai gaseasca. Mi-e un pic teama pt ca mai am o sarcina pierduta si am si niste scurgeri bejulii deschis din cand in cand. Va rog sa ma lamuriti! Pupici! Oana Un vis pe cale de implinire... 4+ O noua viata ![]() noi2 "TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..." |
Mai eu zic ca e de bine nu te speria, eu asa am avut scurgei pana aprope la 6 sapt + (este perioada cand el nideaza de endometru).
Imediat ce am luat acid folic si utrogestan(la recomadrea medicului si in urma unei analize de progesteron - care avea o val cam mica, de 19,cea normala fiind de 30), scurgerile au disparut.
Daca ai facut eco abdominala,clar ca nu se vede la 4 saptamani, daca vei face intravaginala atunci....da se va vede si inimioara batand incepand cu sfarsitul saptamanii a cincia inceputul celei de-a sasea.
Mult noroc si Doamne ajuta!
fbruma
Timi07 spune:
Adee multumesc pt raspuns. E drept ca pot da alergii nucile si alte cele din familia lor dar mie mi se pare un pic exagerat sa nu mananci nuci daca nu ai probleme cu alergiil ein familie. Miercuri ma duc la dr mea de famile is curioasa ce zice si ea.
Bun venit burticilor noi!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
simina_kin spune:
Buna ziua fetele mele
LA MULTI ANI ELI 

Revin si eu dupa cateva zile de absenta, si trebuie sa spun ca am avut de citit nu gluma.
Bun venit burticilor noi , sarcini usoare pana la termen si bebei sanatosi.
Am si eu o intrebare, este normal ca bb sa creasca aproape 7cm in 2sapt si un pic..?????????? La eco de 10 sapt avea 3.05cm iar la 12 jum avea 10 cm. , si era f activ , sughita , si sugea degetelul.
Pe 6 am eco iar pt ca vrea sa ma vada mai des luna asta , sa nu avem probleme. Abia astept sa vad cat a mai crescut.Am intrebat daca eco dauneaza bb-ului si mi-a spus ca pot face si 5/zi..ca nu-l afecteaza cu nimic
12*
iulia_30 spune:
Fetele cu durere va anunt ca Oana a avut un avort menstral.A intrat la aspirante si ne-a scris.Ne rugam la Dumnezeu sa fie totusi bine.
iulia
6+
PetraTudor spune:
Elilov, multumim pentru detalii re. scurgeri.
Eu tocmai am avut iarasi una, tot foarte mica, tot maronie-transparenta. Ideea este ca nu patez chilotelul, ci aparae la un pipi, dimineata sau seara....Nu stiu de ce, de exemplu acum tocmai m-am trezit dupa un somnic de dupa-amiaza si sunt foarte odihnita...nu am dureri decat poate foarte vagi....nimic care sa ma ingrijoreze...
Deja e a 4-a in 3 zile si ma ingrijorez putin...nu ar fi trebuit sa se opreasca? Ieri doctorita mi-a spus ca se vede doar o urma si o cred ca asa este, dar totusi de ce tot apare?
Nu stiu cat de normala este...Ati mai auzit de asa ceva in saptamana a 12-a, inceputul saptamani a 13-a?
iulia_30 spune:
Acum vreau sa ma bucur si eu<daca mai pot si sa va anunt ca astazi am avut intalnire cu samburica.Avem varsta echografica 6 sapt si o zi ,5mm(?)si 115 bpm.Fetele valorile sunt bune?Doctorita mi-a spus ca da.Mai am o mica desprindere dar mi-a spus ca se va lega bine.Saptamana viitoare merg la medic si poate imi recomanda utrogestan desi mi-a gasit corpul galben pe partea stanga.
iulia
6+
Aalina spune:
Eli la multi ani!
Petra stai in pat.
Mady las ca imi pun si burtoiul in curand.
Creata eu stiu ca febra e periculoasa asa ca trebuiau sa ti-o scada cumva.
Emilia sa fii bine.
Lysbeth nu te alarma. Citeste la linkurile despre sarcina. E ok.
Alina eu inca sunt ok cu hormonii dar stiu ca starile astea sunt firesti in sarcina.
Oana suntem langa tine!
Giglelica si eu am mai avut scurgeri dar incolore gelatinoase. Din cate am inteles astea sunt firesti in sarcina. Sa nu aibe miros si sa nu dea mancarimi.Cele maro sau rosii is cu bai.
Bun venit burticilor noi.
Felicitari celor care s-au intalnit cu bb.
Eu m-am apucat de curatenie si pana nu termin iar sunt in urma cu ritmul vostru.
14+
Floric spune:
Ce a patit mai exact Oana? Ea avea 4 sapt? Este in spital? Of, mai fetelor, aveti tare grija la primul semn mergeti la dr. Poate sunt eu mai fricoasa de fel, dar eu una cum simt o jena, intepatura ceva imediat ma intand in pat. Avantajul este ca inca sunt in concediu medical si de aceeea imi permit. Dar cele care mergeti la serviciu , nu riscati...ca tare e greu sa traiesti un vis spulberat.
Va pup, aveti grija de ghiocei.

Un vis pe cale de implinire...
O noua viata