Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p ramo te inteleg acum perfect in legatura cu dr.Legat de gynipral tu hotarasti,dar eu zic sa-l suni sa-i spui daca esti 100%hotarata sa nasti cu el..si poate iti induce nasterea. 36+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
stie ca vreau sa nasc cu el...tocmai de-asta mi-a dat pastilele ca sa ma tina pana cand se intoarce....nu cred ca vrea sa-mi provoace...i-am sugerat eu dar zis ca e bine sa mai stea....
POZE...POZULICI
37+... Erik
dyanira spune:
Andy mie imi tremura mainile deja numai cand vad ca trebuie sa pun lucruri in el!
Andreea multumesc asa ma gandesc si eu dar parca as vrea sa vina odata!
Inca o data parca se adveresc babismele ca baietii vin mai tarziu.Si cand ma gandesc la asta ma uit la burta mea si vad ca e inca super ridicata asat inseamna ca nu nasc inca vreo 2 sapt?????
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Banu2268 spune:
buna fetelor
e cumva cineva pe aici din brasov? sau daca stie ceva cineva despre clinica eva? (din bv)
multumesc
Banu 30+ Salih
andy.p spune:
Dya cred ca lui Andrei ii place tare mult la tine in burtica
Ramo atunci ia gynipralul,desi cred ca ti-a mai spus cineva aici si asa stiu si eu ca nu se ia mai departe de 37s.
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Nausica spune:
dyanira felicitari pt schimbarea semnaturii. poti sa incepi sa numeri orele de acum.
le multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat, pe mine si pe Nedelcu, pentru intrarea in sapt 32.
Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nerantula spune:
citat din mesajul lui Banu2268 buna fetelor e cumva cineva pe aici din brasov? sau daca stie ceva cineva despre clinica eva? (din bv) multumesc Banu 30+ Salih |
uite aici se discuta, de vreo 3 capitole: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185
35+ AMR 32 zile!!
Peter Pan
andreea_and spune:
citat din mesajul lui ramonzca79 stie ca vreau sa nasc cu el...tocmai de-asta mi-a dat pastilele ca sa ma tina pana cand se intoarce....nu cred ca vrea sa-mi provoace...i-am sugerat eu dar zis ca e bine sa mai stea.... |
Ramona, daca imi cereai parerea inainte sa se intample tragedia Monicai ti-as fi recomandat sigur sa stai cuminte sa astepti sa se intoarca dr tau, dar acum sincer nu stiu ce sa iti spun. Daca ai incredere asa mare in el fa totusi ce ti-a recomandat si tinem pumnii sa fie totul bine pana la capat.
37+ cu Mina Alexandra
AMR 18 zile
Poze
kllemi spune:
ANDREEA multumesc ca miai spus si mie
Fetelor hai cu bagajelul ca se apropie minunea, haide-ti voi ca eu oricum nu stiu ce sa imi iau
33+ mami super fericita de
Nausica spune:
Banu eu am citit mult de tot despre Clinica Eva la topicul cu nasteri in apa de pe DC.
au scris acolo si mamici care au nascut cu cezariana.
super clinica mi s-a parut, o vreme am cochetat cu gindul de a naste acolo.
Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
dyanira spune:
citat din mesajul lui Nausica dyanira felicitari pt schimbarea semnaturii. poti sa incepi sa numeri orele de acum. le multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat, pe mine si pe Nedelcu, pentru intrarea in sapt 32. Nausica32+ si bebe Nedelcu poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
Nausica felicitari si tie pentru schimbarea semnaturii.Cresteti si voi, repede mai trece timpul.Am vazut ca intrebai de magazinul din Timisoara unde a zis Irina ca a vazut landouri.Eu pot sa iti spun ca am vazut in Kappa de unde eu am luat patutul, si la preturi ok.De ce te-ai mutat din Timisoara, nu ti-a mai placut???
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea