Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

multzumim tuchi! ai terminat de invatat?

mah ati vazut ce haine frumoase au pe site-ul asta, mai ales pt fetite: http://www.prichindel.com/index.html. sunt unele chestii chiar misto si mi se par acceptabile si ca pret...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi chiar nu m-am gandit la iaurtul de capra,daca merge sa dam la bebei, desi ma bucur tare ca l-am descoperit

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mihuta, groaznic vis ai mai avut...
Stela, eu ii verific gingiile in fiecare zi dar n-am vazut nimic pana acum.
Tuchi, nici nu stii cat as vrea sa invete Sean sa adoarma singur...Dar eu nu pot sa-l las sa planga.As vrea macar sa adoarma mai devreme, inainte de 10pm daca s-ar putea. Am incercat mai multe stratageme, dar nimic n-a ajutat.
Mimo, revenind la discutia despre produsele bio...
Sunt de acord ca nu-i putem feri total pe copii de produsele "artificiale", ca pana la urma si noi le mancam. Insa eu cred foarte mult in puterea gandirii si in autosugestie. Ei bine, daca mancand paine de casa (de exemplu) mi se pare ca am facut un mic pas spre o sanatate mai buna (chiar daca e nesimnificativ) pai parca mi se seteaza creierul ca sunt mai sanatoasa. Si uite asa, fara a da in obsesie, daca am de ales, aleg produse organice. Sunt convinsa ca odata intrat in colectivitate, Sean va fi tentat sa manance ce mananca ceilalti copii (burgeri, pizza, chipsuri, sucuri artificiale si alte tampenii), dar daca nu i le ofer si acasa eu tot cred ca e un castig. E datoria mea de parinte sa incerc sa-i formez un stil sanatos de a manca. Daca el va alege altfel cand va avea putere de decizie...nu am cum sa ma impotrivesc.
Eu personal am cea mai mare preferinta pentru genul de manancare pe care l-am mancat acasa copil fiind. Desi dau mereu cu nasul de cate ceva nou, eu tot la ciorba romaneasca visez. Stii vorba aceea, "mancare ca la mama acasa"? Vreau sa-l cresc pe Sean cu drag de legume si fructe proaspete. Aici multi copii nici nu stiu ce gust are ardeiul gras...Cumplit. Si daca pot sa cumpar produse care cica sunt certificate ca fiind organice, o sa o fac, (atat cat o sa-mi permit, ca au devenit atat de scumpe...). Asta nu inseamna ca nu mancam la restaurant sau ca nu cumparam si produse care nu-s din raftul de organice.
Hai ca m-am lungit cat o zi de post.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Ariel, daca-ti spun ce problema am eu, o sa vii pana in Florida sa ma bati. Hai ca ma risc. Eu am slabit prea mult. Am ajuns iar sub 47 de kg, speram din tot sufletul sa raman macar la 50. Toata lumea m-a asigurat ca o sa fiu putin mai grasa dupa ce fac un copil... Ma simteam atat de bine prin lunile 2-3 dupa nastere, as fi vrut sa raman asa, dar eu ma topesc pe zi ce trece. O fi din cauza alaptatului?

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

bate vantu' frunza-n dunga pe crenguta...
Mi-am amintit de Clau si cazatura Rebeccai, eu aseara l-am lovit pe Sean in cap cu inelele de la sling. M-am simtit foarte nasol. Nici nu vreau sa ma gandesc ce rau trebuie sa fie cand iti cade din pat... Eu am norocul ca deocamdata Sean e lenes, se rostogoleste rar. Si ii pun perne pe partea de pat unde nu sunt eu. Sper din suflet sa n-o pateasca prea curand.

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Asa, pentru ca tot e Sean cuminte, mai scriu un gand: eu cred ca problemele cu somnul, adica faptul ca nu adorm singuri si trezitul des noaptea sunt specifice copiilor alaptati la san. Rebecca, Tea, Mufy, Sean, Andra a Mihutei, sunt copii alaptati la san, foarte atasati de tzitzi. Asa ca asta e, trebuie sa ne obisnuim cu ideea asta. dar eu tot mai sper ca Sean va invata sa adoarma si singur candva, nu numai la san.

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

violeta ai grija, ca mie azi era sa-mi cada iar din pat exact cum ai spus tu, cu perne pe-o parte, eu pe partea cealalta..cum?...pe la picioare...eu dormeam.. noroc ca a intrat al meu in dormitor, ca Matei era aproape de margine..cred ca ma impuscam daca se intampla iar..

Mergi la inceput

si eu am ajuns la aceeasi concluzie mai demult, Violeta..este un punct pe care-l au in comun..rar mai adoarme singur in carucior, la plimbare, sau dupa joaca, dar doar daca este frant de oboseala..

Mergi la inceput

Vai Luny, e clar, Matei nu mai sta locului, la cum misuna eu as zice ca mai bine faci rost de o saltea si o pui pe jos, mai ales ca acum e cald afara si nu-i problema. Cand o sa inceapa si Sean sa misune asa am de gand sa fac daca vreau sa dorm cu el in continuare ziua, ca noaptea doarem in patut. Daca pica de pe saltea nu-i asa grav, ca una e sa cada de la 15-20cm si alta de la peste jumate de metru.

Edit: mai e varianta cu patul lipit de perete cu o margine. Se strica aspectul camerei, dar asa e cand ai copil, multe se modifica in casa. Eu deja vreau sa scap de niste piese de mobilier pe care le consider periculoase. Peste cateva luni deja trebuie sa ...childproof casa (nu-mi vine acum in minte expresia din romana)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vioooo, pe mine m-au asigurat ca o sa slabesc la loc
Luny, eu zic mai bine sa pui pernele pe jos in caz de doamne fereste .

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput