Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
danucu spune:
La Multi Ani, Boo!
Sa fii fericita si sa intri sa ne povestesti despre micutul tau.
Anca, citesc si eu acum povestea Carlei.
Pup toate fetele.
35+
Baby inside
dyanira spune:
LA MULTI ANI , BOO!!!!
Clau cum esti ce mai faci?
Ma gandeam ce multe fete nu au mai intrat deloc nu mai stim nimic de ele, de ex eu ma gandeam la giulianaa oare ce o face?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
LUCUTTA spune:
Andyp.suntem bine multumesc de intrebare,bb este foarte jucaus din nou ,recunosc ca imi fac probleme degeaba cum ai zis si tu ca el se mai odihneste ca nu poate tot sa zburde.Dar sti cum este cand te arzi o data cu ciorba sufli si in iaurt.Ma rog la DD in fiecare zi sa fim bine pana la sfarsit .Abia astept ,poate ne vom intalni prin parc daca stai in Rogerius,binenteles cu bebei.
30+Sergiu
denisa.g spune:
Dyanira – felicitari pt semnatura. V-ati facut asa de mari!! Sanatosi sa fiti.
Kllemi – multumesc frumos!! Am luat frumoasa cifra de 14 kg!!
Andrea_and – multumesc, la fel si tie – bebeii nostri s-ar putea sa vina in acelasi timp.
37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Muuh spune:
Nausica felicitari pentru schimbarea semnaturii. Cat ma distreaza cand zici de Nedelcu. Eu chiar am avut un prieten pe care il strigam pe numele de familie Nedelcu, tare destept si simpatic, asa genul mucalit.
dyanira it's the final countdown ca sa zic asa.
kid la anestezist banii inainte, la neonatolog se poate si dupa. Curaj gaina ca te tai ca sa zic asa. Mi-a spus un porumbel ca lipseste Vlada asa ca maine cred ca va fi norma plina la cezariene in Elias.
Nadina bafta maine. Apropo fetele sa ne anuntati indata ce va "frezeaza Tutu".
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)
EvaF spune:
Dyanira, ce putin mai ai!!!! Felicitari!!! Agitatele stau frumos la incalzire!!! :))))
Frumoasa initiativa ta, Miruna! Ce activa si harnicutza esti azi pe DC!
Danucu, cum esti? Extraordinar de frumoase pozele tale!!!
KID si SIMODINA, maine e ziua cea mare? Scot agitatele sau m-a batut caldura in cap?!
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Muuh spune:
Eva sunt asa activa pe DC ca parca simt un morcov in dos de cand am aflat ca e Vlada plecat. Teoretic nu prea imi pasa, practic am zis sa mai stau si eu putin linistita ca deh...A da si sunt vioaie ca e mai racoare in sfarsit.
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)
andy.p spune:
Lucutta ma bucur ca esti mai bine si bb misca asa cum vrei tu.Sigur ne intalnim prin parc chiar daca eu stau in Decebal.
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Eva sunt asa activa pe DC ca parca simt un morcov in dos de cand am aflat ca e Vlada plecat. Teoretic nu prea imi pasa, practic am zis sa mai stau si eu putin linistita ca deh...A da si sunt vioaie ca e mai racoare in sfarsit. Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006) |
Stai linistita ca daca nu, Si asa mai ai atat de putin!!!
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
dyanira spune:
Da fetele as se pare ca sunt ultimele zile, dar nu stiu de ce parca presimt o intrare in prelungiri, nu as vrea dar asta e.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea