Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
MsBB spune:
Neatza :)
Intru un pic pe fuga sa vad ce mai faceti, sa va salut si sa va urez un weekend frumos !
Azi am de umblat si gatit pt maine , iar maine am o nunta ...deci voi avea un bizi weekend .
Am citit asa un pic dar am remarcat un frumos conspect facut de Daria, am vazut frumoase poze , am citit povestea nasterii trimisa de Socrate , f emotionant ce ai scris acolo. Pe scurt sunt la curent .
Vecina, ai PM
Socrate, vacanta placuta!
Fetele cu furnicile, si ai mei au avut bataie de cap la un moment dat cu furnicile si stiu ca au cumparat de la o farmacie veterinara in fel de creta si le-au venit de hac.
Fug, maraie mANDRA mea , deh nu-i place sa fie ignorata
Adriana mami de Andra noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
Reallaura spune:
Socrate, concediu placut!
Am terminat si eu de facut mancarea...m-ar tenta sa pap si eu varza calita...a incercat careva?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
socrate spune:
LAurita, mersi de urari. Da, eu am incercat. Mama soacra face o varza dementiala...nu pot rezista. BB sa comportat bine, nu a facut mai mult scandal decat de obicei. Acum, mie medicul la 2 luni mi-a zis ca pot manca orice. Asta nu inseamna ca mananc fasole cu varza,dar daca sunt cateva boabe de fasole sau mazare nu le mai dau la o parte din mancare.
Fetele m-am apucat sa citesc cartea lui Dolto si nu ma pot opri. Nu am mai patit asa de pe vremea Codului lui DaVinci ...bine, si ultimul volum de Harry Potter s-a lasat cu nopti nedormite...in fine imi place.
Sebastian
mi_bebelina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Reallaura
Ofof...al meu suge nonstop aia e...poate nu intotdeauna cu forta, dar suge constiinciosul mamii... Pai mie imi plac la nebunie smochinele, bine ca mi-ai spus. eu o sa caut azi si galafor si seminte de marar... Galactogilul te falimenteaza... pai 200 ml e f bine....dupa parerea mea, eu cred ca daca am 100.. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
200 toata ziua, nu la fiecare mulsoare.......avand in vedere ca a mea mananca 210-uneori chiar 240 ml la o masa......nu e bine deloc
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Socrate, concediu placut! Am terminat si eu de facut mancarea...m-ar tenta sa pap si eu varza calita...a incercat careva? Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
mie dr pediatra mi-a zis ca am voie varza sub orice fel, numai fasole si mazare, cafea, cola, ciocolata neagra....astea sunt interzise. eu am mancat varza si n-am vazut nici o schimbare in rau.....asa ca....pofta buna
inais spune:
buna dimi de la noi!
am revenit in Bucuresti insa suntem agitati cu pregatirile de botez si nu prea am timp sa scriu pe aici...din pacate!
Simonacip vroiam sa-ti "transmit" prognoza pentru 7 septembrie:
Duminica, Septembrie 7
soare stralucitor si foarte cald
Minim: 18 °C
Maxim: 32 °C
Va pup si cand sunt la zi cu cititul revin cu conspect!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Simonacip vroiam sa-ti "transmit" prognoza pentru 7 septembrie: Duminica, Septembrie 7 soare stralucitor si foarte cald Minim: 18 °C Maxim: 32 °C |
Yeeeeee!
Super
Mi-bebelina, ah, am inteles...eu ma refeream la fiecare muls...putintel, intr-adevar. cred ca eu stau mai bine.
Cred ca am 100 ml la o masa, daca fac 3 ore pauza de alaptat.dar noi manacam non stop.
Socrate si eu la fel fac: citesc carticica si nu mai am grija nici de Mirci cum trebuie, ca are un chef de joaca...
Merci fetelor de unda verde. Pap varza calita azi!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Sper ca e toata lumea bine ca uite, nu am avut timp sa citesc din urma...
