Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

elilov LA MULTI ANI Multa sanatate, fericire, un bb sanatos
iuca mult succes azi la medic, te astept cu vesti
o zi frumoasa la burtici

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

LA MUTI ANI, ELILOV!!!!!!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de sotul si bebelul tau!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

LA MUULTI AAANNNIII!!!! sa fi sanatoasa iubita si fericita scumpa noastra ELILOV. si sa ai cel mai scump si mai perfect bb din lume
te pup din suflet,
Maria_K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
poftiti la o feliuta de tort si o cupa de sampanie, sau suculet sau limonada
multumesc frumos de urari sa dea Dumnezeu si va doreesc si voua acelasi lucru
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

La multi ani Elilov si din partea noastra .

IUCA , m-ai facut sa zambesc ... si eu va doresc la toate bebei mancaciosi.... dar nici chiar ca al meu care zice in continuu papa papa papa - si cand ii dai ceva ce nu-i convine "nuuuuuuuuu".

Eu ma lupt cu greturile......of.... pana in jur de 14 saptamani ziceati ??

Va pupam!

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele va multumesc din suflet. voi pe mine ma rasfatati macar aici ca pe acasa lipsa sotul e plecat la scoala..iar in zona misuna soacra...
Sa ma ajute Dumnezeu si pe mine si pe voi dragelor
Maria k
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

grace cred ca e scump tare cand spune "papa papa papa" Sa-ti traiasca draguta baietelul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
mititica, floric va multumesc mult ca v-ati gandit la mine, la 18.30 am programare asa ca mai pe seara va povestesc cum a fost.
Fetelor, vad ca voi va luptati cu greturile, as vrea sa va intreb pe la cate sapt au inceput?
Eu am 5 sapt si 4 zile, si in afara de somnolenta si oboseala nu am nimic.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

eu nu stiu daca sunt greturi...insa aseara m-a luat asa o senzatie de mai-mai ca imi venea sa vars....dar nu a tinut mult

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, Elilov! Sa fii sanaotasa, fericita alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna fetelor!

Nu am mai intrat de o saptamana si vad ca s-a scris foarte mult, deja se mai termina un capitol!

PliciPlici nu am rezultatele la dry-test, adica mi-au fost eliberate vineri dar nu le-am ridicat inca. Din pacate eu vin cu vesti proaste, am avut 3 scurgeri maronii (maron deschis) iar doctorul meu este in concediu in strainatate pana pe 8...am vorbit insa cu el, mi-a spus sa fac o ecografie si un control, am fost ieri de urgenta la Filantropia si atat la controlul manual + palpare cat si la eco s-a vazut totul bine, colul e ok, bb are activitate cardiaca si s-a miscat dar din pacate scurgerea s-a repetat de dimineata....Stau acasa si iau Utrogestan pana lunea viitoare cand ma vad cu doctorul....

Of, si ma gandeam ca daca am trecut de saptamana a 12 totul nu poate decat sa decurga OK...Maine intram in saptamana a 13-a si ne rugam sa fim bine....

Voi ce credeti? E oare grav? Dat fiind ca bb se vede ok, eu sper sa fie doar o scurgere fara repercursiuni... Anul trecut am pierdut o sarcina, dar putin mai devrenme, si atunci am avut mai multe sangerari pe parcurs, chiar sangerari, nu abundente, rosii si nu maronii....
Multumesc aniticipat!

PS Maria, esti foarte frumoasa, sper sa ma mandresc si eu cu o burtica rotunjica!
Elilov, iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns la intrebarea referitoare la durerile de buric.
Emilia, ce mai faci? Dr. Ancar este nemaipomenit, eu sunt extrem de impresionata de el, pentru faptul ca m-a sfatuit ieri toata ziua desi este in concediu. Este un om, pe langa faptul ca e un profesionist.

Mergi la inceput