Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, ce faceti? cum a fost la vaccin?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

i-am dat cu Triderm, daca nu se amelioreaza, dau cu galbenele.. pe toate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

M-am jughinit pana acum cu Rebe ca s-a trezit dupa 20 de minute! Am lasat-o putin in patut si vad ca deocamdata nu tipa. Pai la cat am chitaito cred si eu!
Astept sa se faca 6 sa iesim afara...

Luny, cred ca o sa-i treaca repede bubitele lui Mufa. Sunt de la caldura...

Maria, imi pare rau de cutzu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu m-am jughinit cu Stefan, s-a trezit si el dupa 3 ore si un pic . Ma duc sa-i fac lapticul ca apoi il trimit la plimbare.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jinxie spune:

astea sunt datele:- Sofia- 3720g, 51cm, cezariana, apgar 8, spitalul de urgenta craiova,
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pfuu, ce de ati mai scris! repede asa din ce imi aduc aminte , ca tre' sa trec la bucatareala de seara, vase, baite, cremite, laptic...
azi fuse zi marte dragi surate,ca in sfarsit ciuguleala de piureuri nu a mai fost ciuguleala, a fost...ciuguloi! carutul nu mai e mijloc de transport e cocina, eu...aratam ca mama lu porcu' ....dar rezultatul satisfacator tinandcont de antecedente !
cami, eu am un robot philips essence si e bun.
maria poate totusi isi revine cutulica
luny si eu patesc la teo, mai ales ca ea reactioneaza urat la muscaturi de insecte. initial i-am dat cu galbenele, era bine, dar mai apoi nu a mai mers. pediatra mi-a recomandat CICALFATE de la AVENE. e o crema. lui teo i-a prins foarte bine.
jinxie bine ai venit pe crenguta, da-i bataie cu mesajele
pe adela n-o mai strig, ca se pare ca "nu ne mai iubeste nu ne mai doreste"
as mai avea de zis, da urla duracell de foame. revin.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

azi fuse zi marte dragi surate,ca in sfarsit ciuguleala de piureuri nu a mai fost ciuguleala, a fost...ciuguloi! carutul nu mai e mijloc de transport e cocina, eu...aratam ca mama lu porcu' ....dar rezultatul satisfacator tinandcont de antecedente !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cum vine ora 18, "ingheata" forumul :)

Sa stiti ca scula dinaceea de aburit cum zice kya, eu mi-am luat de la metro candva. Si am mai vazut-o si in alte supermarketuri. Parca de la Fakelman este. Eu v-am mai zis de ea.

Monix, si eu pot slabi asa juma de kil doar epilandu-ma Ti-am vazut freza, abia daca te mai crede lumea ca ai peste 25 de ani! :)
Adriuta bine ai revenit! Traiasca bebe precoc!
Jinxi (precum pisica din poveste), bine ai venit!
Pucca felicitari pentru Bianca ce a luat-o la trap!
Ariel felicitari pt 5 kile! si eu am 6.5 kg date jos deja. Si mananc inghe asproape zilnic! si daca nu e inghe e bere.
Frumos zis cu produsele eco.
Cu jamie oliver in scoli am vazut si eu si ma cruceam cum ei nu vroiau decat cremvurstii aia cu mascari!! Faza e ca si pe parinti ii cam durea in cot sa ii educe.
Liana, felicitari pt mancacioasa!
Bubu, grea "boala" asta cu aranjatul.:))
Si imi place cum ziceai ca ii citesti povesti lui Vladut

Si am mai citit si de cosmarele lui Mihu si de masina de spalat a Cameliei :(, si cum se facea Gecko sexy pentru iubita ei cartea si as scrie, muult dar am un blocaj la circumvolutiuni, si o mare lipsa de energhie, nu va suparati pe mine

Tuchi, multam de sfat! si de laude la sash. nici nu imi incap in piele.

Pe mine ma mira ca nimeni nu vorbeste de iaurtul de capra de la Covalact. Eu parca stiam ca laptele de capra e cel mai human friendly si in mintea mea era sa ii dau dinacela cand o fi. Nu e bine? e prea acru? nu e bun Covalact?
Si oare merge facuta branza din iaurt?

Bula rebusist sta pe o banca. La un moment dat un alt rebusist il intreaba: - Organ genital la femei? Bula intreaba: - Orizontal sau vertical? - Orizontal! - "Gura", zice Bula!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

pai ce faci sovi tu nu servesti un Carol ceva? buna intrebarea cu iaurtul de capra, ca si eu stiam ca brnza de capra e f buna. chiar sunt curioasa sa aud pareri. si da-i cu bere sau inghe la circumvolutiuni ca am auzit ca fac bine la sinapse!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovi, imi amintesc ca era ceva cu laptele de capra la sugari...parca faceau anemie megaloblastica daca erau hraniti exclusiv cu el( dar nu stiu sigur daca amintirile mele sunt corecte, ca mi-e creierul nitel fierbinte!) dar iaurtul cred ca n-are nik rau, numa' ca nu stiu de unde il cumperi tu, ca m-am uitat si eu o data si n-am vazut!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput