Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Olga, m-au luat fiorii zau. Doamne frate ce nemernic. Bine ca esti bine... Te pup si ai grija de tine, sa te refaci repede.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata, la ! Am vorbit acum cu Agata si cu tati, asteptau sa se urce in avion. Of, am niste emotii, abia astept sa-i vad acasa! Mie mi-e frica de avioane si pina nu-i vad pe pamint nu ma linistesc. Ajung in seara asta la 8.20, cam pe la 10 acasa. Agata, dragalasa de ea, cica mami, stii, vom intra tiptil in casa (ea a inteles ca ajung la 4 dimineata, ora Canadei, dar e a Romaniei) si eu ma duc in patul meu si dorm (sau ma fac ca dorm, pentru ca eu sigur nu voi avea somn) si dimineata cind te trezesti tu ma vei gasi in pat... ca si cum nici n-am plecat vreodata de-acasa. Iar pe Octav l-a dus la aeroport fosta lui prietena din liceu si facultate... ei, asta da, noutate! Si cum nu am dat de el vreo doua zile si nu stia nimeni pe unde e, iar dupa ce l-am gasit vorbea asa scurt si la obiect si cind l-am intrebat ce are, cica il inteapa un pai la c...e, ca e intr-o capita de fin cu una... sa vezi tu ce mi-l iau la descusut cind il vad! Trebuie sa gatesc si eu ceva astazi, ceva asa mai consistent, ca pina acum m-am facut ca gatesc, ca in afara de piurelul bebelusului si o supa intr-o craticioara si doua linguri de felul doi pentru Tudora, nu m-am rupt gatind. Dar de acum iar voi petrece ore in bucatarie...

Noi ieri am fost la o petrecere, la ziua unui copilas de 3 ani. A fost frumos, ca e undeva intr-un orasel alaturi de Montreal, curat, frumos, aer de tara... si tintari pe masura. In Montreal nu sint, dar acolo erau atit de multi, ca la ora 5 a trebuit sa stringem tot de pe terasa si sa intram in casa. O gramada de copilasi, Lisandru s-a amestecat printre ei, facea si el ce putea acolo pe jos, i-am scos o rotita de masina din gura, o bucata de bat, un ousor micut... si cia am stat tot timpul cu ochii pe el si chiar am stat... norocul meu este ca nu inghite, ci doar la molfaie si are si asa un aer vinovat, ca si cum stie ca face ceva, imediat imi dau seama ca ceva e in neregula. Partea proasta este ca am mincat ca un , erau atit de multe bunataturi pe masa incit am zis ca nu se supara Montignac pe mine daca imi fac si eu de cap o zi. A fost o surpriza totala, ca eu nu am stiut ca e ziua cuiva si m-am dus cu minuta in c... Ar fi bine sa-mi fac o lista cu zile de nastere... si sa i-o dau lui Elisor, ca eu degeaba as face-o, ca tot uit. Si pe toti i-au chemat asa, in afara de nasi care stiau, ca a zis ca de fiecare data cind invita si spune ca e ziua de nastere, oamenii vin cu tot felul de cadouri si unele chiar scumpe... asa ca e mai bine sa nu stie si sa vina pur si simplu. Si asta mi-a adus aminte de cununia noastra, cind i-am chemat pe toti la chef, si cum ei nu credeau ca e doar chef si ca trebuie sa fie ceva, o sarbatoare, au adus buchete mari de flori si niste chestii simbolice... A fost ziua in care am primit cele mai multe flori din viata mea, aveam o camera intreaga plina de vaze de flori, cum vezi la florarii. Superbe!!! Si bineinteles ca a fost cel mai tare chef la care am participat!

Durerea de cap - e tot acolo! Ma doare in fiecare seara, nu rau, dar e o durere surda ca ma deranjeaza. Nu am ajuns la medic, dar promit ca ma duc, trebuie sa-mi fac o investigatie, pentru ca deja e prea mult. Eu banuiesc ca e legata de hormoni, e aceeasi durere de cap ca in a doua zi de ciclu sau din primele 3 luni din sarcina cu Lisandru. O simt, e acolo, nu ma doare rau, dar daca nu beau cafeaua la timp dimineata si ma agit inainte de asta sau nu maninc la timp, sau nu dorm o noapte, e suficient ca sa se transforme in .

Mi s-a terminat cafeaua, ma duc la treburi... ca diseara am musafiri. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Clara !
Sa fii sanatoasa, mereu tinara si frumoasa, norocoasa si fericita, alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia eu zic ca-ti trece durerea de cap, o data cu venirea lui Octav acasa, mai ales ca o sa ai de scos paiele de prin locuri ascunse vederii

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai am o sarja de poze din Bratislava unde ne-am oprit inainte de Berlin. Cine are chef sa vada, vedeti aici:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/60/Bratislava_29_august

Elisor, sa-mi zici cand primesti plicul..

