Puiuti de Randunici 2008!! (87)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
eu nu obisnuiesc sa dorm cu el in pat, dimineata vrea sa stea mai mult cu mine, la san si se fatzaie el mult...iar eu adorm, ca nu rezist sa stau traza jumate de ora pe la 6-7, pana adoarme iar...si atunci e nasoala traba!
ca ziua, adoarme pe unde o fi, dar il pun la el imediat..
din pacate, dormitorul si casa, in general, nu-mi permite sa mai fac modificari de niciun fel..lipsa de spatiu..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
hai ma Ursule ca o sa slabesti, o sa vezi. Esti tanara, organismul tau se va reface imediat si vei fi ca inainte de nastere.
Hai ca am boierit-o cam mult, ia uite cat m-a lasat Sean sa stau pe forum! Acum gata, ma cheama. Vad ca in afara de Luny si de Ursu restul sunteti ocupate.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Kya spune:
Bai, veniti si voi o data in parcul meu, si eu nu ajung... 
Pe la 4 am plecat la Ikea, apoi un pic la Baneasa la shopping, si drumul inapoi m-a terminat... am stat intr-o coada... 
Am ajuns in parc pe la 8 si ceva si am stat pana la 9. Asta ca sa nu zic ca nu am aerisit fata... Cred ca nu mai erati la ora aia, nu?
Stela si de data asta puteam sa te iau si pe tine cu masina, pentru ca azi m-am plimbat cu masina lui tata, care e muuuult mai mare ca buburuza noastra. Si eram si singura, ca randunoiul e plecat la Buzau.
S-ar fi brodit toate, dar asta e... Data viitoare. V-ati distrat frumos?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Vad ca iar povestiti e cazaturi... offf, horror!
Maine trebuie sa ma duc la dentist, si dimineata trebuie sa alerg pe unde pot sa-mi fac o radiografie. Si sunt singura cu Sanziana... Nu am cu cine sa o las, asa ca sa vedeti ce vom colinda noi 2 orasul... 
Noroc ca am alta masina la dispozitie, ca pe jos nu as fi avut nici o sansa.
Dar tot e bine, ca daca apar la radiografie cu ea in marsupiu, poate intru peste rand, ca deh... sunt cu copil mic ![]()
Si apropos de dentist, cica ma baga la santier. Ca dupa sarcina, cariile au avansat pe sub plombe, si trebuie sa-mi schimbe vreo 8
Bine, adevarul e ca eu am niste dinti execrabili, si ma asteptam la asa ceva. Va fi crunt de distractiv. 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
eu am ajuns putin in butoi, mi-au venit nervii si am plans nitel sa ma racoresc...ma innebuneste Vlad ca nu vrea sa manance singur...Stefan a urlat fix o ora...i-am facut baie si a mancat tot laptele cu cereale si apoi a inceput frichineala si plansul...nu vroia nimic...a baut o tona de ceai, a mai facut un kk, l-am schimbta...nu vrea sa stea in brate, nu vrea leganat...nimic, frate...i-am mai facut lapte, am zis ca poate ii mai e foame...nu...si uite asa o ora incheiata a urlat...intr-un final s-a linistit si a adormit. Intre timp era ora de masa a lui Vlad si asta e un puturos si un alintat...si i-am zis ca daca nu mananca sa fie sanatos...normal ca nu ma lasa inima sa nu manance...si uite-asa m-au zapacit amandoi rau de tot...
Plus ca sunt obosita d enu mai pot, am facut curat peste tot, am spalat geamurile, ca daca ma apuca, n-am ce sa-mi fac...
Si randunoiul e bine mersi pe stadion la meci!!!!!!
Ce draci am!!!!!
...sa nu va suparati ca m-am descarcat la voi...
n-am chef nici de emoticoane...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
cami33 spune:
Kya si eu am aceeasi problema cu dantura, dar mai aman putin momentul horor! Mi-e frica de dentist de mor
Ariel, te rog mai spune odata cum se numeste gelul pt gingiute de care povesteai zilele trecute. Nu am timp sa caut in urma si bubu meu sufera tare din cauza dintisorilor
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
luny spune:
kya, noi am plecat la 8 jumate...off, nasol, data viitoare poate ne vedem!
LUNY
mstela spune:
kya,imi pare rau ca nu ai putut veni si tu.Data viitoare.A fost super.Pe la 8 si ceva am plecat.Si m-am simtit bine pe jos..
Vreau sa mai repet..
Tea a dormit la intoarcere tot drumul aproape.S-a trezit in lift.
Tea a fost super cuminte si dulce azi..
Iulia e o dulce care mormaie si se agita tare sa o plimbe mami,nu sa stea pe loc
...iar Muffy e febletea mea..trage niste mutritze..si papa cu pofta castronelul cu cereale. 
AM GASIT BANI IN CARD DE LA STATUL ROMAN ..COMUNIST!! Si se pare ca nu m-au fentat cu alocatia,au varat-o si pe aia ca sunt cam multi bani..dar nu stiu ce reprezinta
Si,chiar preconizam o cearta cu ei la sediu,saptamana viitoare
..haha..noroc cu ariel ca m-a instigat sa mai verific cardul ala..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
ce naspa cu plombele,kya..
bubu,
fata sa treaca supararea.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
bey, Stela, vezi sa nu-l deochi, a fost cuminte ca era intre doua domnisoare, dar si cand i se pune pata, s-a terminat!!![]()
LUNY