Noi suntem bine, saptamina asta am fost eu cam pe fuga cu diferite treburi, ne pregatim si noi de botez - pe 13 asa ca weekendul asta trebuie sa mergem la restaurant sa confirmam numarul final de portii, iar spre bucuria mea se apropie si concediul - mai sunt doar citeva saptamini si vom fi si noi la mare!!!!
Cam asta ar fi - vreau sa le urez si eu Laurei si Simonei petrecere frumoasa la botez ca nu stiu daca mai pot intra saptamina viitoare !
Un weekend super va urez!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mi_bebelina
Cred totusi ca diversificarea o cere copilul......a mea deja cred ca are toate "simptomele" ...... credeti-ma fetelor ca de-abia astept sa treaca cele 3 ore intre mese.......dupa 2 ore deja e nervoasa, urla, o mai pacalesc cu apa......daca ii fac ceai nu se lasa pana nu bea tot biberonul......e o baloasa, ce prinde baga in gura......vreau totusi sa mai treaca o luna si apoi sa ne apucam usor-usor de diversificare ca parca e prea micuta, are abia 3 luni si o saptamana....... |
Si eu am inceput sa patzesc la fel cu a mea. Se linisteste daca o pun pe o perna si o legan (uneori chiar adoarme) si daca ii cant (va puteti imaginaaaaa?????) Cred ca am sa intreb si eu de diversificare acum la 4 luni...
Multumesc tuturor fetelor care mi-au dar sfaturi vis-a-vis de casapirea furnicilor - spion. Parca le si vad daca m-as uita cu o lupa la ele cum iau notite despre ce fac eu... Azi parca am vazut mai putine, dar stiti cat am smotruit fetelo? Deci am vrut sa il chem pe Diaconescu sa faca o emisiune la noi, am crezut ca o gasesc pe Elodia in camara lu' soacra-mea... ceva de nedescris, nu va spun, ca ma injurati. Pungi desfacute cu malai, faina, gris, continutul lor cazut pe acolo, molii de alimente, paienjeni cu picioare lungi, legume stricate, o gramada de borcane umplute cu... nu stiu ce, dar oricum eu n-as manca (si de altfel nu mananca nimeni) ce e prin ele. E inadmisibil jumate de casa sa incerc eu din rasputeri sa o tin curata, maturat, spalat pe jos in fiecare zi, dezinfectat toaleta, sters praful care se aseaza, iar restul sa fie jale totala. Nu am ce sa fac fetelor decat sa imi iau inima in dinti si sa fac curat si in restul casei, dar sincer nu vad de ce (inafara de binele Evei si a sanatatii ei) E aiurea in tramvai, nu m-am maritat cu toata familia asta, nu e casa noastra ci doar casa in care traim si pentru asta trebuie sa ma transform in servitoarea lor??? Mor de nervi, plang in continuu... Intr-un colt in sufragerie este stransa o mare gramada de... nu stiu ce... reviste vechi, carti despre diete (soacra-mea e obsedata de diete) goblenuri incepute, ate, ace, crosete aruncate aiurea, va dati seama fetelor cand va incepe fata sa umble prin casa? Ma rog de cand am nascut sa duca covorul la spalat ca e destul de murdar si plin de parul motanului, ei bine, nici acum nu s-a intamplat asta... Doamne, nu stiu ce sa mai fac, am luat hotararea de a ne cumpara casutza noastra, vom face un credit dupa ce voi incepe si eu din nou serviciul, poate se mai potoleste piata imobiliara, insa pana atunci ce fac fetelor, ca trebuie sa imi cresc aici copilul. Stiti ca ieri mi s-a infipt un cutzit in inima: intr-adevar motanul e la tzara cu soacramea acum, dar nu mi-a zis nimeni ca acel motan va ramane acolo. Nici nu vreau sa intreb, ca sa nu ma enervez, dar daca il va aduce inapoi nu voi mai sta pe ganduri si ori motanul zboara, ori ne mutam toti 3 la mama si am terminat cu nervii. Lui Iuby nu-i convine ca e prea departe Pantelimonul de serviciul lui (vis-a-vis de Lacul Morii) dar nene... Por favor!!!