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elisor

Bea primit pachetul, super surpriza , multumesc mult! initial am deschis pliculetul cu colierul surpriza si mi-am zis "ha, ha, a gresit Bea comanda" (credeam ca intr-un plic e colierul iar in celalalt cerceii, asa ca nu mi-am pus problema de ce sunt doua plicuri). Frumoase amandoua! Succes in biznis!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Bea sigur, citeste mai sus, sarumana inca o data ! Da' ce repede ai bagat Pifosu'n paine.

Simona regula de baza la intoarcerea din vacanta e ca NU ai voie sa prestezi nici o munca oricat de usoara ar fi, OBLIGATORIU povestesti cum a fost, arati poze, te acomodezi cu biroul, cu efectele personale si de abia de a doua zi iti pui intrebarea da' tu ce mama dracului cauti la servici, nu era mai bine in vacanta, dar daca tot ti-ai stricat ziua si te-ai deranjat sa vii macar sa faci si tu ceva cu folos, dar nu prea mult ca strica cheful de viata. Cam asta stiu eu ca trebuie facut

Simona, Monu iesit buna, parol! Am tot gustat ieri pan-am pus-o in borcane, asa ca pana la anul nu stiu daca mai imi trebuie, ca mie numa atunci imi place calda.

Monu la tine dimineata e taraboiul sa-ti incepi ziua bine, eu o termin in aceste acorduri ca ai mei plozisori considera un mare semn de iubire sa ne frece seara nervii cand suntem in cea mai buna forma.

Nelia draga ce putin mai ai pana iti imbratisezi iubirile, iti inteleg emotiile si stresul zborului...ce dulce e Agata, cred c-a ajuns-o dorul de tine, de voi rau de tot...ce frumos ti-a spus Octav ca si lui ii este dor .
Adevarul e ca zilele de nastere, in general cifre, numere de telefon, le tin minte, din pacate, ca multe ar trebui sa le sterg si sa las loc altor lucruri mai utile, dar zac acolo si ocupa memoria.
Tu de unde stiai de ziua Clarei?
Cred ca si tensiunea ti-e mica, la fel patesc si eu cu cafeaua, daca nu beau pana in pranz e asigurata durerea de cap.

Simona, Nelia, Anca, Teddy, Daniela sarumana de comentarii !

Mergi la inceput

Mercedes fa-ti si tu un control ca nu-mi place cum te prezinti. Ai inceput iar vreo dieta?

Clara cum ai petrecut? Esti suparata?

Daniela ce mai fac mainile tale, in afar' de treaba?

Bea vazut pozele, foarte frumos orasul, curat! Ai un sot foarte nostim, haioasa poza unde sta in spatele statuii...

Teddy vine toamna? De ce esti suparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Clara!

Olga, iti doresc multa sanatate! Se pare ca va protejeaza un ingeras. Doamne ajuta!

Eu am inceput pregatirile de vacanta. Azi a fost prima zi de concediu si am tuns baiatul . Maine ma apuc de bagaje, ca o sa luam toata casa dupa noi . Miercuri trebuie sa facem analizele pt. gradi si noi si copiii. Joi plecam si ne intoarcem pe 14.

Sper sa fie ok. Eu sunt intoarsa din cauza de diverse evenimente, iar copiii au facut febra 40 cate doua zile fiecare si au avut niste dureri ingrozitoare de cap, de am crezut ca au meningita. Acum sunt pe antibiotic. Nu ma intrebati ce au avut, ca habar nu am, dar i-am spus d-rei ca joi trebuie sa plecam, asa ca sa ii faca bine.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Cornelia sanatate copiilor, sa plecati fara probleme si sa aveti o vacanta de vis care a meritat asteptarea! Sa conduceti cu grija, conduci si tu? Sa faceti poze multe, multe...

Olga cum iti mai este, ti-ai mai revenit?

OlgutaM tu nu mai dai nici un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Monu, SImona, Danelutza, Mercedes, Cornelia, va multumesc mult pentru urari.
Nelia si Elisor, mai mai ce supriza
Elisor, nu sunt suparata dar aseara eram prea obosita ca sa mai intru pe net, am iesit cu prieteni vechi de peste 20 de ani si cu, evident, varul meu cu sotia si Ilinca aferenta. M-am simtit asa de bine si ei la fel, a fost o seara minunata. Si pentru alea mici prilej de intalneala si distractie:)
Azi, inceput de luna si mult de treaba.
Cornelia, drum bun si vacanta placuta sa aveti.
Nelia, emotii, emotii, are si Danelutza dreptate cumva:) Acum, serios, daca ai dureri de cap asa des poate ar trebui sa intrebi un medic. Mama mea a scapat cu acupunctura (parca v-am mai zis)
Sunt inca obosita, nu am retinut prea bine ce am citit

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput