Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 23
Raspunsuri - Pagina 15
pussi spune:
luminita!! felicitari mamicooooooo!!! sa-ti traiasca fecioriiiiiiiii! sa fie sanatosi!destepti si frumosi!
oana!!! La multi ani!!
eliana Elena are parul mai lung, Ana e inca cheluta
Noi cautam cresa pt. anul viitor. In rest suntem bine, avem 8 kg.. la 10 luni, inca nu umblam singure, doar in 4 labe si ne ridicam singure in picioruse. Eu stau mai bine cu moralul ... vine o tanti 3 zile/sapt. cate 3 ore sa ajute....
a avut loc si prima bataie... Ana e mai batausa,
as avea foarte multe sa va spun, dar trebuie sa merg la nani...
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
elyanne spune:
Ayumi La muuuuulti ani !!!
pussi baietii mei aveau pana in 8 kg la 10 luni... iar de mers, abia la un an/un an si o luna au avut de gand sa faca primii pasi si nu s-au mai oprit...
Ai mie fac cu schimbul la capitolul bataie... 2-3 luni e unul, 2-3 luni celalalt... si de la capat
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
valeria72 spune:
Luminita sa-ti traiasca printisorii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!!
Ayumi LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti
Elyanne, Nally, Luminita, va mutumesc din suflet de incurajari.....fac tare bine la psihic
21+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
valeria72 spune:
Fetelor a nascut Tuculucu pe 29.09 la 21:50 pe bebe Isabela (2750gr) si bebe Mihnea (2600 gr). Si bebeii si mamica sunt f bine!
Felicitari Tuculucu!!
21+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
elyanne spune:
Tuculucu felicitari !!! Sa fie norocosi si sanatosi!
S-a lungit lista in luna spet. Sunt cei mai mult gemeni
Cred ca fost ceva in aer in decembrie/ianuarie
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
3in1 spune:
Felicitari Luminita! Sa-ti traiasca bebeii!
Refacere rapida dupa cezariana!
La multi ani Ayumi! Sa cresteti mari!
Valeria stai cat mai mult posibil in pat si o sa reusesti. Poate daca si eu stateam mai mult la orizontala reuseam sa duc sarcina mai aproape de termen. Sa stii ca fiecare zi conteaza.
Noi suntem bine, mancam foarte bine cu lingurita si de maine trecem treptat la Nan 2.
Azi e sarbatoare la mine! Ies si eu la cumparaturi dupa aproape 6 luni singurica! Ma simt un pic ciudat ca ma bucur asa de tare, dar trebuie sa ma relaxez si eu.
Va pup pe toate si o zi buna va doresc!
http://picasaweb.google.ro/treiinunu/AbiTami
Nally spune:
Tuculucu felictari mamico!!! Sa iti traiasca puii!!! Refacere usoara!
Fetele voi la ce varsta ati scos prima data cupii pe afara? Ca tare frumos e afara azi... mama nu ma lasa sa ii scot decat pe balcon ...
Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)
Poze cu Sebi!
Poze Gemeni
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
elyanne spune:
Noua ne-a dat voie pediatru dupa o sapt. de cand am ajuns acasa.
Si am stat in spital 12 zile...
Deci dupa 19 zile de la nastere...
La Elena ne-a dat voie tot dupa o sapt. dar atunci am stat doar 3 zile in spital...
Cred ca nu conta cat au picii, ci sa nu fie prea multe acomodari de-o data... adica intai sa stea o vreme doar in casa... sa se acomodeze cu mediul de aici... si abia dupa aia sa incepe si cu plimbarile... in fiecrae zi cate putin... de la 15 minute, sa creste cate 15 min/zi pana ajungem la o ora, iar apoi fara numar, in functie de vreme
Si dupa o luna ne-a dat voie sa plecam si in plimbari... la mama acasa de ex. sau la cumparaturi...
mamaana spune:
felicitari proaspetelor mamici
sa va creasca mari bebelusii si sa fie mancasiosi si voiosi
am vazut si niste poze dar nu mai stiu ale cui sunt
sunt in pauza de masa, nu de alta, dar incepusem sa ametesc pe scaun si nu stiam de ce; eu le-am scos afara dupa vreo 2 saptamani l aplimbare (era decembrie si in canada...); doctorita s-a mirat cand am intrebat-o atunci cand le pot scoate afara, ea credea ca deja am inceput sa le scot...
pentru cine are timp poze din septembrie