Daria Ioana, draguta, multumesc pentru cuvintele frumoase, imi pare atat de rau sa citesc prin ce treci si nu stiu ce sfat sa iti dau ca eu as ajunge direct la balamuc sa fiu in locul tau. Doar ce au spus fetele, citeste carticica lui Vianne si poate aplici cu succes ceva sa iti mai usurezi viatza. Cassie doar te iubeste foarte mult si ii e teama ca te pierde daca te vede ca te ocupi de bebe, e mica, nu intelege... Si mie mi-e groaza, dar tot voi mai face un bebe macar (parca ati scris ca rezista uterul si la mai mult de 2 ceza - fosta mea sefa a avut o operatie de chist, apoi 2 cezariene la scurt timp una de alta si apoi peste 6 ani parca inca un bebe tot cu ceza, deci merge!)
Laurita, imi pare rau ca scade lapticul. Mie mi-a luat tata niste pastile care imi marisera productia (pana a inceput soacramea cu kkturile ei si s-a dus de tot: NUTRI NATAL, contin anason, marar si laptisor de matca, costa vreo 20 ron, dar au fost bune (parerea mea) si poate in completare si galactogil, ceiucuri si alte alea, mai revine un pic lapticul. Oricum tot e bine si cat ii dai, ei i-as da si daca as avea doar 20 ml / zi, dar asa a fost sa fie. Azi nu stiu ce am ca sunt teribil de trista...........
Va pup pe toate - pe toate!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Neata, iubitele! OK, mic raport despre ziua de ieri (si alaltaieri).
Cand am iesit cu Antoanela alaltaieri sa plecam in oras, Mutti astepta pe terasa (ca vulturul). Replica ei: „Aha, ai musafiri“ (de ce „aha“??? Te mirai tare de tot de ce nu m-ai vazut pana acum pe ziua de azi si gata, esti fericita ca ai gasit explicatia???). Plec cu Anto in oras, mergem si noi la o terasa, Daviducul cuminte de nu se poate, dispozitie buna. Suna Mutti pe mobil, ca unde suntem. Ii spun ca in centru. Ea „Ah, mai am inca niste procente la Kaufhof, daca vrei sa-ti cumperi ceva de acolo ma urc pe bicicleta si vin sa ti le aduc“ Bai, femeia asta devine un stalker in toata regula!! Sanchi, ca ea de-aia venea 30’ cu bicicleta pana in centrul Hanaului, sa-mi aduca mie voucherele, nu ca sa fie langa David... I-am multumit si i-am spus ca nu am timp de Kaufhof.
Ei, ceva mai tarziu, ma pune dracu’ sa intru in Kaufhof ca sa-i schimb pampersii lui David (au acolo camera speciala) si chiar pe acelasi etaj erau toalele de dame. Evident ca am gasit repede 2 bluze cu decolteu flexibil (adica le pot trage in jos ca sa scot tzitzi si sa-l alaptez pe David), caci chiar aveam nevoie. Si fac prostia sa le las la casa cu rugamintea sa le rezerve (am lasat si numele meu si numele lui Mutti!!!), ca vine cineva sa le ia. Booon... O sun pe Mutti si-i transmit ca am decis sa accept oferta ei, de a veni sa-mi ia bluzele (era o economie de 6,50 euro, mai bine imi bagam un bat in fund, dar m-am gandit si la altceva: daca le cumparam si ma vedea Mutti venind acasa cu punga de la Kaufhof ar fi facut iar crize, manipulativa cum e!!). O sun sa-i spun, ea ma intreaba unde ma duc, eu ii spun ca vreau sa trec pe la spital ca sa i-l arat pe David doctoritei de la nastere si sa mai vad cine mai e pe acolo etc. Ea, dezamagita: „Ah, deci nu ne intalnim la Kaufhof??“, eu „Pai Mutti, tu oricum vii cu bicicleta, deci nici macar nu am putea sa ne intoarcem impreuna acasa, asa ca m-ai ajuta mai mult daca te-ai duce tu sa le iei in timp ce eu as rezolva altceva“ (logic, nu, daca tot te-ai oferit sa ma ajuti – hehehehe!).
