tumoare cerebrala
Raspunsuri - Pagina 2
mimitete spune:
eu2007, multa sanatate micutului , cum se simte? Si-a recapatat activitatile obisnuite? Ce fel de terapii urmati? Tumoarea a fost extirpata complet? Cit de des faceti MRI si alte controale? Cum ii este vederea?
Daca pot sa ajut cumva, chiar daca de la departare, cu placere...
eu2007 spune:
buna mimitete.
baiatul si-a recapatat mersul (am renuntat la carut) dar nu este perfect. mana stanga inca nu are control bun. facem recuperare locomotorie si psihomotricitate. mergem lunar, cate 2 saptamani, la un centru specializat. ca intelect este o.k. cu ochii avem probleme, in sensul ca nu va vedea bine niciodata, va purta ochelari, iar claritatea imaginii este de 0.16. pana la 1 mai era mult...
RMN trebuie sa faca la interval de 3 luni (o sa faca maine al 4-lea dupa operatie). analize de sange si urina face lunar.
multumesc mult ca ne esti aproape. acesta este singurul ajutor de care am nevoie in acest moment. faptul ca imi este cineva "aproape" ma ajuta sa merg mai departe. chiar imi este f.greu, fiindca abia acum incep sa simt oboseala acumulata in ultimul an si jumatate. si nu numai oboseala ma doboara, dar si frica. mi-e frica tot timpul sa nu se intample ceva cu el, sa nu-i fie rau...
SANATATE MAXIMA!
Andrea_S spune:
eu2007,
iti doresc putere sa continui,
iar baietelului tau ii doresc multa tarie sa indure de fiecare data orice lucruri dureroase prin care trece... cand aud de analize... ma doare sufletul... ca stiu ca nu e deloc usor pt ei... mai ales daca li se fac dese analize...
Atitudinea naste altitudinea!
mimitete spune:
eu2007, va fii bine, sa ai incredere ca asta te va tine sa mergi mai departe.
Cum ii este viziunea periferica? I-au fost afectati ambii ochi? La tumoare de fosa posterioara este din pacate afectat nervul optic...
Iti inteleg perfect frica.
Nu ai PM activat, ti-as scrie mai multe pe privat...
Ii tin pumnii la MRI.
Cu drag,
adrianapop spune:
eu 2007
nu iti pierde speranta si credinta,,,ai incredere in tine si in cel de sus si totul o sa fie bine.
Si eu am trecut cu baiatul meu prin multe si inca ne luptam zi de zi cu recuperarea .Si el a avut probleme cu ochii din cauza lipsei de oxigen si presiunii de la creier dar dupa 3 ani de purtat ochelari si plasture pe ochiul bun,,si-a inbunatatit vederea considerabil,,,,inainte vedea doar 20% cu ochiul stang si azi vede 90%
si noi am fost disperati dar cu ajutorul lui D-zeu si a doctorilor potriviti incepem sa o scoatem la capat,,,,
Iti doresc din suflet multa putere si sanatate tie si ingerasului tau,,,sa va pazeasca cel de sus de toate si sa va ajute sa va recuperati frumos,,,
va pup
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
Andrea_S spune:
Exista un tanar, Dan Santimbreanu, care a avut o tumoare si a reusit sa stranga banii necesari pt a se opera la Hanovra.
In blogul sau gasiti informatii despre clinici din strainatate unde pacientii sunt tratati foarte bine si operatiile sunt reusite, despre noi tehnologii etc.
In plus, vedeti si situatia din Romania, prin ochii lui Dan si al altor oameni care au avut de-a face cu spitalele romanesti si apoi cu clinici de specialitate din strainatate.
E o sursa foarte bogata in informatii foarte bine documentate.
http://dansantimbreanu.wordpress.com/about-dan-recuperarea-in-bucuresti/ - in dreapta blogului sunt linkuri catre diverse teme
cristina_t spune:
eu2007, fetita mea are cam aceeasi varsta cu baietelul tau, si acuitatea vizuala ~ 0.2 (probleme oftalmologice de alta origine, dar griji asemanatoare in legatura cu cum se va descurca cu vederea asta). Eu tin legatura cu alti cativa parinti aflati in situatia asta, am infiintat si o asociatie, etc. Daca vrei putem discuta, eventual pe e-mail. Unde locuiti ?
eu2007 spune:
multumesc pt mesaje. si eu am vazut ceva despre dan santimbreanu, dar nu am aprofundat, fiindca asteptam rezultatul baiatului care depista celule canceroase. sincer, nu m-am putut concentra. azi am primit rezultatul si se pare ca nu are metastaze. m-am mai linistit putin.
cristinat, chiar as vrea sa vorbim. poti sa-mi scri pe mail. sau spune-mi tu cum putem sa discutam. chiar vreau sa facem ceva sa putem ajuta mai mult.
va pup pe toti si va doresc SANATATE MAXIMA!
Andrea_S spune:
eu2007,
multa sanatate ! sa fie tot mai bine pt micutz!
parca Dan si altii au facut o asociatie, nu sunt sigura.
poate e bine sa vorbiti si cu el, daca vreti sa faceti mai multe.
mi se pare un tip foarte de treaba.