Cosmaruri
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
GGina, daca vrei sa te lamuresti, ia si citeste cartea www.smartbuy.ro/product--Sex_si_paranormal--9975.html" target="_blank">ASTA. Titlul ei e prost ales. Se fac mai multe referiri la somn si cosmaruri, la starea de veghe si vise ciudate. Prea putin la sex...
Eu cand am cosmaruri, ca sa ma trezesc de tot din vis si sa-mi dispara teama, trebuie sa aud o voce reala, sa ma conectez la realitate. Pe vremea cand aveam iubit, il trezeam noaptea din somn, la telefon, doar sa-mi spuna ceva, orice. Si-mi reveneam. Acum ca-s singura, am noroc cu Dan Diaconescu, ca asta-i in direct toata noaptea si stau putin sa-l ascult Dac-ar stii omul...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni GGina, daca vrei sa te lamuresti, ia si citeste cartea www.smartbuy.ro/product--Sex_si_paranormal--9975.html" target="_blank">ASTA. Titlul ei e prost ales. Se fac mai multe referiri la somn si cosmaruri, la starea de veghe si vise ciudate. Prea putin la sex... Eu cand am cosmaruri, ca sa ma trezesc de tot din vis si sa-mi dispara teama, trebuie sa aud o voce reala, sa ma conectez la realitate. Pe vremea cand aveam iubit, il trezeam noaptea din somn, la telefon, doar sa-mi spuna ceva, orice. Si-mi reveneam. Acum ca-s singura, am noroc cu Dan Diaconescu, ca asta-i in direct toata noaptea si stau putin sa-l ascult Dac-ar stii omul... Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
mie tocmai Dan Diaconescu imi da cosmaruri
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
GGina spune:
Tzuni ,o sa incerc sa cumpar cartea.
Rhonnea,exact si eu cind dorm pe spate mi se intimpla ,numai ca de data asta eram partial pe spate ,dar probabil nu conteaza.In fine ceea ce mi s-a intimplat ultima oara a fost mai ciudat.Iar eu daca ma trezesc o data adorm mai greu la loc mai ales ca ma trezisem tot dinr-un vis urit .Si totul s-a intimplat repede ,m-am trezit am deschis ochii ,imi era inca somn ,am inchis ochii am vazut acea umbra, stiam ce se va intimpla ,l-am ciupit ,a iesit.De atunci imi e o frica de mor ,dorm in alta camera ,dar si acum imi e frica sa nu mi se intimple iar.Sint super obosita in ultima perioada ,ma intreb daca am vreo problema medicala.Ma culc ,mie somn ,ma trezesc imi e si mai tare somn.
GGina spune:
Farah,interesant ce zici tu acolo ,o sa caut pe internet.
Sint tot felul de cosmaruri ,cele "normale " din care te poti trezi ,eu zic ca e ok sa nu te sperii ,alea cu "paralizie" mi se par prea reale ,cine a trait astfel de experiente ,stie.Rhonnea ,si eu daca as sti ca sint trecatoare poate nu mi-as mai face asa griji ,insa unul dintre ele chiar a durut ceva timp pina sa reusesc sa misc un deget ,eram toata un pietroi pina si inima mi-o simteam inpietrita.
Intr-un fel m-au mai linistit mesajele voastre ,o sa incerc sa nu ma mai gindesc si daca se va intimpla din nou ,atunci nu stiu cum o sa reactionez.
lorelaim spune:
GGina - daca ai un picutz de timp citeste aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nightmare
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
Multa sanatate si numai bine.
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GGina Farah,interesant ce zici tu acolo ,o sa caut pe internet. Sint tot felul de cosmaruri ,cele "normale " din care te poti trezi ,eu zic ca e ok sa nu te sperii ,alea cu "paralizie" mi se par prea reale ,cine a trait astfel de experiente ,stie.Rhonnea ,si eu daca as sti ca sint trecatoare poate nu mi-as mai face asa griji ,insa unul dintre ele chiar a durut ceva timp pina sa reusesc sa misc un deget ,eram toata un pietroi pina si inima mi-o simteam inpietrita. Intr-un fel m-au mai linistit mesajele voastre ,o sa incerc sa nu ma mai gindesc si daca se va intimpla din nou ,atunci nu stiu cum o sa reactionez. |
Daaa si eu ma simt grea ca un pietroi.Nimic nu pot misca.Sunt intre vis si realitate.La inceput il strigam pe sot sa se trezeasca.Acum nici nu mai dau atentie.Astept sa treaca.Spun ca sunt intre vis si realitate deoarece sunt constienta ca e un vis.Iar cosmarurile astea le am dinainte de a ramane insarcinata.Chiar si cand am fost gravida,mai ales.Datorita faptului ca nu puteam adormi decat cu burta in sus.
Nu stiu cauza acestor vise,dar pana acum nu m-am lamurit ce si cum.
La noi in casa nu a murit nimeni,e casa ridicata de parintii sotului.
Ahh sa nu uit...Ba chiar si cand am fost Ro am avut aceste cosmaruri.Deci indiferent unde dorm,si daca dorm cu burta in sus apar aceste cosmaruri.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
GGina spune:
Lorelaim ,am citit si am ajuns la conculzia ca oboseala e de vina.La partea religioasa incerc sa nu ma mai gindesc .
Merci pentru linkuri.
GGina spune:
Rhonnea ,experientle noastre seamna foarte mult .In aceste moment , ...dupa ce am citit despre sleep paralysis prefer sa cred ca este de la oboseala si stres.
Partea religioasa ma infricoseaza si nici nu vreau sa ma mai gindesc .
Good sleep!
lorelaim spune:
GGina - trebuie sa-tzi marturisesc ca dupa ce am citit prima ta postare, in seara resp - inainte de culcare, in intuneric - ma tot uitam pe peretzii si incercam sa deslusesc daca se "ascunde" pe undeva vreo "umbra" (mai ales ca sotzul meu e plecat din tzara si sunt sg acasa cu prunca):-) Sincer postarea ta m-a facut curioasa si am cautat sa vad de unde pot veni cosmarurile tale... Eu, desi nu dorm bine cand am griji/ganduri, nu am cosmaruri... pur-si-simplu nu am somn - nu pot sa pun "geana-pe-geana".
Multa sanatate si un somn odhnitor itzi doresc!
P.S. Oare te confund - sau am mai vorbit noi odata "virtual" despre multi-vitamine si minerale in starile de stress?
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
rhoneea spune:
Gina eu stiam de sleep paralysis de foarte mult timp.Eu nu cred ca religia are de-a face cu ceea ce se intampla.Totul este in mintea mea,in psihicul meu.Am vazut foarte multe documentare si experimente pe aceasta tema,tocmai de aceea spun ca m-am obisnuit.Tot ce fac este sa astept sa treaca,deschid ochii nu e nimic in jur,si adorm la loc,dar pe o parte nu pe spate.Ciudat este ca ziua la pranz daca dorm pe spate nu visez aceasta"entitate" dar visez lucruri ciudate.
Nu-mi mai e frica,nu ma mai sperii,desi am senzatia ca e langa mine,ca vrea ceva de la mine...de cum deschid ochii totul dispare deci e doar un vis!
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**