Ei, acum incepe distractia: se duce Mutti acolo si ... se intoarce cu 3 lucruri ale altcuiva, 2 bluze negre si o rochie!!! Vanzatoarea – prima proasta care nu a gasit lucrurile dupa numele scris pe biletul de rezervare, Mutti – a doua proasta care deja uitase ca eu i-am spus doar de 2 bluze!!! Oricum, a fost o lectie buna pentru mine, sa ma invat minte sa nu mai apelez in vecii vecilor la aceasta femeie. Mi-am amintit ca de Craciun mi-a facut o bucata asemanatoare: o rugasem sa puna la posta un pachetel pentru copilul pe care-l sponsorizez eu in Guatemala, ii dadusem 20 de euro fiindca stiam ca e destul de scump, iar ea se intoarce cu o chitanta de 4 euro sau cam asa ceva, din care am dedus ca aia de la posta francase pachetul ca pe un pachet pt. Germania, iar lui Mutti nu-i atrasese atentia faptul ca un pachetel pana in Guatemala nu poate fi asa ieftin. Vaaai, ce de reprosuri si-a facut, dar laptele era deja varsat. Noroc ca Dumnezeu tine cu mine si pachetelul a ajuns si asa, dar ma ofticam de moarte, fiindca pusesem niste atentii de vreo 40 de euro (caietele, pixulete, carioci, clame de par, abtibilduri, creioane colorate, creta, linie, guma, tipp ex etc.) in el si ma gandeam ca fetita aia se va bucura mult de niste cadouri de Craciun...
Ah, acum 2 zile am prins un dialog intre Mutti si sotul ei care m-a lamurit ca si el stie prea bine cu cine are de-a face. Ea era imbracata de plimbare cu mine; asta dupa ce ma intrebase „Sa vin cu tine??“(cu should – ideea de „e nevoie“), iar eu ii replicasem razand ca nu e nevoie, ca pot trece singura strada, dar poate sa vina daca vrea. Ei, sotul ei o intreaba „Pleci undeva?“, la care ea repede „De ce, pleci si tu?“ (substrat: sa raman acasa, sa ma sacrific, ai nevoie de mine???). El, pe un ton foarte raspicat: „Te-am intrebat daca TU pleci undeva“... QED. Femeia asta e de un martirism care te baga in mormant!
Ah, dupa ce venise cu lucrurile gresite, ma intreaba daca sa le duca inapoi si i-am spus ca ma duc eu a doua zi. Ea de colo „Ma dor picioarele rau de tot“. Poftim??? Pai tu te oferisesi, draga, sa vii sa-mi aduci voucherele, atunci nu te mai dureau picioarele?`Sau iti treceau dupa ce-l luai pe David in brate?? Dar nici eu nu m-am lasat, i-am replicat imediat: „Pai, Mutti, TU te-ai oferit, altfel mie nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa merg in Kaufhof sa ma uit dupa toale...“ – hehehe, sa simta consecintele, pai...
