Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
Galushca spune:
Cre@t@, ai facut si diaree? Dureri de burta, ceva? De obicei la indigestie vin si astea.
Poate ai papat pizza seara tarziu si ti-a cazut greu la stomacl. Oricum, si eu zic ca nu e mare nenorocire, e bine ca ti-au scazut temperatura, de acum probabil nu o sa mai fie nevoie de algocalmin. Stai linistita, bebicii sunt puternici :)
Eu inainte de a sti ca sunt insarcinata cu primul bebe (inainte de 5 sapt) am luat cefalosporine, care is complet contraindicate, si n-a avut absolut nimic. Dar de la algocalmin n-ai de ce sa te ingrijorezi, din cate stiu e permis in sarcina, mai ales exceptional, cum ai luat tu.
Pupici si nu te panica.
Galusca
15+
mon_mmm spune:
Salutare la toata lumea !~
Sunt nou-nouta pe aici...sper sa ma primiti si pe mine
Astept si eu un BB in aprilie
Sper sa fie totul bine...
emilia2008 spune:
Salutare PetraTudor,
nici eu nu am vesti foarte bune in sensul ca astazi intru in a 2 saptamana de concediu medical pentru iminenta de avort ( depistata la o ecografie - un hematom, in rest nici un alt simtom ), am stat linistita toata saptamana trecuta, ma tin de pilule si vom vedea. stiu ca dl doctor Ancar este in concediu si este nemaipomenit de amabil si linistitor chiar si la telefon, momentan daca pot spune asa tinand cont ca este in concediu, norocul meu este ca eu merg la doi doctori, concediu oricum imi prieste de minune deoarece m-au invadat greturile 
propunerea mea pentru tine este sa eviti sa faci efort, eventual ia-ti un concediu, sa nu ridici nici macar o sticla de apa, exclus sa te enevezi, sa fii calma si pozitiva 
lysbeth spune:
Buna fetelor. Ma intorc si eu dupa dupa o saptamana de vacanta. Vad ca ne-am inmultit in astea cateva zile.
Am si eu o mica intrebare pt fetele care au facut ecografie transvaginala: Are cineva scris pe foaia de rezultat ceva legat de "vezicula vitelina"? Mi-a ramas intiparita fraza: vezicula vitelina de dimensiunile...rotunda usor turtita...Nush de ce dar imi suna de rau, desi doctorul mi-a zis ca in momentul asta pare o sarcina perfect normala si fara probleme. Sa ma alarmez sau nu?
Mercic anticipat pt raspunsuri 
7+
alina_27 spune:
Salutare si de la mine!
Elilov - LA MULTI ANI- si sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si fericiti!
Iuca - succes la eco.....te asteptam cu vesti bune 

OlgaT - slava Domnului ca esti teafara si nevatamata si ca bebe este bine........ai trecut printr-o adevarata cumpna. Refacere rapida iti doresc

Petra Tudor - stai linistita in pat pentru ca, de obicei hematoamele se rezolva prin repaos total, liniste, si medicatie de sustinere. Nu te panica pentru ca nu esti singura in situatia asta.....stai cumintica si asi sa vezi ca sapt. viitoare la eco o sa fie bine....
Miruna - cred ca ce ai experimentat tu aseara se numeste un inceput de greturi.......asa ca.....noi sa fim sanatoase, bebeii sa creasca mari ca greuturile vin si pleaca.....![]()
![]()
Eu sunt bine, astazi ma duc la eco.....abia astept sa vad cat a crescut bubulina si sunt aproape sigura ca o sa ii aud si inimioara........abia astept........
Greturi nu am in continuare decat asa, foarte vag.....dar am niste stari depresive foarte pronuntate. Imi vine sa plang non stop, mai impresioneaza orice....si sunt fffff pesimista.....Cred ca hormonii isi fac de cap

Voi cum sunteti din punctul asta de vedere?
Pupici.....
Alina
6+
mart.apr09 spune:
mon mm bine ai venit!
scrie repede 12 mesaje sa scapi de moderare. asteptam datele pt listuta daca vrei. Sarcina usoara!
lysbeth
daca s-a vazut vezicula vitelina e de bine. aia inseamna ca se formeaza embrionul. nu cred ca are importanta dimensiunea sau forma. cam peste 1 sapt maxim 2 il vei vedea si pe bebitza 
baby09 spune:
La multi ani Elilov,sa fii fericita si sanatoasa!
buna la toata lumea...
ce de lume noua si nu am lipsit decat cateva zile![]()
Am fost vineri la echo si l-am vazut pe Dot! Sunt foarte fericita,doctorul mi-a spus ca are 5 sapt dar de la ultima menstruatie are 6 deci e pe undeva pe acolo....are 2.1 mm deocamdata trebuie sa mai merg peste 2 sapt la inca o echo pt certitudine...dar eu sper din tot sufletul ca Dot sa fie bine si sa creasca mare...
Stie cineva ceva despre luarea de klion in primul trimestru de sarcina...pt o infectie...???
Baby
5+ cu

Vine bebe !!!
zsuzsu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Azi dimineata mergand spre lucru am avut un accident oribil. Ploua, un truck a decis sa faca la stanga, mi-a taiat fata si eu m-am izbit cu masina in truck. A venit politie, pompieri, salvare. Abia am ajuns acasa de la spital. Masina e distrusa total. M-a salvat masina si air bagurile..... E greu sa va spun ce simt acum. Ma doare foiecare cm din piept si spate. Am vanatai peste tot. Bebelusul e bine. Doamne multumesc nu am nimic rupt. Politistul a spus ca un pic daca alunecam mai spre stanga, putin daca aveam o masina mai proasta si muream. M-am intors in impact 180 de grade, era sticla si fiare peste tot in intersectie. Inchid ochii si vad doar truckul ala mare si alb care se apropie cu viteza cumplita, si eu m-am agatat de volan si am zis doar" Doamne ai mila, nu ma lasa.".... Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
olga, acum am vazut prin ce ai trecut
bine ca sunteti bine si tu si bb, restul nu conteaza
si eu am trecut prin asa ceva la prima sarcina, cu 3 saptamani inainte sa nasc, si ca prin minune nici noi nu am patit nimic chiar daca masina a fost"paguba totala" si am vandut-o in starea care era, stiu prin ce treci.
si eu am avut frica in mine o buna perioada si chiar mi-era frica sa conduc, dar dupa aia mi-am invins teama, fiind nevoita sa urc la volan.
important este ca sunteti bine, restul nu conteaza
9+ si
de Daniel(05.03.2006)"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
alina_27 spune:
lysbeth - cred ca medicul s-a referit la sacutul gestational cand a zis de vezicula vitelina. Sunt sigura de fapt ca la asta s-a referit..... 
Alina
6+