Cosmaruri
Raspunsuri - Pagina 3
GGina spune:
Lorelai ,eu explicatia o gasesc in oboseala mea excesiva ,dorm si nu ma odihnesc cit trebuie.E adevarat ca ma mai trezesc in mijlocul nopitii ,dar adorm la loc daca ma fortez sa nu ma gindesc la lucruri care m-au marcat peste zi.Citodata imi ia timp sa readorm .
Rhonnea,eu pina aucm nu am cercetat nimic ,este prima oara cind aflu despre sleep paralysis.Este prima oara cind ma inspaimnt asa tare.pentru ca de data asta a fost diferit de ce mi s-a intimplat pina acum .Nu dormeam.
Inainte visam ceva si intram in paralizie.De data asta nu dormeam ,a venit "gelatinosul" si atunci am simtit imediat cum intru in stare de paralizie ,si pentru ca nu intrase tot ,deci nici eu nu eram toata "paralizata",am reusit sa il apuc cu unghiile si sa rostesc citeva cuvinte ceea ce ininte nici macar sa deschid gura nu puteam.E prima oara cind ma aud vorbind.
Acum ca stiu ,mai m-am linistit intr-un fel.
Uite ce se zice in popor la vietnamezi :In Vietnamese culture, sleep paralysis is referred to as "ma de", meaning "held down by a ghost". Many people in this culture believe that a ghost has entered one's body, causing the paralyzed state.
Si stiintific*
Paralysis: this occurs after waking up or shortly before falling asleep. The person cannot move any body part, cannot speak, and only has minimal control over blinking and breathing. . If the person wakes up suddenly, the brain may still think that it is dreaming, and sustains the paralysis.
Deci e ceva normal sa fi paralizat ,numai daca te trezesti brusc creierul crede ca inca mai visezi,nu?
Great!Ce confuzie face breinul meu ,el crede ca visez desi eu sint treaza.
Cam ciudat .
GGina spune:
Lorelai ,[nu cred ca ne-am intilnit la subiectul cu stres]
Daca pina acum nu ai vazut /simtit ceva neobisnuit ,nici de acum incolo nu o sa ti se intimpla.Unele persoane sint mai sensibile la "fantome" si poate de asta li se intimpla lucruri ciudate.
Rhonnea ,tu ce zici?
rhoneea spune:
Gina stii ce cred eu despre toate aceste cosmaruri si care au acelasi "subiect'?
Spune-mi,atunci cand dormi pe spate nu incepi sa-ti simti corpul din ce in ce mai greoi?Nu simti cum corpul tau incepe sa se relaxeze incepand de la picioare?Ei bine,atunci cand te trezesti brusc,evident ca nu poti spune:"iii la naiba iar m-am trezit inaintea creierului"si atunci imediat se instaleaza frica,panica ca de ce nu te poti misca.Creierul inca nu primeste comenzi asa ca dureaza ceva timp(totul este vorba de cateva secunde care noua ni se par minute).In tot acest timp incepe sa iti fie frica ca de ce nu te poti misca,e ceva,e cineva care te tine,nu te lasa....si atunci(cum noi avem informatii stocate in creier despre fantome,lucruri rele....)imediat creierul stocheaza aceste informatii,inainte de trezire.In nici un caz nu vei putea sa te gandesti la un camp cu flori,la o apa curgatoare ,parau,s.a.m.d....nu te poti gandi la aceste lucruri pentru ca nu te poti misca.O data ce nu te poti misca(dupa cum am mai spus),intervine panica.
In partea cu fantome (desi sunt convinsa ca exista),nu cred ca ar putea intra in corpul nostru asa cum pretind vietnamezi.Fantomele sunt sufletele pustiite ce au avut si ele un corp omenesc candva.Noi avem sufletele noastre si nu ar putea intra alt suflet in corpul tau.Daca s-ar intampla acest lucru ar insemna ca tu sa devii altcineva.
Totul tine de psihicul tau.Eu sunt convinsa.
Daca intr-adevar ar fi fost ceva cu siguranta nu si-ar fi facut simtita prezenta doar cand dorm pe spate.Si intr-adevar e bine sa mananci cu cateva ore inainte de culcare.
Te
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
GGina spune:
Pai, sa-ti explic cum e la mine.Deobicei, corpul il am deja amortit atunci cind ma trezesc .Si da ,se intimpla cind dorm pe spate.
Iar ultima mea intimplare total diferita de pina acum, de asta am si ramas cu frica...,am simtit cum am amortit brusc de la cap-briu si se ducea spre picoare,numai ca nu a ajuns pina acolo.Iar ininte sa cad in amorteala ma trezisem dintr-un alt vis urit(m-am trezit brusc) ,din ala am putut sa ma trezesc ,na ,nu mi-am simtit corpul greu.Atunci creierul ce facea ?de ce nu a incercat sa ma protejeze de posibile injurii?De data asta nu mai m-am trezit inaintea creierului.Eu asta nu-mi explic.
lorelaim spune:
GGina - scuze pt confuzie... :-) Inseamna ca era o alta doamna Gina la subiectul cu stressul :-)
Multa sanatate si un somn bun si odihnitor va dorsc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
GGina spune:
Lorelaim ,chiar nu-mi aduc aminte de sibiect ,deci nu stiu daca am fost eu s-au alta.Scuze.
Sanatate!
Ramonika spune:
ce inseamna cand visezi urs?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ce inseamna cand visezi urs? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
URS: (brun) atrage atentia asupra persoanelor cu autoritate in fata ta: parinti, sefi, protectori, lideri; depinde de actiunea in care este implicat ursul in vis: daca este un urs puternic si invingator, arata ca ai protectori importanti care iti pot fi de ajutor; daca ursul e neputincios, ranit, mort – esti parasit de cei care iti pot fi de ajutor in atingerea scopurilor tale; daca ursul e amenintator si ti-e frica de el, arata ca persoanele care au putere de decizie in viata ta, te pot sanctiona pentru unele greseli. Daca e un urs prietenos, docil, dresat, arata ca ai capacitatea de a ti-i face prieteni pe cei de care acum ti-e frica; (urs polar) mare capacitate de adaptare in conditii nefavorabile, rezistenta la greu, suprematie asupra inamicilor, capacitatea de a-ti controla emotiile pentru a-ti inlatura inamicii.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
rhoneea spune:
http://www.acvaria.com/index.php?p=dictionar foarte interesant site-ul.
Gina sa intri sa-mi spui si mie ce parere ai daca se poate
*Miracolul nostru*