Ea statea langa mine, eu vorbeam cu Kaufhof-ul la telefon, sa-i anunt ca vin a doua zi sa iau obiectele, ea se duce catre dormitor, unde-l auzea pe David, dar se opreste brusc fiindca vede ca statea Bogdan cu David. Pleaca, eu o sun pe moasa ca s-o intreb daca amica ei vine la mine la curatenie (innebuneam deja) si-i povestesc pe scurt aventura... cand colo, o aud pe Mutti in spatele meu, venise iar (!!!), eu stateam pe pat langa David, se apropie de noi si se repede la David, ii ia mana si incepe iar: „Ja halloooo Daaaavid, azi nu m-ai vazut deloc, ma mai cunosti??“. Imi venea sa-i sparg dintii...David tuseste putin, ea vrea sa-l ia in brate, eu o opresc dintr-un gest (vorbind in continuare la telefon), ii spun ca totul e ok, ea sta 10 secunde si apoi, jignita, imi arunca un „OK, atunci nu te mai deranjez“, iar eu (fir-ar sa fie, iar ma justific) ii spun ca vorbesc cu moasa. Mutti, pe acelasi ton pasiv-agresiv: „Ah, cu moasa“ (adica imi dadea permisiunea)...
Asa ca ieri, fetelor, am plecat singurica pe la pranz sa schimb bluzele. Am trecut si pe la banca, l-am alaptat pe David in oras, am mancat niste peste la Nordsee si apoi am plecat in cautarea unui parc frumos. Si l-am gasit: parcul congresului din Hanau, un parc splendid aflat in mijlocul orasului vechi din Hanau. POZE AICI. Fetelor, m-am plimbat cu David vreo 2 ore pe acolo, a fost superb!!! M-am intors acasa pe la 18:45, va dati seama??? Mutti ma astepta (vulturul) pe terasa, ma intreaba imediat daca poate sa-l ia pe David in brate cat bag eu carutul in casa, apoi incepe iar: „David, ia spune, vrei sa mai ramai afara pe terasa??“, la care eu i-am spus ca deja mi-a plans de foame si eu de aceea il luasem in brate cand am venit cu el si ca oricum a stat 6 ore afara la aer curat (asta era la inceput pretextul ei, sa i-l dau pe David ca sa stea pe terasa la aer curat - hehehe), apoi i-am aruuncat in „gluma“ un „Vezi ca devii dependenta de el, draga mea, si nu-ti va face bine, vezi ca si sotul tau e dependent de alcool si dependentele astea sunt tare pacatoase“... Ea vine sus cu mine si se conversa cu David : „Daaaavid, ia spune, unde ai fost tu plecat atata vreme?? Unde ai fost toata ziua?“. Nu am raspuns nimic, in fond il intrebase pe David, nu pe mine, nu? Las’ ca ti-o trag eu, cucoana, de nu te vezi... Intr-un final m-a intrebat si pe mine unde am fost si i-am povestit. Pariez ca data viitoare o sa vrea sa vina si ea cu mine, daca parcul ala tot e asa frumos, bla-bla...
Ah, uitam sa spun ca i s-a stricat masina de spalat lui Mutti (singura din casa, si noi spalam tot la ea) si ma intrebase daca negriturile sunt urgente. I-am spus ca NU, dar azi dimineata am gasit o pereche de pantaloni de trening ai mei la usa (i-a spalat precis de mana ca sa-mi faca iar remuscari). Bai, e posibil?? Asta e ca picatura chinezeasca...
Asa ca, scurt pe doi, incepem sa ne interesam de un apartament de cumparat, ca aici nu mai e de stat, nenica... Ieri am vazut anunt de vanzare pe o fereastra a unui apartament chiar pe strada noastra (noi stam la nr. 4 si ala e la 8) si am sunat la agentie sa ma interesez. 4 camere pe 2 nivele, 100 m patrati, 150 de mii. Azi mergem sa-l vedem. Pretul e marisor bine, dar fiind aproape de Frankfurt face banii, nu se va devaloriza. Mie imi place mult zona asta, e verde, linistita si ajung bine la Frankfurt de aici...
Revin cu conspectul dupa ce il alaptez pe Daviduc.