Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany la noi colicile au incetat cam pe la 3 luni, poate chiar mai inainte. Sa stii ca am cumparat niste fiole homeopatice care m-au ajutat mult in colici, se cheama cocyntal. Le gasesti la farmacie, la liber, fara reteta. II dai o fiola exact cand incepe criza si la mine in cateva minute se linistea. De dormit dormim bine, tot de vreo luna asa, numai odata pe noapte se trezeste. Don't worry, vine si vremea aceea, mai este putin!

Daria wow ce conspect ai facut! Ce draguta esti sa ne scrii la fiecare! Si cu doi pui care te solicita, felicitari! Eu ma descurc bine singura, mai bine parca decat cu rudele, am descoperit ca e mai bine asa. Bine, cand oi avea doi, poate un ajutor va fi binevenit, insa acuma, cu unul ma pot descurca OK. Cardio este exercitiul fizic cel mai bun pentru dat jos grasimea. Pe cand de exemplu abdomenele nu fac decat sa intareasca muschii, dar cand te lupti cu straturi de grasime cel mai bine faci cardio adica orice exercitiu fizic sustinut care solicita inima cum ar fi alergare (jogging), aerobic, bicicleta, inot, etc.
La noi nu avem ce face, trebuie sa ne dam copii la gradnite asa de mici. Caci de la 1 an ne intoarcem la servici si nu ai cu cine sa il lasi. Mama inca lucreaza de exemplu, nu poate veni sa stea aici nedefinit si nu stiu daca ar vrea. Asa ca o chem pe soacra-mea 6 luni insa socrul meu lucreaza si el deci nu o pot tine nici pe socrela vreo 2 ani la mine. Asa ca de la 1an jumate la gradi. Oricum stam mai bine decat fetele din Olanda care la 3 luni se intorc la munca. A, si bonele la noi sunt asa ceva inaccesibil, numai aia cu banii la greu isi permit asa ceva. De fapt poate stii de la sotul tau din America. Acolo si gradinitele sunt tare scumpe, am o multime de cunostinte care s-au lasat de servici de tot sa creasca copilasii, dadeau pe gradi aproape un salar. La noi aici sunt subventionate de stat si mai accesibile.
Multa bafta in continuare cu puiutii tai! Multa putere si rabdare iti doresc!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Daria_ioana sa stii ca si nicole inca mai poarta pampers noaptea...si face pipi destul de mult. Ii pun din aia gen chilotzi pt ca e mai comod pt ea. e puturoasa nu vrea sa se trezeasca, dar in schimb ziua nu mai face de la 1 an si jum.
nasol ca sotul tau e atat de mult plecat. Noi o sa stam fara tati doar 2 luni acum si mai putin la vara daca intr-adevar ne hotaram sa stam atat, 1 an.

e greu aici ma simt tot printre straini chiar daca sunt aici de 5 ani. parca imi lipseste ceva mereu cu toata ca duc o viata ususrica in sensul ca pot sa stau acasa sa-mi cresc copiii, dar imi lipsesc ai mei prietenii de acasa, cam tot.

E asa sunt eu mai sentimentala.

Cenia si noi facem vaccin maine adica pe 29 un pic mai devreme ca pe 8 cand face ea 4 luni plecam in romania.
Bafta multa sa ne spui cum a fost. ca deja a trecut la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetelor!

Eu m-am sculat iar sa-i fac bibe lui Mirci. Nu-mi mai ajunge lapticul toata noaptea...oricat as manca si bea... Ieri nu am gasit Galafor, dar mai iau azi niste farmacii la rand...
ah, si ceaiul de seminte de marar e bun, cica gagicile in Moldova asta beau pentru stimularea lactatiei, nu chimen si anason.

Melly am vazut bbicii de Baia Mare, felicitari pentru intalnire..
Stefanysi eu vreau sa fac ceva gimnastica sau sa ma las de dulciuri. Dar nu merge..
Daria, ti-am dat PM cu parola.
Aimee eeei, bine ai revenit. Am vazut pozicile cu bb Alexandru. E un dulce.
Alina_anto ai revenit de tot in Bucuresti??? sa te asteptam mai des pe forum?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut si de la noi!!!
Suntem tot in zona si ca de obicei ma iau cu cititul si nu prea apuc sa scriu.

Diana79 bine ai revenit si drum bun in tara. printesele. Ce mai face Nicole?

Cenia ce ciudat ca iti spune medicul sa faci diversificarea de la 4 luni.. noua la ambele fete ne-au recomandat sa incepem cat mai tarziu (spre 6 luni).

Ylari acum cativa ani am avut si eu probleme cu furnicile si zeama de lamaie le-a venit de hac.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

salut si de la noi!!!

Cenia ce ciudat ca iti spune medicul sa faci diversificarea de la 4 luni.. noua la ambele fete ne-au recomandat sa incepem cat mai tarziu (spre 6 luni).

Ylari acum cativa ani am avut si eu probleme cu furnicile si zeama de lamaie le-a venit de hac.

niatsa. SI -ua.

deci cu diversificarea, parerile sunt impartite undeva intre 4-6 luni. La copiii alaptati exclusiv la san- cat mai incolo.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetelor!

Eu m-am sculat iar sa-i fac bibe lui Mirci. Nu-mi mai ajunge lapticul toata noaptea...oricat as manca si bea... Ieri nu am gasit Galafor, dar mai iau azi niste farmacii la rand...
ah, si ceaiul de seminte de marar e bun, cica gagicile in Moldova asta beau pentru stimularea lactatiei, nu chimen si anason.

