Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Miri iote prajitura :

http://family.webshots.com/photo/2242195620102115265RPTHsk

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Ia fa-te ca dai si-ncoa o bucata!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

na ca iar ma lua deprimarea
rochia cu care ma imbrac sambata la nunta o fi ea neagra si o subtia un pic balena....da se muleaza pe sunci
in ideea in care e larguta rochia....da elefantu prea mare
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, sunt in umbra... nu stau mult, nu citesc nimic acum. Vroiam doar sa va salut si sa va transmit niste ganduri d-alea pozitive. Suntem in santier, ma duc sa ii pregatesc si Mariucai un piure, trebuie sa ud betonul de la terasa, sa spal niste vase, sa intind niste rufe si poate sa aranjez lucrurile in dressing. Adicatelea sunt casnica azi.

PS: am ramas restanta cu vizionarea de poze, dar ne-am culcat la 3 si ieri si alaltaieri, ca s-a muncit la terasa. Nu uit, dar sunt full.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

PS : praji aia pentru cine e interesat se face supra mega usor :
Blat cumparat, crema de nutela amestecata cu un pic de caise din compot taiate marut ( sau crema de tort la plic), se insiropeaza blatul cu siropul de la compot. Se pun unul peste altul. Se topeste o ciocolata amaruie la microunde sau pe foc, se toarna gl;azura si se orneaza apoi cu caise si frisca .

Se poate si coace blatul in casa dar e mult prea cald in Bucuresti acu.

PPS : mie imi place sa gatesc, sunt fan culinar.ro, incerc cam tot ce misca de pe acolo, la retete in imagini .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Hello, sunt in umbra... nu stau mult, nu citesc nimic acum. Vroiam doar sa va salut si sa va transmit niste ganduri d-alea pozitive. Suntem in santier, ma duc sa ii pregatesc si Mariucai un piure, trebuie sa ud betonul de la terasa, sa spal niste vase, sa intind niste rufe si poate sa aranjez lucrurile in dressing. Adicatelea sunt casnica azi.

PS: am ramas restanta cu vizionarea de poze, dar ne-am culcat la 3 si ieri si alaltaieri, ca s-a muncit la terasa. Nu uit, dar sunt full.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

spor la treaba harnicuto!ar trebui sa ma apuc si eu,da mi-e o leneeeee

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

azi am in plan...(mancare de rosii si o niste cartofi unguresti), si mai pe seara poate pt
poate scap de depresie

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Un si-o pentru Mari, Ramo, LalaD si Miri!

Mari, ce bine ca i-a placut Dariei marul copt; si o sa vezi c-o sa-si revina si cu papa.

Miri, un pentru Sasha; sa treaca repede peste beleaua aia, cu otita (c-am uitat mesajul trecut)

LalaD, adevar grait-ai cum ca e manechin; da' mie-mi place!
Si, bineinteles, ca ma duc la PITICOT (cunoscatorii stiu de ce) ca m-ai terminat cu poza aia! Oricum, jos palaria ca mai poti sa te mobilizezi sa incerci si retzete!

Gabi , nu-ti mai face griji; buburuzei mele acum, la 8 luni si aproape 3 sapt, i-au iesit primii 2 dintzi; de stat in picioare nici gand, ca sa nu mai zic de ridicat singura sau catzarat ... vise!

Silvia(creata), spor la treaba (din cand in cand, mai trebuie sa devenim si casnice, desi mie personal mi se pare un chin).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

,neatza la ora asta! Dudu a vrut sa socializeze de la 5 dimineatza...noroc ca la 7.30 m-a salvat mama si am reusit sa dorm 2h si jumatate.
Ma gandesc sa-i dau carnitza (ca tot nu e tati cu noi) dar ieri am inceput cu branzica...sa-l mai las si sa-i dau maine poimaine?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mai nou are o foame de speriat...si-a cerut papa si la ora 18...solid vrea nu tzitzi...asta o cere pe la 20. Dimineatza i-a dat mama fruct cu branzica...la pranz am facut supica de zarzavat si ii dau piure de legume dar seara? ieri a bagat borcanel Hipp de legume.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mai apar si eu, special pentru a da cateva idei.

Vacante in masina cu bebei mici (Gratiela, Irina):
Din 2005 facem FR-RO in masina cu bebei. Prima oara cel mare avea 8 luni. Apoi un an jumate. pauza in 2007. Anul asta am fost de 2 (doua) ori in tara, tot cu masina, de data asta cu doi (2) copii. Ideea e ca noi facem 3zile dus, 3 intors, e ca un fel de excursie. Ne oprim pe la 5-6 seara si innoptam pe la hoteluri, pensiuni, cum ni se nazare. cert e ca pt Ro, pastram o zi intreaga. E GROAZNIC drumul pana la Rm. Valcea...

Special pentru Danonique:
Si noi am trecut prin asta cand cel mare avea 2 ani. Tot gradi particulara, tot pe bani. Doamne ce mai jeleam... cred ca vreo 2 luni nu ma induram sa-l las dimineata, se mai ducea taica-su cu el, ca eu nu aveam inima. Dar n-aveam ce face. Franceza stia doar "bonjour" si "au revoir". Acolo a invatat franceza pe care o stie acum. Si noi tot asa, numai cu ramana acasa. Acum le vorbeste pe amandoua. Stie sa faca f bine diferenta intre limbi. Pe noi ne mai intreaba in fr cand nu stie anumite chestii (cuvinte, explicatii, etc). Beleaua e ca fr a devenit limba de joaca si cand sta cu cel mic ii vb numai in franceza... ceea ce nu prea vreau, adica sper ca si cel mic sa vb romana. In fine, detalii.
Ce vreau sa zic prin asta, e ca stiu cat de greu e sa-ti lasi copilul, dar va fi mai bine pentru ea. Excluzand faza bolilor pe care le poate lua, colectivitatea e nemaipomenita.
Al meu cel mare merge la grupa mijlocie acum si tin sa-ti spun ca abia asteapta sa inceapa scoala. ii e dor de copii, de colegi. Si mai e un pic pana marti...

A si sa nu uit! da-mi adresa pe Pm si-ti trimit eu un plic de bors magic! Pana iti parvin taratele. Stiu ca poti gasi si in Fr la magaiznele bio, dar nu mai stiu cum le zice...

Fetele, voi cum faceti cu bibe de lapte complement seara? Intai tzitzi si apoi sticla? sau doar sticla? sau cum?! ca am si eu o banuiala de bebe hapsan.

Miri, pupici lui sumo mic, sa-i treaca iute otita (pacatoasa boala). Eu n-am retinut, unde-i lasi cand te duci la munci?! La nounou?

Stau pe-aproape.

Pupici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput