Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Felicitari Simona si Nadina! Sa va traisca fetele!

Bun venit in piticodromul extins micutelor domnisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Felicitari Simona si Nadina! Sa va bucurati de printese, sa fie mancacioase si dormicioase!

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

O da, sunt extrem de diferiti eu le spun noaptea si ziua.
Din fericire si Vladut e cuminte si are un temperament mai domol decat Iulia insa e mult mai inflexibil decat ea. Avantaje si dezavantaje.
Doamne ce s-a mai marit piticodromul!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

si eu zic ca tot Maria o cheama, am citit la mamici

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

felicitari, nadina, pentru cele 4 kg de fetita!!! sa fie sanatoasa!

aaa, terasa...pai anya e innebunita sa iesim la terasa...ma intreaba mereu cand mergem, ce mancam etc. si este foarte cuminte...comanda o salata si un fresh de portocale . nasa ei a obisnuit-o...o duce la o terasa la marriott, unde au un miniparculet intr-un colt...si dupa ce mananca se joaca in nisip.

vera, ai niste copii frumosi rau-rau...iulia este foarte schimbata...e superba! am ramas cu gura cascata. iar vlad...e din alta poveste...cu ochii albastri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, ce ocupatie faina ai. Si noi ar trebui sa ne relocam, cred ca mai degraba peste granita, dar nici alt oras mai putin poluat nu e de aruncat. Inteleg foarte bine ce povestesti de Milan si verisoara, eu am permanent 2 in casa.

I-am facut azi vaccinul Mirunei, sper sa nu aiba efecte secundare.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, as vrea ca Milan si Lilou sa creasca ca fratii, dar la cum se incaiera, sincer ma bucur ca seara pleaca fiecare la casa lui
ce mai asteptati cu mutatul? (intrebarea e doar de motivare, ca nu e decizie usoara...noi desi suntem hotarati, si nu vrem sa plecam peste mari si tari, tot avem indoieli) in Olanda parca vroiai...dupa parerea mea nu are decat un defect: se inchid magazinele porcesc de devreme

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Nadina, Simona, sa va traiasca printesele! Si mai usor cu pokerul.
Am vorbit cu Simona mai devreme, erau bine toate 4, nu dureri mari, stateau ca doamnele (asa a zis Simona).

Si noi suntem bine, cu Matei e tot mai ok. Doar ca iesim mult afara si nu prea am cand sa intru pe net. A, si au inceput colicii. Cam naspa

Va pup si incerc maine sa povestesc mai multe.

Ramona, stai calma, vezi-ti de treaba, sa vina Stefan in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ce-mi place atmosfera din piticodrom!
Vera am vazut pozele si pot sa spun ca ai niste copii foarte frumosi.Iulia e deja o domnisoara mare!Si vad ca si ei ii place inghetata, la fel si Alexiei.
Antonia multumesc! Toti copii din piticodrom sunt isteti, sunt convinsa de lucrul acesta!
Bianca, deci te muti prin zona?
Alexiei ii place la terasa.
De fapt ea ne mai scoate cateodata.Vrea sa mergem la pizza, ii place mult pizza.Daca iesim pe terasa la o bere ea stie si cand vine chelnerul sa ia comanda isi comanda "apa cu pai"
E mai rau cand iesim cu altcineva caci Alexiei inca nu-i place compania adultilor straini, nu scoate un cuvant, sta lipita de mine si imi zice sa plece persoana respectiva sau sa plecam noi.
Nu stiu ce sa ma mai fac dar nu reusesc nicicum sa o fac sa-si invinga timiditatea asta.Pe scara daca se intalneste cu vecini,nu vrea sa vorbeasca cu ei si cand ajunge acasa imi zice ca nu vrea sa vina vecina.Ma dispera cand ma intreaba toata lumea "De ce nu vorbeste?"
Ma tot analizez si cred ca si eu sunt foarte stresata si poate ii transmit starea asta,poate fara sa vreau fac presiuni asupra ei dar zau ca ma streseaza cand vad ca si cu persoane cunoscute are nevoie uneori de cateva minute ca sa se acomodeze.
Oare cat o sa mai dureze faza asta?

Mergi la inceput