Stefanysi eu vreau sa fac ceva gimnastica sau sa ma las de dulciuri. Dar nu merge..

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Neatza si de la mine. Laurita si eu ma confrunt cu problema lipsei laptelui de vreo saptamana ...... bine, printesa mea suige doar cand vrea si nu mai mult de 5 minute, asta de cand s-a nascut.......sunt zile cand nici nu vrea sa vada tzitzi....iar daca inainte ma mulgeam cam 400-500ml/zi, acum daca ajung la 200 sunt cea mai tare.......beau ceai pt stimularea lactatiei la greu, mananc galactogil........dar nu mai iese cum iesea...
Si mi-a zis cumnata-mea ca are o prietena maritata cu un arab si cica pt stimularea lactatiei la ei se mananca smochine......oare sa incercam? Mie nu prea-mi plac, dar daca as sti ca merge .......

Despre semintele de marar........nu sunt pt colici? Bonisan-ul e facut din extract de seminte de marar. In fine, orice-ar fi, numai lapte sa producem...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

salut si de la noi!!!

niatsa. SI -ua.

deci cu diversificarea, parerile sunt impartite undeva intre 4-6 luni. La copiii alaptati exclusiv la san- cat mai incolo.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cred totusi ca diversificarea o cere copilul......a mea deja cred ca are toate "simptomele" ...... credeti-ma fetelor ca de-abia astept sa treaca cele 3 ore intre mese.......dupa 2 ore deja e nervoasa, urla, o mai pacalesc cu apa......daca ii fac ceai nu se lasa pana nu bea tot biberonul......e o baloasa, ce prinde baga in gura......vreau totusi sa mai treaca o luna si apoi sa ne apucam usor-usor de diversificare ca parca e prea micuta, are abia 3 luni si o saptamana.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetelor!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Neatza si de la mine. Laurita si eu ma confrunt cu problema lipsei laptelui de vreo saptamana ...... bine, printesa mea suige doar cand vrea si nu mai mult de 5 minute, asta de cand s-a nascut.......sunt zile cand nici nu vrea sa vada tzitzi....iar daca inainte ma mulgeam cam 400-500ml/zi, acum daca ajung la 200 sunt cea mai tare.......beau ceai pt stimularea lactatiei la greu, mananc galactogil........dar nu mai iese cum iesea...
Si mi-a zis cumnata-mea ca are o prietena maritata cu un arab si cica pt stimularea lactatiei la ei se mananca smochine......oare sa incercam? Mie nu prea-mi plac, dar daca as sti ca merge .......

Despre semintele de marar........nu sunt pt colici? Bonisan-ul e facut din extract de seminte de marar. In fine, orice-ar fi, numai lapte sa producem...........

Ofof...al meu suge nonstop aia e...poate nu intotdeauna cu forta, dar suge constiinciosul mamii...
Pai mie imi plac la nebunie smochinele, bine ca mi-ai spus.
eu o sa caut azi si galafor si seminte de marar...
Galactogilul te falimenteaza...
pai 200 ml e f bine....dupa parerea mea, eu cred ca daca am 100..

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Daria Ioana, felicitarile mele, ai facut un super conspect. Ti-am dat si eu PM cu adresa mea de mail sa te rog sa imi trimiti si mie melodia daca ai cautat-o, ca eu nu prea am cum, mi-a crapat DC++ ul si nu stiu sa il pun din nou.
Ce sa zic de fara Pampersi, al meu daca il las in putza goala se si kk nu doar face pipi.

Si eu ma confrunt cu problema de lapte vad. Azi noapte nu mai era cat trebuia ca ma seaca Sebastian de tot. A supt ieri toata ziua, noaptea m-a si muscat de nervi ca nu iesea lapticul cum vroia el.

Nu am mai baut ceai si galactogil ca era totul ok, dar reiau cocktailurile molotov.Si de ce nu, bag si niste smochine, ca nu au ce sa strice.
In alta ordine de idei daca ma scoala din ora in ora, de unde lapte????
Da ce, te intelegi cu el?
Am descarcat o tona de carti de pe linkul dat de Miss Parker, deci pe langa tona de bagaje imi iau si laptopul cu aceasta ocazie cu mine in concediu.ORicum nu puteam trai fara voi . Miss un mare pentru link.

Ce sa va mai spun, o noapte ca in ultimul timp, cu treziri dese. De doua seri nu mai vrem sa dormim decat pe la 10. Aseara a tb sa il pun in scaunul cu vibratii ca era agitat si ii era somn si tot nu dormea.

Acu il mufez, daca o fi ceva pe acolo. Acuma sa fiu sincera nici nu am baut destule lichide. Ca stiu si eu cand si unde gresesc dar ma prefac ca ploua. Deci ma duc sa beau un pahar de ceai si bag tzatza in gura la baiat. Dupa aia mergem la cumparaturi ca maine plecam in concediu.

Uoff si azi tb sa fac bagajele. Si sa nu iau toata casa..... Om vedea.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Planuri, planuri. Bb a adormit. Deci mufatul mai tarziu. Si plecatul la fel.
Daria Ioana si eu am folosit tot produse de la Palmer's luate din Germania. In Romania nu am mai gasit. Acum dupa ce am nascut am gasit la Gima pentru "regrupare"adica dupa nastere.

Sebastian

Mergi la inceput