Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Legat de datul la cresa, eu l-am inscris pe Vlad in luna august la inceput si din septembrie vreau sa il duc. Sincer am uitat sa intreb ce mananca dar nu prea am alta varianta decat cresa de stat. Asa ca ma rog sa fie bine, atat cat se poate pentru ca nu imi permit o bona chiar daca ma intorc la job, cel putin la jobul vechi unde castig de mizerie...asta e. Am mari emotii si deja seara ma gandesc cum va reactiona cand il voi lasa la cresa singurel. Pentru inceput am sa-l las doar 4 ore max si dupa cateva zile de acomodare il voi lasa cu cate o ora doua trei in plus, pana la programul plin. Sa ne tineti pumnii. Daca totul merge ok din octombrie merg la munca.

Bravos celor ce au scapat de suzi. Eu inca nu am tupeu pentru cateva nopti nedormite. Inca nu mi-am revenit dupa cele doua saptamani de nopti nedormite din concediu. Am ajuns la asa un grad de oboseala ca am inceput sa nu il mai aud pe Vlad cand miauna din camera lui noaptea, mai ales imediat dupa ce adorm. Sotul zicea ca noaptea trecuta pe la 1 plangea binisor si eu dormeam ca valiza...o fi bine, o fi rau?

Eliana si Karra
va tin pumnii sa fie bebeii bine si sa aveti un concediu linistit.

O zi buna la toti prichindeii si la mamicile lor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Laura ce mare s-a facut si Edy, si ce scump era el cand tinea pisicul cu capul in jos...

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut gagici!
Vad ca se mai aduna lumea de prin concedii.Unii vin altii pleaca.
Am admirat poze si filmuleteAvem niste copii super.
Mi-a placut de Delia cum papa iaurt.De Edy cu pisica lui...noroc ca,cadea in picioare ca altfel...avea capul spart de mult
Am vazut si pe Vladut cu ochisorii lui superbi,pe Raisa-dragalas copil.
Am vazut ieri parca si pe Maya Crinei.O dulceata de fetita si ea si Veve.Pe Maria am vazut-o scumpica foc.
Aaa pe Giulia am vazut-o cum o filmeaza ma-sa cand o bruscheaza fratesu .
AAAAA era sa uit de Lord of the rings - Zmeeeeeul zmeilor Rares la Disney Land si pe el l-am vazut,pacat ca e cam nasol...nu-mi place deloc copilu asta dar mai ales ma nerveaza ma-sa zgarcita,ca a trebuit sa ne rugam de ea cu pozele.(sa nu se mai umfle in pene ca e prea laudat copilu).

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Ce ma enervatii...ce copii frumosi si destepti avetiiii...

edy pare super mare,park ar avea 2 ani!!!

raisa e o bruneta frumoasa!

deliuta e imposibil de descurcareata,auzi la ea merge cu tricicleta!

giulia imi vine sa vin si sa te fur la cat esti de frumoasa!!!

razvi azi nu stiu ce are e tare smiorcait,nimic nu ii convine...s-a trezit la 7 s-a culcat la 10 juma la loc si a dormit 45 min iar acum s-a culcat dupa ce a plans...adevarul e ca il chinuie un canin nesuferit care nu vrea sa iasa,ii umflat rau dar nu sparge....sper sa fie doar caninul si sa aiba doar o zi proasta!

va pup!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna mamici,

Despre noi ce sa va mai spunem.Maya este o rasfatat si nu mai stiu ce sa ii fac ca sa inteleaga ca nu are voie sa faca anumite lucruri.Zice nu.nu si da din cap si tot acolo se duce.

Legat de dormit:musai sa adoarma langa mine ca altfel este razboi,nu o legan,nu ii fac nimic si pur si simplu se cuibareste langa mine si in 2 minute adoarme dar...nu fara titie(suzeta) si fara nani(este o pernuta moale cu inimioara fara care nu doarme deloc.Cand este vorba sa i-o spal trebuie sa o fac ziua ca chiar daca plange nu are pe cine sa deranjeze in schimb noaptea trebuie sa fie in patut ca o cauta cu mana.Nu stiu cum sa fac sa o dezvat de ele.

Legat de cresa as dori sa o dau si eu mai mult pt a intra in contact cu alti copii,invata ceva util si ma pot duce si la servici.
Am vorbit deja la o cresa particulara si suntem pe lista de asteptare,mie mi se pare super.
Va dau si voua link sa vedeti despre ce este vorba:
http://www.acorns.ro/acorns_rom.htm

Mi-as doti sa imi spuneti ce parere aveti.
Am vb cu o mamica care are un baietel de 4 ani si fetita de 3 ani si mi-a spus ca i-a dat de la un an si este extrem de multumita,numai cuvinte de lauda.
E cam scumput dar daca ai bani merita sa incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

CARMEN94- ce frumos ai raspuns tu la toata lumea.... candva scriam toate asa.. pe la Odisee dar acum nu mai reusim .

