Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am scris si eu mesajul pentru Monica, sunt bulversata in continuare!

Sa nu va suparati pe mine, dar voi face o pauza de forum. Momentan simt ca trebuie sa ma detasez de subiectul nasterii, tinand cont ca eu mai am de asteptat saptamani bune, nu ma simt in stare sa particip, chiar si pasiv la toate nasterile de aici.
Daca e ceva am telefonul fetelor si dau vesti despre noi imediat!

Sarcini usoare si fara peripetii tuturor, mastere usoara si refacere rapida celor care nasc si bebei sanatosi si mancaciosi!

33+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 7 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Sanziana imi pare rau ca te retragi de pe forum.Ai grija de tine si te asteptam cu vesti bune cand vei hotari tu sa revii!Multa sanatate!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

nausica pana la urma unde nasti?
te-ai razgandit?

pai, la Municipal, cu doctorul Badea. ma tenteaza Clinica Eva si ideea de a naste in apa, dar tin mult la doctorul meu.

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning
Aha... da'unghiile nu se pot taia? Habar n-am, intreb si eu...., ma simt cam ratacita cand ma tot gandesc la amanunte d-astea.
Si da, chestia cu extremitatile o stiu si eu, ca nou-nascutii pierd temperatura corpului mult mai repede si trebuie avut grija, dar personal nu ma vad scotand copilul din spital cu manusi si nici caciulita, daca e o zi ca azi.... si dupa ce zic asa, ma intreb daca sunt denaturata...

Da, se pot taia, chiar e recomandat. Am aflat in seara asta, la curs, am intrebat in mod special daca se pot taia cind e bebe mic de tot, si moasa a zis ca da - cele de la picioare drept, iar cele de la minute mai rotunjit.

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Draga EvaF,
Am glumit cu spirtul insa as vrea sa aud pareri.Masina de spalat nu poate fi folosita la 90 grade?
PUPU

eu hainele si accesoriile lui Nedelcu le-am spalat la temperatura maxima indicata pe eticheta produsului respectiv. si le-am calcat, tot asa, la temperatura maxima indicata, cu aburi.

poze
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
Am avut si eu 2 "pitici pe creier" de cind am aflat ca voi avea o fetitza..sa ii pictez un castelas in camera ..si sa ii fac patut cu baldachin...primul s-a realizat...al doilea ..mai e de asteptat..ca ce mi-a placut mie nu au acum pe stoc la babyconfort..si altceva frumos nu am gasit in alta parte...Sper sa astepte si bebelina pina ajunge baldachinul... Daca aveti voi vreun pont ...poate ma ajutati si pe mine cu ceva informatii..

baldachin la Ikea

poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Legat de hainute eu o sa le spal la temperatura indicata pe ele si dupa le pun la programul de uscare, apoi calcat si gata. Cred ca la sterilizez destul cu uscatul.

Cred ca ma apuca o durere de spinare. Inainte ma puneam pe burta si imi trecea... acuma nu stiu ce ma fac. Oare cand o sa putem sta pe burta?

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ok.muuh,am inteles.....probabil ai scris tu si mai sus ,dar n-am citit eu.

eu va las...ca am picioarele butuci....si nu mai pot sta pe scaun.
va pup ....si aveti grija de voi.
noapte buna.

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Dya Lucas avea 2,9kg la 34s, acum cine stie?Tu faci eco?

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Nu am mai facut eco din sapt 36 cand bb avea 3,5 kg dar sper ca maine sa vad cat are bb ca tare mi-e frica ca e prea mare si o sa fie probleme la nastere.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya bafta maine sa-ti vezi grasunul la eco!SAnatos sa fie, ca iese el pe geam daca nu se poate pe usa.
Ma duc si eu la nani ca m-a luat somnul desi am dormit la amiaza! Sa ne auzim cu vesti bune maine!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput