Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Mai ce spor am la calcat la umbra AC-ului
Mai arunc si-un ochi la voi...
Da ,ii fierb putin dovlecel maine sa-i pun in piure sa vedem...
saru'mana pt. raspunsuri
Kya, si eu il tin de manute, dar era mai rapid ca mine
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
clauclau spune:
Am uitat sa va zic, mi-a venit indemnizatia prin posta, 1000 ron , dar habar n-am pe ce luna ca eu am terminat postnatalul din mai! Chiar nu stiu cum naiba calculeaza ei...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
Eheeei, chestia cu socrii e boala grea si veche...
Cand l-am cunoscut pe randunoi, a trebuit sa-l educ, si sa-i explic ca oricat de bun prieten ai fi cu cineva, tot ii dai un telefon inainte sa te duci in vizita la el asa din senin. Ca poate omu doarme, sau e plecat, sau danseaza in chiloti si nu are chef de musafiri...
Cu socrii m-am pomenit intr-o seara la 10 noaptea ca suna la interfon... venisera in vizita (si ei nu locuiesc in Bucuresti... )
De cate ori nu m-au gasit in pijama, sau cu casa vraiste...
Am ales sa ignor aspectul asta, pentru buna armonie in familie.
Daca vor sa apara din senin, atunci sa se astepte la orice.
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
bey, daca e cerere mare m-am prezentat...cine ziceati ca are nevoie de serviciile mele?
Si o intrebare de baraj:cum am slabit un kg intr-o juma de ora? Ariel , Sovi, Randunoi de Sovi :
M-am tuns! Prea ma recunoastea lumea in parc! (nene, am recapitulat ziua de duminica..daca am tipat, daca era copilul curat, daca eram frumos imbracata )
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Aoleu, Clau ca bine zici. Eu am depus actele pentru bani mei, dar pentru alocatia copilului mai am de luat negatia de la sectorul 1... Maaama ce-am uitat! Ufff, maine dimineata acolo ma infiintez. Oare s-or fi mutat inapoi in cladirea primariei?
Varsta bebelinei
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Eheeei, chestia cu socrii e boala grea si veche... Cand l-am cunoscut pe randunoi, a trebuit sa-l educ, si sa-i explic ca oricat de bun prieten ai fi cu cineva, tot ii dai un telefon inainte sa te duci in vizita la el asa din senin. Ca poate omu doarme, sau e plecat, sau danseaza in chiloti si nu are chef de musafiri... Cu socrii m-am pomenit intr-o seara la 10 noaptea ca suna la interfon... venisera in vizita (si ei nu locuiesc in Bucuresti... ) De cate ori nu m-au gasit in pijama, sau cu casa vraiste... Am ales sa ignor aspectul asta, pentru buna armonie in familie. Daca vor sa apara din senin, atunci sa se astepte la orice. Raluca mamica de Sanziana mititica Varsta bebelinei --------------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here! |
the same doar ca ai mei stau la dristor si la ei e toata ziua usa descuiata, sa intre cine vrea cand vrea! Noi de ce incuiem? pentru ca pe mine asa m-au invatat ai mei cand eram mica, singura acasa, cu cheia de gat...sa incui usa
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Bubu si Kya, atat din experienta mea cat si a altora, telina si radacina de patrunjel nu prea plac nici unui bebe la inceput. Eu am renuntat demult la ele. Ma rog, eu cu legumele am procedat altfel si nu cred ca am gresit. Am amestecat si am combinat in toate felurile diverse legume, pana m-am lamurit ce ii place si ce nu si am ajuns la o combinatie relativ constanta cu care treaba oarecum merge, barem acolo merge (laptele e baiul la noi). Prin urmare-dovlecel cu toata increderea!
Aaa, si daca o sa va spun ca i-am dat Iuliei si afine, si kiwi (partea fara samburei) o sa dati cu rosii de-a dreptul . I-au placut si nu a patit nimic.
Iar cu murdaria zilnica facuta la masa...nu-mi mai spuneti ca stiu prea bine. La Iulia mai e o faza, apuca tare-tare lingurita, o baga in gura si suge bine la ea, chiar dupa ce s-a golit dar cand nu nimereste gurita si da cu ea in toate partile e...frumos.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Mimo, Mimo, pune o poza cu freza noua, ca poate nu te mai recunosc Sa-ti fie de bine!
Clau, ce super cu banisorii...nici eu nu stiu cum or calcula...
Maine imi depun dosarul pt. CIC si pt. indemnizatia aia de nastere, ca imi expirase negatia . De alocatie n-am auzit nimic, trebuie sa verificam cardul sau un extras, ca habar n-am...iar pt. trusou nu m-a sunat nobody . Astia chefuiesc pe banii mei
Mai calc, mai stau, mai calc, mai stau...o tin langa cu calcatul de cand am venit de la munte...azi am spalat lenjerii si prosoape , bine ca pe-astea nu le calc (lenjeriile sunt creponate, ca altfel trebuia sa le calc )
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Moamaaaa, au asfaltat astia in spatele blocului , au pus borduri noi si au facut aleile de intrare in bloc . Frateee, si se dardaie blocul, trepideaza podeaua cand baga buldozerul ala de niveleaza asfaltul
Mai, dar ce gigea o sa fie!
Parcarile le-au facut de pe vremea alegerilor si credeam ca ne lasa cu strada numai gropi si fara borduri...si dupa 3 luni, ce sa vezi-ce sa vezi??? surpraiz!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
the same doar ca ai mei stau la dristor si la ei e toata ziua usa descuiata, sa intre cine vrea cand vrea! Noi de ce incuiem? pentru ca pe mine asa m-au invatat ai mei cand eram mica, singura acasa, cu cheia de gat...sa incui usa Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
DAAAAA, esti sigura ca nu se cunosc? Ca si la ei sta usa descuiata, si randunoiul ma intreaba noi de ce incuiem?!?
Varsta bebelinei