RADCARMEN- mult succes cu cresa. sa stii ca in uenle cazuri e o alegere mai buna decat bona chiar daca e o cresa de stat. Iar legat de mancare... ar trebui sa te interesezi si sa vorbesti cu una dintre ingrijitoare sa-i sugerezi ca nu vrei sa-i dea anumite chestii (de exemplu margarina etc.).

Am vazut si eu o parte din poze si filmuletul cu Delia. Dar nu le-am vazut pe alea cu Rares. ROXANICI mai pui o data link-ul te rog?

NOUTATI- Mariei i-a mai spart azi un canin si-l asteptam si pe ultimul zilele astea. E smiorcaita, nu vrea sa manance si tot asa. In schimb are 10 kg. Avea de fapt 10,200 imbracata si bause si apa dar vreo 9,900 tot are asa ca sunt f incantata. Tot azi face 1 an si jumatate deci as putea spune ca si-a triplat si ea greutatea.

In parcul de la policlinica Titan, unde ne plimbam zilnic, au aparut zilele astea niste parinti cu tripleti. Aia mici sunt adorabili. Au 1 luna , sunt 2 baieti si o fetita si sunt foarte cumintei. Mi se pare asa frumos sa ai 3 copilasi de aceeasi varsta.... Parintii si bunicii n-or fi de aceeasi parere dar ma gandesc ca Maria face tot felul de chestii care ne ung sufletul si parintii astia vor avea 3 copiii care sa-i bucure. Chiar trebuie sa fie frumos. Asa ca in familia Elyannei.

IULIANA- eu cunosc pe cineva care nu e f multumit la acea cresa. Acum parerile sunt impartite stii si tu. Familia respectiva se plange de pretul prea mare si de faptul ca personalul nu este suficient d estimulat si se schimba frecvent. oricum eu nu mi-as permite sa o dau acolo asa ca nu mai fac sapaturi sa vad ce si cum....

Legat de dna SUZI- Maria inca o primeste ca sa doarma. Cred ca ar cam fi cazul sa scapam si noi de ea dar nu stiu cum.... Maria adoarme singura si f repede (5-10 min) dar cu conditia sa o aiba pe suzi. In afara de perioada de somnic nu o primeste deloc si nu o cere dar chiar si asa tot trebuie sa scapam de ea.

Cam asta ar fi tot. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am intrat pe site-ul celor de la Acorns si chiar m-au enervat. pai la taxele percepute de ei copiii mananca "Fish fingers and chips" ? si fructele? Lipsesc cu desavarsire? pai la gradinitele unde am predat eu se manca mult mai bine iar taxa pentru mancare era chiar ok (7-10 ron ) pe zi (erau de stat evident).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Roxi, nici eu nu am reusit sa vad pozele. Am inteles ca sunt de la Paris... vreau si eu sa le vad ca mi-e tare dor!

Iuliana, m-am uitat si eu pe link la gradi. Am inceput cu meniul. Cum se face fetelor 'sufleu de vita cu cartofi', stie cineva? Apoi am trecut la preturi... 1300 pentru program de 4 ore? cu o masa? e ok pentru cine considera ca asta e cel mai bine la varsta asta pentru copil.

Carmen94, iti poti inchipui ca eu nu am trait niciodata fericirea ca Petrisorul meu sa manance ceva cap-coada fara nazuri? Doamne ce imi doresc sa am si eu copil mancacios macar la o singura masa pe zi.

Vreau sa propun un subiect de discutie, va invit la pareri pro si contra:

Am vazut la tv o mama cu un copil de varsta alor nostri (in Franta parca) care a strans acasa zi de zi un grup de copii (vreo6-7) ai prietenilor si rudelor. Copii de varste apropiate. Statea cu ei, se jucau, activitati educative, masa, apoi veneau parintii si ii recuperau.

V-ar avantaja o astfel de solutie? Fetele din strainatate au intalnit asa ceva pe acolo?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Sa va spun ce noua activitate solicitanta (pentru nervii nostri) are Petru:
Plimba cele 3 scaune ale familiei de la un capat la altul al casei in mod continuu si neintrerupt: sufragerie-parchet-prag, hol, bucatarie-gresie-prag, dormitor-parchet. Acolo le parcheaza perfect pe toate 3 si o ia de la capat concentrat si tacticos. Degeaba inchid usile (n-avem chei) ca le deschide instant si trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

REIN-maine fac eu chestia asta dar cu 2 copii ce sunt mai mari(6 ani)
Copii pe care ii stiu de varsta ei nu mi-au placut ca erau cam neingrijiti si cu muci tot timpul!

Mergi la inceput