Puiuti de Randunici 2008!! (87)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
bubulina, nu mai fi suparata
. Fa-le si tu mai usor ca nu te da nimeni afara din casa. Nu te mai obosi
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Cami eu am mare noroc ca am un dentist excelent, cu o mana super usoara. Lucreaza foarte bine, si cum trebuie sa faca ceva ce poate sa doara, imediat face anestezie. Ultima data mi-a scos un nerv, mi-a pus o plomba de canal, si am plecat acasa fluierand! Nici un pic de durere, nici macar discomfort. Nu mai zic ce usor si rapid mi-a scos 2 masele de minte. Asa sa te tot duci nene la dentist!
Bubu offff, biata de tine!
sa treaca!
Luny deci am trecut unii pe langa altii... Asta e. Next time!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cleme spune:
Of, abia acum am reusit sa citesc tot ce-ati scris si e o mare varza in capul meu! Nu mai reusesc sa tin deloc pasul cu voi, nu stiu dar am impresia ca nu mai am timp de nimic...
A fost si pediatra ieri la noi, ca de obicei Diana a luat 500 g si luna asta, am ajuns la 6,500 g si mi-a dat un model de diversificare care nu difera mult de ceea ce ati scris voi. Oricum eu ii dadeam piure de legume de sapt trecuta, de azi am inceput cu fructele la 10.00 si cica peste vreo 2 sapt incep si cu cerealele. Noua ne-a recomandat cele cu porumb, orez si Tapioca de la Novalac sau Milupa, cica nu ar avea gluten.
In rest pup pe toata lumea, sunt prea obosita si vraiste ca sa incerc sa fac o scrisorica si nu vreau sa uit pe cineva.
si noapte buna!
Kya spune:
Stela ce ma bucur pentru tine ca e Tea cuminte. Dupa cat ai tras cu maraielile ei, meritai si tu o pauza! 
Cami gelul de care zicea Ariel se numeste Dentinox (e cu lidocaina)
Luny eu inca nu am curaj sa-i dau cerealele in parc. Mai nou o dezbrac la fiecare masa, si apoi direct in baie ne oprim...
In parc cred ca as pati si eu ca Liana, cu "mama porcului" ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
Kya spune:
Cleme las' ca-s buni si aia 500 de grame. Incet, dar sigur.
fotomodelul ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
bubu05 spune:
Ma duc la dus si ma culc sa-mi treaca!
Multumesc pt. incurajari!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Stela ce ma bucur pentru tine ca e Tea cuminte. Dupa cat ai tras cu maraielile ei, meritai si tu o pauza! ![]() Raluca mamica de Sanziana mititicaVarsta bebelinei --------------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here! |
Sa n-o deochem

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Kya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mstela
Sa n-o deochem ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora "Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!" |
Ptiu, ptiu!
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
natynic spune:
Si Iulia evolueaza la mesele de piure numai dezbracata si apoi tzushti la baie! ![]()
Pup fetele si mai ales pe Oana cea suparata!-ca ea tare rar se supara dar acum chiar cred ca i-a fost greu.
Noapte buna

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lianam spune:
am aruncat si eu un ochi pe ce ati mai scris, si am vazut ca vorbeati despre iaurtul de capra. mai cereti si o parere avizata, dar eu parca stiam ca se da mai dupa 9 luni chiar 1 an. nu mai stiu exact, dar mi se pare ca fiind foarte bogat in grasimi, sistemul digestiv la bebelului nu-l tolereaza prea bine. s-ar putea sa gresesc, nu-mi amintesc bine. cand bebe e mai maricel, e chiar ok, stiu ca intareste sistemul imunitar laptele de capra si ajuta si plamanii (eu nu prea ma impac cu mirosul, cu izul lui...). sigur gasiti in Cora. noi de acolo am luat (hazbandu' meu e cu lactatea de capra).
bubu
nu mai fi suparici, te cred ca te depasesc uneori treburile, simt eu vorba aia, cu un bebe, dar tu cu 2! mai ia si tu cate o pauza, macar din cand in cand, chiar daca raman treburi neterminate; tot tu le vei face, si apoi nu e capat de tara! si sa stii ca locuri pentru ridicat statui nu se mai dau pana in anul 2300 ![]()

Liana, mami de Teo (27.03.2008)