Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Bubu, nu pun poza ca pe urma cum mai umblu eu incognito?Cat despre strada, stai calma, la anu' vin altii si o gauresc din nou
Am uitat sa spun ca am plecat la coafor cu bluza pe dos Nu stiam de ce se uita lumea D-aia ma gandeam cum oi fi fost imbracata duminica
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Naty poate o sa-i scot si eu patrunjelul. Daca merge cu telina, bine, daca nu o scot si pe aia.
Mai vreau sa-i dau rosie. Sa o dau intr-un clocot inainte, sau sa i-o pasez asa cruda?
la dentist.
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Da, Naty, asa e, pastarnacul si patrunjelul sunt f. aromate! telina e mai ok la gust. Maine nu-i mai pun nici eu in piure.
Kya, rosia o fierbi in coaja putin si apoi scoti si semintele si pielita si i-o pasezi. Cred ca o sa-i placa si lui Stefan, ca-i plac fructele acrisoare.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Eu partea cu seminte a rosiei o scot de la inceput, fierb putin pulpa si apoi coaja iese imediat, f usor. Sa nu i-o pasezi cruda, e f acida!
A, uite, de pilda Iulia fara rosie nici sa nu vada piureul!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Asa o sa fac, ii bag maine dovlecelul si apoi la 3 zile rosia.
Naty, dar nu se imprastie rosia prin apa daca o fierbi taiata?
Cine zicea ca daca face vaccin nu e voie 2 saptamani sa-i introduci ceva nou? Asa e? ca nu stiu...sau am citit pe diagonala...
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Naty, parca tu ziceai de iaurtel danone. Cel mai bine e sa nu fie danone! multi pediatri recomanda orice altceva decat danone. de ex. Tnuva, Zuzu sunt excelente, au si mai cremoase, cu grasime mai multa. Sau Milli, Napolact. Sunt multe subiecte de discutii despre Danone si mai bine il evit...plus ca sunt patita de la Vlad...
Parerea mea, of course!
Noi plecam cu niste prieteni la o terasa, plus copiii din dotare , ne vedem pe seara!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Aoleu, serios? N-am citit nicaieri asa ceva. Si chiar mi se pare absurd. Mie mereu mi s-a zis sa o tratez absolut obisnuit..
Nu, Bubu, nu se imprastie rosia. Nu o fierb atat de mult, o pun ultima
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
amira_roxana spune:
clau multi rebeccai, sa- treaca repede!
mimo sa-ti fie de bine freza!
ariel ce-mi facusi? am o stare super naspa, am inceput de febra, stari de ameteala, dureri de cap asa a fost si la tine? plus frisoane dimineata...
naty si eu am auzit lucruri naspa de danone...dar stiti ca milupa e marca danone?
ma duc sa ma bag in pat!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
nu inainte sa-i raspund lui sovi: habar n-am daca e la fel de buna, dar ma gandesc ca principiile sunt aceleasi. dar daca te scoti mai ieftin doar cu tzutzuroiul atasat la recipentul pe care il ai deja...atunci bafta ta! si btw, am vazut cana nuk si la cora, dar nu mai stiu la ce pret!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Incredibil, dar adevarat! Am plecat la 11 de-acasa si am venit acum juma' de ora!
Cand sa ies pe usa imi verific actele si constat ca uitasem sa imi pun o stampila de la spital. ma dezbrac si zic ca nu ma mai duc, stau juma' de ora, ma enervez si ma hotarasc sa ma duc sa-mi pun stampila si apoi s-o cotesc spre Pantelimon.Zis si facut, ajunga acolo dupa mai bine de o ora, transpirata, alergata si gasesc coada mare, ca din 4 cucoane presta doar una. Stau o ora la coada, intru si-mi zice tanti ca adeverinta nu e buna ca n-are numar de inregistrare si ca nu e bine scrisa la,la, la
Noroc ca la coada ma intalnesc cu un coleg, am cui sa-mi vars naduful! Sun la spital pe cineva, intreb daca mai gasesc paana la 2 pe cineva sa-mi dea si mie un nr de inregistrae si plec! baga colegul superviteza( ca era cu masina!), ma lasa la spital, iau nr de inregistrare...si plec spre casa.Ora 15, obosita, koarta de foame, de cald, de sete...ma suna sister ca sa mergem la cumparaturi, eu nu rfuz ca trebuia sa-mi iau niste apa si ma ajuta ea ccu masina...
Da-i mers pe jos o grama, schimba metroiuri, intalneste-te finally cu sister, asteapt-o sa termine treaba ca am ajuns prea repede....
dar a merge cu sister la cumparaturi e poveste lunga, grea si complicata....noroc ca ne-am oprit si am si mancat ceva!
Uite asa azi am citit o ora jumate acasa si juma' de ora prin metrou...
acuma cand am ajuns am zis ca merit putina odihna a ma delectez cu voi!
Beau o gura de apa ca mi s-a uscat sufletul de cat am vorbit!
Partea frumoasa e ca mi-a promis ca se duce ea maine in Pantelimon ca sa-mi rezolve cu hartiile! Sper sa nimereasca si sa reuseasca!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze