Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
andy.p spune:
July sa vezi ce bine te vei descurca ..la inceput e normal sa-ti fie frica ,sa-ti pui o gramada de intrebari,dar toat se rezolva
Manusi n-am luat nici eu,andy nu le-a suportat deloc pe manutze,iar unghiile i le-am taiat dupa ceva timp ....cand mi-am facut curaj.
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Mersi mult Iriss
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
anca81 spune:
Kid & Simodina
Dyanira, felicitari pentru semnatura noua. Mai aveti atat de putin!
July, sa stii ca am gasit manusile foarte utile. Inca nu am reusit sa-i tai Carlei unghiile si se zgarie rau pe fata. E o adevarata incercare sa-i tai unghiile unui bebe atat de mic, sunt minuscule iar ea nu sta o clipa locului. Chiar si in somn se foieste. Si Eva are dreptate, tot timpul manutele, piciorusele si nasucul e rece. Eu o invelesc pe burtica, spate si picioruse cu o paturica din bumbac.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra
nikolici spune:
Fetelor poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.
Din mosi stramosi stim ca hainele noului venit se fierb, dar cred totusi ca am depasit acea perioada de timp.
Voi cum faceti?Le bagati la masina la 90% ...se calca? se dau cu spirt???
Va multumim in avans pt raspunsurile voastre.
NiKole si Karina Alessia
JulyMorning spune:
Miruna, andy Multumesc... incep sa nu ma mai simt asa denaturata . Am si eu o pereche de manusi si 2 caciulite, achizitionate odata cu niste body-uri care mi-au placut, erau pachet. Mai mult de atat nu cred ca o sa iau.
anca notat. Si cu cracii goi nu o lasi deloc? Nici ziua, cand e asa cald?
_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
danucu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui clau_geo
oauu dar chiar esti fericita ca, colul s-a deschis si bb vrea sa vina. Sa dea Domnu sa fie bine si pe 1 sa iti tii odorul sanatos in brate 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii! www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 6 zile |
Clau, poate m-am exprimat gresit, nu sunt happy ca s-a deschis colul si nici nu-mi doresc sa tin bebele in brate pe 1 septembrie (Doamne fereste, voi avea doar 36 de saptamani atunci), e doar urmatorul control de rutina la doctor.
Sunt happy in schimb pentru ca voi fi mamica, ca am un sot care ma iubeste si pe care il iubesc, ca sunt pregatita sufleteste pentru marea intalnire. Dar imi doresc ca bebe sa mai stea in burtica cel putin 2 saptamani, sa fie la termen.
July, sincer nu stiu unde am citit ca nu se taie unghiutele pana la o luna, eu habar nu am cum am sa fac, voi vedea atunci (intre timp tu ne vei putea spune din experienta ta). Am inteles ca nu toti bebeii au unghii lungi la nastere.
35+
Baby inside
clau_geo spune:
Danucu, my mistake, sa dea Domnu sa fie bine la controlul de luni iar bebe sa mai stea macar 2 saptamani la caldurica
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
andy.p spune:
danucuptr ca radiezi si emani numai optimism si energie pozitiva.
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
kid2003 spune:
Si eu am vreo 4 perechi de manushele mici-mici-mici, de la Alexandra, nu le-am folosit deloc atunci. Unghiile i le-am taiat cand am venit de la maternitate si dupa aia de fiecare data cand ii cresteau. De zgariat nu-mi amintesc ca s-a zgariat de la unghii...ca erau scurte, i le tundeam repede. Si nici nu-mi amintesc ca umbla ea cu manutzele pe fata sa se zgarie. In fine, sunt bune acolo, mi-au zis mamici ca le-au folosit, poate bebe 2 va fi altfel si le voi folosi. Desi pe caldurile astea parca nu as vedea-o cu manusi.
Muuh deci o saptamana. O sa ai tot 38 implinite...Nu te mai prind (sper pentru mine) in maternitate. Tutu zice ca vineri poate ne da acasa, daca nu sambata dimineata. Da, suna super garsoniera aia, abia astept sa o vad, cica ne-o da chiar maine de dimineata. Zici ca ma duc in tabara cu Nadina, ne bucuram tare, ca doua eleve.
bb2
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Fetelor poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Din mosi stramosi stim ca hainele noului venit se fierb, dar cred totusi ca am depasit acea perioada de timp. Voi cum faceti?Le bagati la masina la 90% ...se calca? se dau cu spirt??? Va multumim in avans pt raspunsurile voastre. NiKole si Karina Alessia |
Tu glumesti la faza cu spirtul?
Eu le-am spalat frumusel de mana si le-am calcat la temperatura pt bumbac, cred ca astfel, prin vaporii fierbinti, sunt de ajuns de "sterile"!
Chiar sunt curioasa sa aud daca fierbe cineva hainutzele noi...
36+ LUCA
AMR 25 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)